Oman Explorer

  • 10 dage
  • København-Muscat t/r.
  • Muscat
  • Rejseperiode: 2022
  • Oman
  • Ifølge program

FRA

23.900,-

Få et uforpligtende tilbud på en skræddersyet rejse.

Om Oman Explorer

Oplev 1001 nats eventyr i det lykkelige Arabien

Når man bestiller en rejse til Sultanatet Oman kan man ikke undgå at blive draget af og forelsket i dette fascinerende lands mennesker og historie. Vi tager jer tilbage i tiden for at opleve det eksotiske Oman, som er kendt for sin gæstfrihed, stærke traditioner og utrolige historie, som går helt tilbage til 250 BC

Tur detaljer

OMAN – 1001 NATS EVENTYR

En rejse igennem Oman er fyldt med eksotiske oplevelser: Gør en god handel på Muscats fiskemarked eller i souk’en, besøg den gamle hovedstad, Nizwa, i Jebel Akdhar, tag en svømmetur i en af de frodige wadi’s, sejl en tur på Musandams forrevne fjorde, besøg Ras al Hadd, hvor de store havskildpadder lægger deres æg, overnat under en helt utrolig stjernehimmel i Wahiba Sands, slap af i Salalah, den grønne by i syd, gå på opdagelse i Omans mange gamle borge og sidst men ikke mindst tag på en fisketur på havet ud for Oman, her kan man opleve hvaler, delfiner og et utal af eksotiske fiskearter.

Prisen inkluderer: Flybilletter på økonomiklasse København-Muscat t/r. med transit • Flybilletter (indenrigs) på økonomiklasse Muscat -Salalah t/r. • Assistance ved ankomst i Muscat lufthavn • Alle transfers i Oman • 5 nætters ophold på Al Waha Hotel i superior værelse inkl. morgenmad • 1 nats ophold på Ras al Jinz Scientific Center i Eco telt inkl. halvpension • 1 nats ophold på Desert Night camp i Deluxe suite inkl. halvpension • 2 nætter på Hilton Salalah i standard værelse • Måltider som nævnt i rejsebeskrivelsen • Halvdags byrundtur i Muscat, 4WD Jeep med engelsktalende chauffør • Entrébilletter til seværdigheder nævnt i rejsebeskrivelsen • Eftermiddags Dhow cruise.

Tilkøb:

Rejseforsikring, ture samt alt andet som ikke er nævnt ovenfor

Vi gør opmærksom på at der kan være visse indrejserestriktioner i Oman.

Der tages højde for pladssituation & eventuelle prisreguleringer.

Wadi_pool_Oman

Dag 1: København – Muscat

Afrejse fra København om formiddagen med ankomst til Muscat sent samme aften.

Vor repræsentant vil byde jer velkommen lige før “indrejse skranken” og følge jer til Plaza Lounge, hvor I ville kunne nyde lidt kolde forfriskninger alt imens indrejse formaliteterne bliver ordnet. Herefter vil I blive fulgt til bagageudleveringen og hjulpet igennem tolden og kørt til jeres hotel i Muscat.

Overnatning Muscat.

Dag 2: Muscat (M)

Oplev Omans pulserende storby som lever i harmoni med den traditionelle kultur. Muscat består af tre forskellige bydele. Det Gamle Muscat med Sultanens Palads. Muttrah, havnen med souqen og fiskemarkedet. Og Ruwi, som er forretnings bydelen. Alt liggende i et vulkansk krater omgivet af vilde, forrevne klippeformationer.

Efter morgenmaden henter jeres guide jer og tager jer rundt i byen for at vise jer magiske Muscat. Hvor I bl.a. vil besøge Sultan Qaboos Grand Mosque, den største og mest storslåede moske (venligst noter at for at komme ind og se denne betagende moske, skal kvinder være fuldt dækket og bære hovedtørklæde og mænd lange bukser),  Bait Al Zubair Museum, historisk museum, Fish Market & Muttrah Souq. Eftermiddagen er til fri disposition!

