Ø hop på Seychellerne

  • 14 dage
  • København-Mahé-Praslin t/r.
  • Praslin, La Digue & Mahé
  • Rejseperiode: 2023
  • Seychellerne
  • Ifølge program

FRA

33.900,-

Få et uforpligtende tilbud på en skræddersyet rejse.

Om Ø hop på Seychellerne

14 uforglemmelige dage på de eksotiske øer, Seychellerne!

Tag med Williams World Tours på en uforglemmelig rejse til Seychellerne. Dette er paradis på jord, hvor der hersker fred og ro, med spektakulære strande, naturskønne områder og utallige dyrearter og en gæstfri befolkning som byder alle velkommen.

Ved bestillinger mere end 60 dage før afrejse kan der opnås rabat!

Kontakt os for dagpris/ rejsetilbud.

Tur detaljer

Republikken Seychellerne består 115 øer indtager et areal på 455 km² og en eksklusiv økonomisk zone på 1,4 millioner km² i det vestlige Indiske Ocean.

Det er et øhav af legendarisk skønhed, der strækker sig fra mellem 4 og 10 grader syd for ækvator, og som ligger mellem 480 km og 1.600 km fra Afrikas østkyst. De indre 41 af de 115 øer består af ældgammel oceanisk granit, men de resterende 74 øer i yderområderne/ atoller er dannet af lavtliggende koraløer.

rejs-groent
https://www.myclimate.org

Rejs grønt
• Det gør du ved at vælge vores CO2 venlige priser.
• Du kompenserer for flyrejsens CO2-aftryk og støtter grønne projekter i udviklingslande og ny industrialiserede stater.

Vallée-de-Mai_Waterfall_Seychellerne

Dag 1: Afrejse til Seychellerne
Afrejse fra Danmark til Seychellerne.

Dag 2: Ankomst til Seychellerne og transfer til Praslin
Ved ankomsten til Mahé International lufthavn, vil I vil blive mødt af vores lokale repræsentant fra 7°SOUTH, som vil sørge for, at I bliver tjekket ind til jeres indenrigsfly til Praslin. Ved ankomsten til Praslin vil I igen blive mødt af en anden af vores repræsentanter, som vil sørge for transfer til hotellet, hvor I vil blive tjekket ind. Resten af dagen til fri disposition. Aftensmad på hotellet.

Dag 2 – 7: Praslin
Morgenmad på hotellet, hvorefter I enten kan vælge at dase ved poolen, prøve en hiking tur op i bjergene eller måske tage en tur op til den kendte Anse Lazio strand, som er på top 10 listen over de smukkeste strande i verden. En runde golf er også en mulighed. En af dagene skal I besøge et Unesco naturreservat kaldet Vallée de Mai, som er kendt for de kæmpe kokosnødder kaldet “Coco de Mer” og den smukke regnskov. Resten af dagen(e) til fri disposition. Aftensmad på hotellet.

Dag 7: Ankomst til La Digue
Efter morgenmaden tjekker I ud fra hotellet og vil derefter blive kørt til Praslin “jetty”, hvor I skal ud på en 25 min sejltur med færgen “Cat Rose ferry” til øen La Digue. I vil blive hentet ved ankomsten til øen og kørt til jeres valgte hotel for at tjekke ind. Resten af dagen til fri disposition. Aftensmad på hotellet.

Dag 7 – 10: La Digue
Efter morgenmaden på hotellet kan I igen vælge at slappe af på stranden eller benytte jer af hotellets faciliteter.  I kan også vælge at udforske denne gudeskønne ø. Privatbiler er ikke tilladt på øen, så de eneste muligheder, man har for at komme rundt, er ved enten at gå eller leje en cykel. Øen er kendt for sine mange skildpadder, som findes overalt på øen. Alt på øen foregår i slowmotion, og der hersker en fredfyldt stemning. La Digue er også kendt for sine fantastisk smukke strande, som Anse Source d’Argent, der har et væld af små bugter og granitklipper, som står majestætisk ude i vandet. På den anden side af øen finder man Grand Anse stranden, som er kendt for sine store bølger. Aftensmad på hotellet.

Dag 10: Ankomst til Mahé via Praslin
Efter morgenmaden tjekker I ud fra hotellet og vil derefter blive kørt til “jetty’en”, hvor I skal ud på en 25 min sejltur med færgen “Cat Rose ferry” tilbage til Praslin. I vil blive hentet ved ankomsten til øen og kørt til Praslin lufthavn, hvor I tager fly tilbage til hovedøen Mahé. Vores repræsentant fra 7°SOUTH vil igen tage imod jer ved ankomsten og sørger for transfer til jeres valgte hotel. Resten af dagen til fri disposition. Aftensmad på hotellet.

