I James Bond 007's fodspor

  • 5 dage
  • Roskilde el. Billund - Marrakech t/r.
  • Marrakech
  • Rejseperiode: 2022
  • Marokko
  • Riad Premier Suite på 175m²

FRA

99.900,-

Få et uforpligtende tilbud på en skræddersyet rejse.

Om I James Bond 007's fodspor

Agent 007 har igennem årtier ført os ind i en fascinerende verden fyldt med smukke kvinder, beregnende forbrydere, hurtige biler, strømlinede yachts, betagende destinationer, de bedste hoteller, og restauranter, mondæne natklubber, stilfulde kasinoer og barer, hvor den klassiske ’Martini – shaken not stirred’ selvfølgelig blev serveret.

Oplev denne stemning og atmosfære af eksklusiv luksus i Marrakesh, hvor scener fra filmen ’Spectre’ blev optaget. Vi har sammensat et skræddersyet oplæg til jeres helt specielle 007-oplevelse i denne spændende by.

Stig om bord på jeres egen private jet og bliv forkælet med en udsøgt service undervejs til Marrakesh.

Prisen er pr person ved 8 personer som rejser sammen.

Tur detaljer

Check ind på det fantastiske Royal Mansour, som må regnes for at være et af de få hoteller i verden, der fokuserer på det allerhøjeste serviceniveau og anderledes koncepter.

Få skridt fra den berømte Jemaa El Fna plads ligger dette Marrakech Palads, som tilbyder gæsterne et enestående koncept med en Medina i medinaen. *

Tag et skridt ind i den hemmelige og overdådige historie om et af verdens skønneste hoteller. Når man går ind ad dørene til The Royal Mansour føler man straks den fulde styrke af byens puls: Traditionel arkitektur, frodige haver og enestående Riads venter en. **  Designet på dette luksushotel i Marrakech har indarbejdet elementer fra en autentisk Medina, hvor man kan slentre rundt og opdage små sanselige lækkerier. Værelser og suiter er blevet erstattet af luksuriøse Riads og hotel gangene med snoede stræder.

Royal Mansour Marrakech er det eneste hotel i verden, som tilbyder dette unikke koncept.

Royal Mansour Lobby Marrakech

Dag 1: Ankomst til Marrakech

Oplev vore spændende, eksklusive luksus rejser til Marokko, som vi skræddersyr helt efter til dine ønsker og behov.

Du ønsker den bedste luksus og komfort – og det får du lige fra det øjeblik, du bliver hentet med vores limousine service, samt ombord på din egen private jet med á la carte servering ombord hele vejen til Marrakech. Når du ankommer til lufthavnen vil du blive hentet ved privat flyveren og kørt direkte til Royal Mansour hotellet, hvor du vil blive mødt af de venlige, positive og professionelle medarbejdere. 

Resten af dagen til fri disposition.

Dag 2 – 5: Marrakech

I løbet af de 5 dage i Marrakech vil du opleve personalets sublime service, dit smukke værelse med eksklusiv indretning, samt blive kulinarisk forført med lækre og spændende gourmet måltider i hotellets restauranter. Du vil kunne slappe helt af i det eksklusive spa-område. Nyde to 3-retters frokost i Le Jardin Restaurant  inkl. drikkevarer ***. En dag i poolside pavillion inkl. 3-retters frokost i Le Jardin Restauranten inkl. drikkevarer.

En 3-retters gourmet frokost på La Table inkl. drikkevarer ***, tre 4-retters middage i La Grande Table Marocaine – Gastronomic inkl. drikkevarer ***.
En 1001 nat candle light middag i den private villa Dar El Sadaka inkl. aperitif og drikkevarer à la carte. (kan kun gennemføres om foråret og sommeren. I de andre perioder er middagen på hotellet), Én aften med vinsmagning inkl aperitif og sommelier kursus med hotellets sommelier. En therapeutic massage 90min. En guidet tur til til Serge Lutens Hus. En green fee pr person til de 3 golfklubber: Royal Golf Club, Golf Club Amelkis og Samanah Golf Club inkl. transfers

Dag 5: Afgang tilbage til Danmark

 

