Unik rundrejse i Costa Rica

  • 12 dage
  • København-San José t/r.
  • Rundrejse
  • Rejseperiode: 2022
  • Costa Rica
  • Dobbelt værelse

FRA

27.900,-

Få et uforpligtende tilbud på en skræddersyet rejse.

Om Unik rundrejse i Costa Rica

Tag på opdagelsesrejse i Costa Ricas regnskove!

Individuel 12 dages rundrejse i egen bil med privatchauffør

I Costa Ricas frodige regnskove og mangroveskove oplever man er mangfoldigt antal af spændende dyrearter og endnu flere eksotiske plantearter. Her finder man den sande, rene mellemamerikanske natur.

Tur detaljer

Tag på opdagelse i landets regnskove, nationalparker og biologiske reservater eller slap af på en af de farvestrålende sandstrande ved det krystalklare hav.

Costa Rica er et paradis med over 850 fuglearter og tusindvis af forskellige orkideer. Udforsk dette lille land uden hær med flere lærere end politibetjente, hvor man lever i fredfyldt sameksistens med naturen. Spis morgenmad ved det Caribiske Hav, find en fredelig strand, tag en vandretur i de eksotiske bjerge og spis aftensmad ved Stillehavets kyst.

Sammen med vor partner i Costa Rica, har vi sammensat et forslag til en unik rundrejse, hvor I bl.a. besøger Guacalillo Mangroveskoven ved Stillehavets kyst med en stor bestand af krokodiller, regnskoven og de skønne strande i Manuel Antonio National Park, hvor ikke mindre end 109 forskellige dyrearter og 184 fuglearter holder til, Arenal Hanging Bridges med en 3 kilometers vandretur i trætoppene af den frodige skov, Monteverde Cloud Forest Private Reserve med mere end 500 orkidearter, over 130 dyrearter hundredvis af fuglearter, alene 30 forskellige kolibri arter, og tusindvis af eksotiske planter og sidst en afslapningsdag ved Mancita Beach ved Stillehavskysten inden I tager tilbage til hovedstaden San Jose.

vulkan-paa-costa-rica

DAG 1: ANKOMST FRA DANMARK TIL SAN JOSÉ

Ankomst til Juan Santamaría International Airport, hvor vores repræsentant fra ARMOTOURS vil tage imod jer og sørge for privat transfer til jeres hotel i San José city.

Overnatning: GRAN HOTEL COSTA RICA CURIO BY HILTON eller tilsvarende

DAG 2: SAN JOSÉ – GUACALILLO – MANGROVE TOUR – HERRADURA AREA

Privat transfer fra San José hen over Aguacate bjergene hvor I vil passerer Guacalillo og Tárcoles områderne. På vejen vil der stoppes ved Guacalillo beach for at nyde en Mangrove tour.

GUACALILLO MANGROVE TOUR: Mangroven ligger ved den centrale stillehavskyst mellem  Guacalillo-flodmundingen og floden Tárcoles. Dette er en mangroveskov, der er rig på biodiversitet, hvor man kan observere en af ​​de største kolonier af krokodiller i landet. Området er ligeledes et vigtigt spisekammer for papegøjen, ​​Scarlet Macaw, og et yndet sted  for mange pattedyr og reptiler.

Overnatning : VILLA CALETAS eller tilsvarende

 

DAG 3: HERRADURA BEACH – JACO BEACH – MANUEL ANTONIO NATIONAL PARK


Tidlig morgen afgang fra Tárcoles via byerne Parrita og Quepos for at ankomme i Manuel Antonio National Park. Landskabet varierer meget fra græsarealer til store plantage arealer af palmeolie træer på Parrita sletterne ved kysten. Besøg i nationalparken. (Lukket om mandagen). Dette er en perfekt kombination for naturelskere. Oplev regnskoven i denne unikke nationalpark og nyd de smukke strande Manuel Antonio.
Der er fire interessante seværdigheder i parken. Den første er “tómbolo” på Cathedral Point, som forbinder den gamle Cathedral Island til fastlandet. Den anden er blæsehullet i Escondido Port. Den tredje er Serrucho Port, en dybt eroderet klippe, der ligner en sav og har havgrotter. Den fjerde er det præ-columbianske undersøiske skildpadde fælde. Man kan se utallige små fisk ved lavvande. Der er mange forskellige dyrearter, 109 registrerede pattedyr og 184 fuglearter.

Overnatning : VILLA CALETAS eller tilsvarende

 

DAG 4: CENTRAL PACIFIC AREA – LA FORTUNA AREA & VILLA BLANCA HIKE

Tidlig afgang fra Herradura Beach til San Ramón. Der køres vestpå langs strandene ved Stillehavsområdet. Ved ankomst  til byen Atenas, vil chaufføren kører nordover mod San Ramon, the “Town of Poets”. I San Ramón stoppes der for at nyde en vandretur på de naturlige stier på Villa Blanca Hotel and Resort. Denne tur er på hotel-trail netværket. Jeres guide vil fortælle om de unikke kvaliteter sky skoven har og introducere jer til en bred vifte af flora og fauna – herunder sjældent sete insekter, frøer, slanger og meget mere. Dette er en langsom gåtur designet til at give jer tid til at observere dyrelivet nærmeste hold. Derefter fortsættes der over de nordlige Central Valley Mountains til San Carlos-lavlandet. San Carlos er en region kendt for kvægproduktion, skovbrug og landbrug.
Om eftermiddagen kan I på egen hånd udforske regionen eller besøge de varme kilder.