Dag 10 – 15: Mahé
Efter morgenmaden vil I have mulighed for at blive på hotellet eller på egen hånd tage til det lokale marked, slentre på de smukke strande rundt om på øen, hike, dykke, fiske og meget andet. En af dagene kommer I på en heldagstur ud til Marina Sea Park, hvor der er rig mulighed for, at snorkle og se de smukke fisk og koralrev. Resten af dagen(e) til fri disposition. Aftensmad på hotellet.

Dag 15: Afgang tilbage til Danmark (sen afgang kan forekomme)
Efter morgenmaden tjekker I ud fra hotellet. I har mulighed for at blive på hotellet og bruge dets faciliteter indtil I bliver hentet om eftermiddagen/ aftenen og kørt til lufthavnen for at tage flyveren tilbage til Danmark.

Dag 16: Ankomst til Danmark

4 Stjernet Hotelpakke

Coco de Mer & Black Parrot Suites/ Superior Room/ 5 nætter
La Digue Island Lodge/ Beach House/ 3 nætter
Carana Beach Hotel/ Ocean View Chalet/ 5 nætter

Rejseperiode: Priser pr person CO2 venlig pris   
01. feb-20. apr  kr. 37.900,-  kr. 38.500,-
21. apr-15. maj  kr. 35.700,-  kr. 36.300,-
16. maj-15. jul  kr. 33.900,-  kr. 34.500,-
16. jul-31. aug  kr. 36.800,-  kr. 37.400,-
01. sep-31. okt  kr. 37.900,-  kr. 38.500,-

Ved bestillinger mere end 60 dage før afrejse kan der opnås rabat!

Kontakt os for en dagspris/ rejsetilbud.

5 Stjernet Hotelpakke

Constance Lemuria Resort/ Junior Suite/ 5 nætter
Le Domaine de L’Orangeraie/ Garden Villa/ 3 nætter
Constance Ephelia Resort/ Junior Suite/ 5 nætter

Rejseperiode:  Priser pr person CO2 venlig pris
07. jan – 04. apr  kr. 43.900,-  kr. 44.500,-
11. apr – 30. apr  kr. 43.600,-  kr. 44.200,-
01. maj – 30. jun  kr. 38.800,-  kr. 39.400,-
18. jul – 31. aug  kr. 46.900,-  kr. 47.500,-
01. sep – 31. okt  kr. 44.500,-  kr. 45.100,-

Ved bestillinger mere end 60 dage før afrejse kan der opnås rabat!

Kontakt os for en dagspris/ rejsetilbud.

Prisen inkluderer: Flybilletter på økonomiklasse København-Mahé-Praslin t/r. • Skatter & afgifter • Velkomst service af vores lokale repræsentant fra 7° SOUTH på Mahé, Praslin og La Digue • Transfers fra/til Mahé International Airport t/r. • Transfers fra/til alle hotellerne og jetty på øerne Praslin og La Digue • I alt 13 overnatninger på valgte hotelpakke som i programmet inkl. halvpension • En halvdagstur på Praslin inkl. besøg til Vallée de Mai • En heldagstur til Marina Sea Park • Færgebillet Praslin-La Digue t/r. • Lokal guide, som taler flydende engelsk. (se prisliste)

Ved bestillinger fra mere end 60 dage før afrejse kan der opnås rabat!

Kontakt os for en dagspris/ rejsetilbud.

Tilkøb:

Afbestilling/ Rejseforsikring, ture samt alt andet som ikke er nævnt ovenfor

Vi gør opmærksom på at der kan være visse indrejserestriktioner på Seychellerne.

Der tages højde for pladssituationen & eventuelle prisreguleringer.

Her kan du følge COVID-19 udviklingen i verden med hensyn til rejserestriktionerne

Rejsevejledningerne skifter løbende, så derfor er det godt, at holde sig orienteret på nedenstående link:
https://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/rejsevejledninger/

Har du planer om, at rejse uden for Europa, så kan du også benytte nedenstående link:

KLIK HER: https://www.iatatravelcentre.com/world.php

Værd opmærksom på:

Hvis du ikke flyver direkte og er i transit i en lufthavn, så anses det ikke for, at du er rejst ind i landet. Hvis du skal hente din bagage og checke ind igen på et andet flynummer, så gælder der andre regler afhængigt af, hvor i verden du befinder dig.

Et andet nyttigt link er fra organisationen Riskline, som har udfærdiget et verdenskort over smitteudviklingen.