Overnatning i Muscat.

Dag 3: Muscat-Salalah (M, F)

06:15 Check-out fra hotellet og transfer til Muscat Lufthavn
08:25 Fly afgår til Salalah
10:05 Ankomst Salalah og transfer til Hilton Salalah Hotel

Efter frokosten på hotellet tager I på eftermiddagsbesøg i fiskerlandsbyen, Taqa, en gammel landsby med en fæstning omgivet af vagttårne og Taqa stenhuse. Man fortsætter derefter til Khor Rori Creek, her findes resterne af den gamle by Samhuram (lukket torsdag og fredag). Samhuram var hovestad for Arabiens handel med røgelse i oldtiden. Udgravninger har bevist at der var handelsforbindelser herfra til det Fjerne Østen og Grækenland.

Mirbat, den gamle hovedstad i Dhofar var et vigtigt centrum for handel med røgelse, heste og slaver helt tilbage i det 9. århundrede. Her finder man gamle huse, berømte for deres træudskæringer. Måske er man heldig at opleve en fiskerbåd, der kommer til havnen, fuldt lastet af friskfangede fisk. Man fortsætter til et af Dhofars mest berømte historiske monumenter, Bin Ali’s Tomb. Bygningen, med to kupler, gravmonument for Mohamed Bin Ali, som døde i 1135AD, er et fint eksempel på middelalderens arkitektur. På vejen tilbage til hotellet i køre man via Wadi Darbat

Overnatning i Salalah.

Dag 4: Salalah (M, F)

Salalah, sydens ’the Garden City’, er et tropisk paradis. Efter morgenmaden besøger man en ’Garden Farm’ med kokospalmer, bananplanter, papaya træer og en masse grøntsager. Derefter følger et fotostop ved Shanfari Moskeen med spændende kunstværker og flisemønstre.

Man skal også besøge stedet med profeten Saleh’s hellige kamels fodaftryk. Man kan tydeligt se kamelen fodaftryk i klippen. Man besøger også Al Husn Soug, hvor der sælges ægte Dhofar røgelse og de specielle Dhofar røgelses-brændere. Man kan også følge med i handelen med kvæg og våben på markedet.

Tag en spadseretur langs med byen strandpromenade, hvor etagers bygninger er omgivet af svajende palmer. Al Husn Palace, Hans Majestæt Sultan Qaboos’ sommerresidens, ligger for enden af promenaden. Man får også mulighed for at besøge Al Baleed Museum, røgelses-museet, med en stor samling af røgelse.

Frokost indtages på ’Garden Farm’, som ligger tæt på røgelses-museet. Efter frokosten på den lokale restaurant fortsætter vi eftermiddagen med et besøg til det bibelske sted, ’Naqi Ayoub’, profeten Job’s grav, som ligger højt oppe i bjergene. På vej derop oplever man den spektakulære udsigt over lavlandet og bjergene. Man forsætter til Mughsail Beach, med ’Blow Holes’ (udhulninger i limstens-klipperne), hvor havvandet sprøjter op igennem ved højvande. Derefter kører man ad Hairpin Bend Road i ca 15-20 km til en wadi. Udsigten er enestående på grund af højden. Denne vej fortsætter til grænsen til Yemen. I det nærliggende fuglereservat kan man opleve mange forskellige trækfugle.

Undervejs ser man de markante, bladløse røgelses-træer spredt i landskabet. Engang blev røgelse handlet som en vare dyrere end guld. Røgelse høstet i Dhofar regnes for verdens bedste.

Overnatning i Salalah.