Overnatning: Tabacón Grand Spa & Thermal Resort eller tilsvarende


DAG 5:
ARENAL HANGING BRIDGES TOUR

Turen på de hængende broer finder sted på et 600 hektar stort reservat fyldt med frodig vegetation og en række fugle og dyr, som jeres erfarne guide vil hjælpe jer med at få øje på. I løbet af den 3,1 km lange tur, krydser I 9 faste broer og 6 hængebroer, som er hængt op med en maksimal grad på 7 grader, så alle kan gå på dem.

Overnatning: TABACÓN GRAND SPA & THERMAL RESORT eller tilsvarende

DAG 6: LA FORTUNA – MONTEVERDE BY WATER AND LAND

 

Arenal søen, den største og vigtigste ferskvandssø  i Costa Rica. Kryds søen med båd og fortsæt over land ad en ikke-asfalteret vej til Monteverde.
Opdag på egen hånd de
fantastiske seværdigheder i  Monteverde: Herpetarium, Hummingbird Gallery, ostefabrikken eller en af de lokale
kaffebarer!

Overnatning: EL ESTABLO HOTEL eller tilsvarende

DAG 7: MONTEVERDE CLOUD FOREST PRIVATE RESERVE
Tidligt morgen besøg i Monteverde Cloud Forest. Monteverde Cloud Forest Reserve er et beskyttet område på 10.415 hektar. Her findes der mere end 500 arter af orkideer, som vokser på de enorme træers stammer, mens vinstokke, bregner, mos udfylder andre ledige pladser.

The Cloud Forest i Monteverde huser mere end 130 arter af pattedyr, 400 arter af fugle, herunder den smukke quetzal, 30 arter af kolibrier, 5000 arter af natsværmere og 3000 plantearter.

Overnatning: EL ESTABLO HOTEL eller tilsvarende

DAG 8: MONTEVERDE – PAPAGAYO GULF
Efter morgenmaden køres der fra Monteverde gennem Pan American Highway og derefter over Guanacaste Pampa for at komme til Mansita Beach ved Stillehavet. Køreturen vil føre jer fra frodig regnskov til de tropiske tørre skove i Guanacaste Savannah.

Overnatning: EL MANGROOVE eller tilsvarende

DAG 9 – 10: PAPAGAYO GULF
To dages ren afslapning. Nyd en solopgang på den hvide sandstrand ved Papagayo Golfen og svøm i det varme vand i Stillehavet, eller besøg den nærmeste by Tamarindo på egen hånd.

Overnatning: EL MANGROOVE eller tilsvarende

DAG 11: PAPAGAYO GULF – SAN JOSÉ
Morgenen og formiddagen til fri disposition inden der ved middagstid køres tilbage til
San José.

Overnatning: GRAN HOTEL COSTA RICA CURIO BY HILTON eller tilsvarende

DAG 12: AFREJSE FRA SAN JOSÉ TILBAGE TIL DANMARK
Privat transfer fra jeres hotel til Juan Santamaría International Airport. I skal være i lufthavnen 3 timer før jeres planlagte flyafgang mod Danmark.

Prisen inkluderer: Flybillet på økonomiklasse t/r., Skatter & afgifter, Overnatning på hotellerne i delt dobbeltværelse som nævnt i programmet eller tilsvarende, Meet and greet service af vores lokale repræsentant fra ARMOTOURS, Privat transfers fra/til Juan Santamaría International Airport, Måltider : Morgenmad alle dage på nær dag 1., Frokost dag 2, Alle nævnte ture & aktiviteter som beskrevet i programmet, Lokal guide, som taler flydende engelsk og spansk, under de lokale udflugter.

Tilkøb: Rejseforsikring, ture samt alt andet som ikke er nævnt ovenfor.

Vi gør opmærksom på at der kan være visse indrejserestriktioner i Costa Rica.

Der tages højde for pladssituationen & eventuelle prisreguleringer.

Her kan du følge COVID-19 udviklingen i verden med hensyn til rejserestriktionerne

Rejsevejledningerne skifter løbende, så derfor er det godt, at holde sig orienteret på nedenstående link:
https://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/rejsevejledninger/

Har du planer om, at rejse uden for Europa, så kan du også benytte nedenstående link:

KLIK HER: https://www.iatatravelcentre.com/world.php

Værd opmærksom på:

Hvis du ikke flyver direkte og er i transit i en lufthavn, så anses det ikke for, at du er rejst ind i landet. Hvis du skal hente din bagage og checke ind igen på et andet flynummer, så gælder der andre regler afhængigt af, hvor i verden du befinder dig.