KLIK HER: https://www.riskline.com/covid-19/tools

Hvis du kommer hjem til Danmark fra en rejse, skal du til at tage en kviktest umiddelbart ved ankomst til Danmark og dernæst gå i selvisolation i 10 dage, som kan afbrydes af et negativt svar på en PCR-test, som er foretaget tidligst på fjerdedagen efter indrejse. Du skal følge myndighedernes anbefalinger om smitteforebyggende adfærd. Det betyder blandt andet, at du skal bruge mundbind i offentlig transport samt følge anbefalingerne om afstand og hygiejne.. Dette er indtil videre gældende til og med 7. januar 2022. Der er gratis kviktestfaciliteter stillet til rådighed ved indrejse. Børn under 12 år er undtaget denne opfordring.


Andre nyttige links:

https://reopen.europa.eu/da


Husk altid på, at tjekke om reglerne gælder for danskere!

Det er vigtigt, at man som rejsende hele tiden holder sig orienteret om indrejse- og udrejserestriktioner i de lande, man ønsker at besøge.

Mange forsikringsselskaber har ændret eller skærpet bestemmelser vedrørende dækning af COVID-19 relaterede sygdomme i deres rejseforsikringer.
Derfor opfordrer vi, at rejsende tager kontakt til deres forsikringsselskab inden afrejse.

Husk at tage hensynet til dine medmennesker med i din beslutning.

Vi anbefaler, at du altid følger Udenrigsministeriets retningslinjer.

Hvis man skal rejse, så husk at de fleste flyselskaber nu forlanger, at man fremviser en negativ Corona test ved check-in, samt at test resultatet ikke må være mere end højst 48 eller 72 timer gammel ved afrejse!

Der findes mange steder, hvor man kan bestille tid til Corona test fx kan det gøres lige overfor Københavns lufthavn mellem terminal 2 og 3, ved parkeringsanlægget P5.

Klik på nedenstående link for andre test steder:

https://coronaproever.queue-it.net/?c=coronaproever&e=serversidecoronalive&cv=1476592491&cid=da-DK

Kontakt os og lad os planlægge dit næste rejseeventyr, hvis du ikke kan vente med at få luft under vingerne og komme væk fra den grå hverdag.

Vi kan kontaktes på følgende måder:

Tlf. +45 3810 3840
E-mail: info@wwt.dk
Facebook: @wwt.dk
Web: https://wwt.dk

Super oplevelse og stor hjælp i forbindelse med en rundrejse for familien. Kender alle de gode små luksuiøse hoteller og super service og priser på fly.

Kan helt klart anbefales

Familien Honoré


Vi havde en helt fantastisk bryllupsrejse til Maldiverne, Lily Beach Resort arrangeret af
William World Tours (wwt)! Vores oplevelse af wwt var fra begyndelse tilslutning meget professionel. De tog kærligt hånd om os og hjalp os med at finde det helt perfekte paradis til os. Deres service og planlægning var i top både ifbm. booking af flybilletter, velkomst på øen, oplevelser på vores rejse, romantiske middage og ikke mindst var det en særdeles luksuriøs water villa med solopgange og solnedgange hver dag, privat butler (24 timer i døgnet) og privat pool, som wwt havde sørget for til os. Wwt var til rådighed hele tiden, hvis vi havde det mindste. Vi skulle absolut ikke tænke på noget andet end at nyde det :-).

Vi vil stærkt anbefale wwt og vil helt sikkert benytte dem igen.

Eksklusive rejser til smukke destinationer finder du hos Williams World Tours

William World Tours har efter mere end 40 år i rejsebranchen opbygget erfaring og ekspertise i at sammensætte skræddersyede rejser.

Vi arbejder tæt sammen med vore specielt udvalgte partnere, som sammen med os sørger for, at du får en uforglemmelig eksklusiv rejse oplevelse fra bestilling af rejsen til hjemkomst fra et af vore unikke rejsemål, som vi omhyggeligt har udvalgt.

Vi tager ansvar for alle vore rejsende. Det betyder konkret, at når du køber en rejse hos Williams World Tours, så kan du altid kontakte os, hvis der skulle opstå noget uventet undervejs. Du er altid i de bedste hænder, når du bestiller en rejse hos Williams World Tours.

Williams World Tours er selvfølgelig medlem af Rejsegarantifonden

Williams World Tours er medlem af rejsegarantifonden.Vi glæder os til at høre fra dig, når du skal planlægge din næste rejse ud i den store verden.

Vil du vide mere om vores luksusrejser og rejsetilbud, så klik på de forskellige links nedenfor.

Endvidere kan du kontakte os på e-mail: info@wwt.dk eller ring til os på tlf. 38 10 38 40.

Velkommen til Williams World Tours – wwt.dk

Skriv til Robert for et uforpligtende tilbud, eller hvis du blot har spørgsmål til vores rejser.

Relaterede Rejser