Dag 5: Salalah-Muscat (M,F)

08:00 afgang på en heldagsudflugt til Ubar, ruinerne af en gammel eventyrby, som er opført som ’Atlantis of the Sands’ i gamle værker. Ubar er en af mange spændende arkæologiske udgravninger, som foretages for tiden. Efter frokosten som indtages på en lokal restaurant fortsætter turen til Rub-Al Khali ørkenen, ’The Empty Quarter, hvor man har mulighed for en tur i 4WD igennem klitterne inden man returnerer til Salalah Lufthavn for at flyve til Muscat.

Overnatning på det valgte hotel i Muscat.

Dag 6: Muscat (M)

Formiddagen til fri disposition. Klokken 15:30 afhentes I fra hotellet og køres til marinaen, hvor I skal på en afslappende sejltur med Dhow ud for Muscat. Ombord serveres der soft drinks, te, kaffe og dadler. Efter sejlturen køres I tilbage til jeres hotel.

Dag 7: Muscat – Tiwi – Ras Al Jinz (M,F,A)

Efter morgenmaden henter jeres guide jer i Jeep og tager jer langs den maleriske kystrute med betagende udsigt ud over Den Arabiske Golf blå vand og kridhvide strande. Første stop på turen er Bimah Sinkhole, et spektakulært limstens krater med blågrønt vand. Herefter fortsætter turen til en af Omans storslåede kridhvide strande, hvor I kan nyde en svømmetur. Herefter går til turen til Wadi Tiwi, en spektakulært dyb og smal kløft skåret ud af bjergene, der ligger mellem tårnhøje klipper helt ned til havet.
I fortsætter af den bugtede vej i det vilde bjergterræn igennem den gamle havneby Sur, hvor der spises frokost i den lokale restaurant. Efter frokosten fortsættes turen til Ras al Jinz Scientific Center, hvor I skal ud på en aftentur med en naturvejleder for at se de kæmpestore havskildpaddernes æglægningssteder og måske også de nyudklækkede babyskildpadder.

Overnatning Ras al Jinz Scientific Center.

Dag 8: Ras Al Jinz – Wahiba Sands (M,F,A)

Efter morgenmaden kører I forbi små fiskerlandsbyer til Al Ashkarah by, som er Omans primære fiskerlandsby.
I forlader nu kysten og fortsætter ind i landet, hvor det klippefyldte steppeland snart bliver afløst af uendelige sandbanker for at besøge Jalan Bani Bu Ali Mosque, som er kendt for dens 52 kupler. Herefter går turen videre til Wadi Bani Khalid, med dens utrolige smukke landsbyer “gemt” i bjergene. Wadiens dybe blågrønne vand indbyder til en svømmetur, inden at turen går ind i ørkenen til Wahibe Sands, som er  en betagende tur igennem et enormt område med klitter af rødt og hvidt sand, der rejser sig op i indtil 200 meters højde og en afvekslende flora og fauna. I ender op i luksuriøse Desert Nights Camp hvor I vil nyde en vidunderlig udendørs barbecue-middag under den fantastiske stjernehimmel.

Overnatning Desert Night Camp.

Dag 9: Wahiba Sands – Birkat Al Mauz – Muscat (M,F)

Efter morgenmaden er skal I ud på en kort køretur til Birkat Al Mauz, hvor I vil møde beduinerne over arabisk kaffe og vil høre om deres liv, deres kameler og det omanske landskab. På vejen til Muscat spises der frokost i en lokal restaurant i byen Nizwa. Herefter går turen tilbage til Muscat.

Overnatning Muscat. 

Dag 10: Muscat – København (M)

I har hele dagen til fri disposition og den sidste shopping før at turen går tilbage til Danmark.

I vil blive afhente fra hotellet omkring kl. 20 og kørt til Muscat lufthavn. Afrejse fra Muscat er omkring midnat med ankomst til Danmark tidlig næste formiddag. Venligst bemærk at I skal checke ud af hotellet senest kl. 12, men mod yderligere betaling kan vi evt. rykke dette, men dette afhænger af belægningen på hotellet.