Et andet nyttigt link er fra organisationen Riskline, som har udfærdiget et verdenskort over smitteudviklingen.

KLIK HER: https://www.riskline.com/covid-19/tools

Hvis du kommer hjem til Danmark fra en rejse, skal du til at tage en kviktest umiddelbart ved ankomst til Danmark og dernæst gå i selvisolation i 10 dage, som kan afbrydes af et negativt svar på en PCR-test, som er foretaget tidligst på fjerdedagen efter indrejse. Du skal følge myndighedernes anbefalinger om smitteforebyggende adfærd. Det betyder blandt andet, at du skal bruge mundbind i offentlig transport samt følge anbefalingerne om afstand og hygiejne.. Dette er indtil videre gældende til og med 7. januar 2022. Der er gratis kviktestfaciliteter stillet til rådighed ved indrejse. Børn under 12 år er undtaget denne opfordring.


Andre nyttige links:

https://reopen.europa.eu/da


Husk altid på, at tjekke om reglerne gælder for danskere!

Det er vigtigt, at man som rejsende hele tiden holder sig orienteret om indrejse- og udrejserestriktioner i de lande, man ønsker at besøge.

Mange forsikringsselskaber har ændret eller skærpet bestemmelser vedrørende dækning af COVID-19 relaterede sygdomme i deres rejseforsikringer.
Derfor opfordrer vi, at rejsende tager kontakt til deres forsikringsselskab inden afrejse.

Husk at tage hensynet til dine medmennesker med i din beslutning.

Vi anbefaler, at du altid følger Udenrigsministeriets retningslinjer.

Hvis man skal rejse, så husk at de fleste flyselskaber nu forlanger, at man fremviser en negativ Corona test ved check-in, samt at test resultatet ikke må være mere end højst 48 eller 72 timer gammel ved afrejse!

Der findes mange steder, hvor man kan bestille tid til Corona test fx kan det gøres lige overfor Københavns lufthavn mellem terminal 2 og 3, ved parkeringsanlægget P5.

Klik på nedenstående link for andre test steder:

https://coronaproever.queue-it.net/?c=coronaproever&e=serversidecoronalive&cv=1476592491&cid=da-DK

Kontakt os og lad os planlægge dit næste rejseeventyr, hvis du ikke kan vente med at få luft under vingerne og komme væk fra den grå hverdag.

Vi kan kontaktes på følgende måder:

Tlf. +45 3810 3840
E-mail: info@wwt.dk
Facebook: @wwt.dk
Web: https://wwt.dk

Super oplevelse og stor hjælp i forbindelse med en rundrejse for familien. Kender alle de gode små luksuiøse hoteller og super service og priser på fly.

Kan helt klart anbefales

Familien Honoré


Vi havde en helt fantastisk bryllupsrejse til Maldiverne, Lily Beach Resort arrangeret af
William World Tours (wwt)! Vores oplevelse af wwt var fra begyndelse tilslutning meget professionel. De tog kærligt hånd om os og hjalp os med at finde det helt perfekte paradis til os. Deres service og planlægning var i top både ifbm. booking af flybilletter, velkomst på øen, oplevelser på vores rejse, romantiske middage og ikke mindst var det en særdeles luksuriøs water villa med solopgange og solnedgange hver dag, privat butler (24 timer i døgnet) og privat pool, som wwt havde sørget for til os. Wwt var til rådighed hele tiden, hvis vi havde det mindste. Vi skulle absolut ikke tænke på noget andet end at nyde det :-).

Vi vil stærkt anbefale wwt og vil helt sikkert benytte dem igen.

Eksklusive rejser til smukke destinationer finder du hos Williams World Tours

William World Tours har efter mere end 40 år i rejsebranchen opbygget erfaring og ekspertise i at sammensætte skræddersyede rejser.

Vi arbejder tæt sammen med vore specielt udvalgte partnere, som sammen med os sørger for, at du får en uforglemmelig eksklusiv rejse oplevelse fra bestilling af rejsen til hjemkomst fra et af vore unikke rejsemål, som vi omhyggeligt har udvalgt.

Vi tager ansvar for alle vore rejsende. Det betyder konkret, at når du køber en rejse hos Williams World Tours, så kan du altid kontakte os, hvis der skulle opstå noget uventet undervejs. Du er altid i de bedste hænder, når du bestiller en rejse hos Williams World Tours.

Williams World Tours er selvfølgelig medlem af Rejsegarantifonden

Williams World Tours er medlem af rejsegarantifonden.Vi glæder os til at høre fra dig, når du skal planlægge din næste rejse ud i den store verden.

Vil du vide mere om vores luksusrejser og rejsetilbud, så klik på de forskellige links nedenfor.

Endvidere kan du kontakte os på e-mail: info@wwt.dk eller ring til os på tlf. 38 10 38 40.

Velkommen til Williams World Tours – wwt.dk

Skriv til Robert for et uforpligtende tilbud, eller hvis du blot har spørgsmål til vores rejser.

Relaterede Rejser