Forklaring:  M = Morgenmad, F = Frokost, A= Aftensmad

4 Stjernet Hotelpakke
Shangri-La Resort & Spa Al Waha Hotel

Rejseperiode: Priser pr person
04. jan – 01. apr kr. 30.300,-
02. apr – 31. maj kr. 23.900,-
01. sep – 30. sep kr. 23.900,-
01. okt – 25. dec kr. 30.300,-
Enkeltværelse tillæg: kr. 9.600,- pr person
Fisketur tillæg: kr. 2.000,- pr person


5 Stjernet Hotelpakke
Al Bustan Palace Hotel

Rejseperiode: Priser pr person
04. jan – 01. apr kr. 35.500,-
02. apr – 31. maj kr. 28.900,-
01. sep – 30. sep kr. 28.900,-
01. okt – 25. dec kr. 35.500,-

Enkeltværelse tillæg: kr. 12.400,- pr person
Fisketur tillæg: kr. 2.000,- pr person

Prisen inkluderer: Flybilletter på økonomiklasse København-Muscat t/r. med transit • Flybilletter (indenrigs) på økonomiklasse Muscat -Salalah t/r. • Assistance ved ankomst i Muscat lufthavn • Alle transfers i Oman • 5 nætters ophold ifølge hotelpakken i Muscat inkl. morgenmad • 1 nats ophold på Ras al Jinz Scientific Center i Eco telt inkl. halvpension • 1 nats ophold på Desert Night camp i Deluxe suite inkl. halvpension • 2 nætter på Hilton Salalah i standard værelse • Måltider som nævnt i rejsebeskrivelsen • Halvdags byrundtur i Muscat, 4WD Jeep med engelsktalende chauffør • Entrébilletter til seværdigheder nævnt i rejsebeskrivelsen • Eftermiddags Dhow cruise.

Tilkøb:

Rejseforsikring, ture samt alt andet som ikke er nævnt ovenfor

Vi gør opmærksom på at der kan være visse indrejserestriktioner i Oman.

Der tages højde for pladssituationen & eventuelle prisreguleringer.

Her kan du følge COVID-19 udviklingen i verden med hensyn til rejserestriktionerne

Rejsevejledningerne skifter løbende, så derfor er det godt, at holde sig orienteret på nedenstående link:
https://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/rejsevejledninger/

Har du planer om, at rejse uden for Europa, så kan du også benytte nedenstående link:

KLIK HER: https://www.iatatravelcentre.com/world.php

Værd opmærksom på:

Hvis du ikke flyver direkte og er i transit i en lufthavn, så anses det ikke for, at du er rejst ind i landet. Hvis du skal hente din bagage og checke ind igen på et andet flynummer, så gælder der andre regler afhængigt af, hvor i verden du befinder dig.

Et andet nyttigt link er fra organisationen Riskline, som har udfærdiget et verdenskort over smitteudviklingen.

KLIK HER: https://www.riskline.com/covid-19/tools

Hvis du kommer hjem til Danmark fra en rejse, skal du til at tage en kviktest umiddelbart ved ankomst til Danmark og dernæst gå i selvisolation i 10 dage, som kan afbrydes af et negativt svar på en PCR-test, som er foretaget tidligst på fjerdedagen efter indrejse. Du skal følge myndighedernes anbefalinger om smitteforebyggende adfærd. Det betyder blandt andet, at du skal bruge mundbind i offentlig transport samt følge anbefalingerne om afstand og hygiejne.. Dette er indtil videre gældende til og med 7. januar 2022. Der er gratis kviktestfaciliteter stillet til rådighed ved indrejse. Børn under 12 år er undtaget denne opfordring.


Andre nyttige links:

https://reopen.europa.eu/da


Husk altid på, at tjekke om reglerne gælder for danskere!

Det er vigtigt, at man som rejsende hele tiden holder sig orienteret om indrejse- og udrejserestriktioner i de lande, man ønsker at besøge.

Mange forsikringsselskaber har ændret eller skærpet bestemmelser vedrørende dækning af COVID-19 relaterede sygdomme i deres rejseforsikringer.
Derfor opfordrer vi, at rejsende tager kontakt til deres forsikringsselskab inden afrejse.

Husk at tage hensynet til dine medmennesker med i din beslutning.

Vi anbefaler, at du altid følger Udenrigsministeriets retningslinjer.

Hvis man skal rejse, så husk at de fleste flyselskaber nu forlanger, at man fremviser en negativ Corona test ved check-in, samt at test resultatet ikke må være mere end højst 48 eller 72 timer gammel ved afrejse!

Der findes mange steder, hvor man kan bestille tid til Corona test fx kan det gøres lige overfor Københavns lufthavn mellem terminal 2 og 3, ved parkeringsanlægget P5.

Klik på nedenstående link for andre test steder:

https://coronaproever.queue-it.net/?c=coronaproever&e=serversidecoronalive&cv=1476592491&cid=da-DK

Kontakt os og lad os planlægge dit næste rejseeventyr, hvis du ikke kan vente med at få luft under vingerne og komme væk fra den grå hverdag.

Vi kan kontaktes på følgende måder:

Tlf. +45 3810 3840
E-mail: info@wwt.dk
Facebook: @wwt.dk
Web: https://wwt.dk

Super oplevelse og stor hjælp i forbindelse med en rundrejse for familien. Kender alle de gode små luksuiøse hoteller og super service og priser på fly.

Kan helt klart anbefales

Familien Honoré


Vi havde en helt fantastisk bryllupsrejse til Maldiverne, Lily Beach Resort arrangeret af
William World Tours (wwt)! Vores oplevelse af wwt var fra begyndelse tilslutning meget professionel. De tog kærligt hånd om os og hjalp os med at finde det helt perfekte paradis til os. Deres service og planlægning var i top både ifbm. booking af flybilletter, velkomst på øen, oplevelser på vores rejse, romantiske middage og ikke mindst var det en særdeles luksuriøs water villa med solopgange og solnedgange hver dag, privat butler (24 timer i døgnet) og privat pool, som wwt havde sørget for til os. Wwt var til rådighed hele tiden, hvis vi havde det mindste. Vi skulle absolut ikke tænke på noget andet end at nyde det :-).

Vi vil stærkt anbefale wwt og vil helt sikkert benytte dem igen.

Eksklusive rejser til smukke destinationer finder du hos Williams World Tours

William World Tours har efter mere end 40 år i rejsebranchen opbygget erfaring og ekspertise i at sammensætte skræddersyede rejser.

Vi arbejder tæt sammen med vore specielt udvalgte partnere, som sammen med os sørger for, at du får en uforglemmelig eksklusiv rejse oplevelse fra bestilling af rejsen til hjemkomst fra et af vore unikke rejsemål, som vi omhyggeligt har udvalgt.

Vi tager ansvar for alle vore rejsende. Det betyder konkret, at når du køber en rejse hos Williams World Tours, så kan du altid kontakte os, hvis der skulle opstå noget uventet undervejs. Du er altid i de bedste hænder, når du bestiller en rejse hos Williams World Tours.

Williams World Tours er selvfølgelig medlem af Rejsegarantifonden

Williams World Tours er medlem af rejsegarantifonden.Vi glæder os til at høre fra dig, når du skal planlægge din næste rejse ud i den store verden.

Vil du vide mere om vores luksusrejser og rejsetilbud, så klik på de forskellige links nedenfor.

Endvidere kan du kontakte os på e-mail: info@wwt.dk eller ring til os på tlf. 38 10 38 40.

Velkommen til Williams World Tours – wwt.dk

Skriv til Robert for et uforpligtende tilbud, eller hvis du blot har spørgsmål til vores rejser.

Relaterede Rejser