Prisen inkluderer: • VIP transfers mellem jeres bopæl og Roskilde eller Billund lufthavn • Hawker4000 private jet til otte personer mellem Roskilde eller Billund og Marrakech • VIP assistance i Roskilde eller Billund lufthavn • Førsteklasses catering på flyet • VIP assistance i Marrakech International Airport • VIP transfers mellem Marrakech International Airport og Royal Mansour Hotel • Fire nætter på Royal Mansour Marrakech i valgt riad-type inkl. morgenmad på værelset eller i restauranten • To 3-retters frokost i Le Jardin Restaurant inkl. drikkevarer *** • En dag i poolside pavillion inkl. 3-retters frokost i Le Jardin Restaurant inkl. drikkevarer • En 3-retters gourmet frokost på La Table inkl. drikkevarer *** • Tre 4-retters middage i La Grande Table Marocaine – Gastronomic inkl. drikkevarer *** • En 1001 nat candle light middag i den private villa Dar El Sadaka inkl. aperitif og drikkevarer à la carte. (kan kun gennemføres om foråret og sommeren). • I de andre perioder er middagen på hotellet • En vinsmagning inkl aperitif og sommelier kursus med hotellets sommelier • En therapeutic massage 90min • En guidet tur til til Serge Lutens Hus • En green fee pr person til de 3  golfklubber: Royal Golf Club, Golf Club Amelkis og Samanah Golf Club inkl. transfers.

Der tages forbehold for ledigt fly, pladssituationen, prisreguleringer


Forklaring:


*      Medina er en gammel bydel type der findes i mange byer i Nordafrika. Medinaen har almindeligvis     bymure, trange og labyrint agtige gader, og blev bygget af araberne så langt tilbage som i 800 tallet e.Kr.
**    Riad er et traditionelt marokkansk hus eller palads med en indre have eller gårdsplads. Ordet Riad kommer fra den arabiske betegnelse for have.
***  Drikkevarer til måltiderne som er inkl. er: frisk juice, sodavand, mineralvand, dansk vand, hotellets udvalg af franske rød og hvidvine.  Her kan du følge COVID-19 udviklingen i verden med hensyn til rejserestriktionerne

Rejsevejledningerne skifter løbende, så derfor er det godt, at holde sig orienteret på nedenstående link:
https://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/rejsevejledninger/

Har du planer om, at rejse uden for Europa, så kan du også benytte nedenstående link:

KLIK HER: https://www.iatatravelcentre.com/world.php

Værd opmærksom på:

Hvis du ikke flyver direkte og er i transit i en lufthavn, så anses det ikke for, at du er rejst ind i landet. Hvis du skal hente din bagage og checke ind igen på et andet flynummer, så gælder der andre regler afhængigt af, hvor i verden du befinder dig.

Et andet nyttigt link er fra organisationen Riskline, som har udfærdiget et verdenskort over smitteudviklingen.

KLIK HER: https://www.riskline.com/covid-19/tools

Hvis du kommer hjem til Danmark fra en rejse, skal du til at tage en kviktest umiddelbart ved ankomst til Danmark og dernæst gå i selvisolation i 10 dage, som kan afbrydes af et negativt svar på en PCR-test, som er foretaget tidligst på fjerdedagen efter indrejse. Du skal følge myndighedernes anbefalinger om smitteforebyggende adfærd. Det betyder blandt andet, at du skal bruge mundbind i offentlig transport samt følge anbefalingerne om afstand og hygiejne.. Dette er indtil videre gældende til og med 7. januar 2022. Der er gratis kviktestfaciliteter stillet til rådighed ved indrejse. Børn under 12 år er undtaget denne opfordring.


Andre nyttige links:

https://reopen.europa.eu/da


Husk altid på, at tjekke om reglerne gælder for danskere!

Det er vigtigt, at man som rejsende hele tiden holder sig orienteret om indrejse- og udrejserestriktioner i de lande, man ønsker at besøge.

Mange forsikringsselskaber har ændret eller skærpet bestemmelser vedrørende dækning af COVID-19 relaterede sygdomme i deres rejseforsikringer.
Derfor opfordrer vi, at rejsende tager kontakt til deres forsikringsselskab inden afrejse.

Husk at tage hensynet til dine medmennesker med i din beslutning.

Vi anbefaler, at du altid følger Udenrigsministeriets retningslinjer.

Hvis man skal rejse, så husk at de fleste flyselskaber nu forlanger, at man fremviser en negativ Corona test ved check-in, samt at test resultatet ikke må være mere end højst 48 eller 72 timer gammel ved afrejse!

Der findes mange steder, hvor man kan bestille tid til Corona test fx kan det gøres lige overfor Københavns lufthavn mellem terminal 2 og 3, ved parkeringsanlægget P5.

Klik på nedenstående link for andre test steder:

https://coronaproever.queue-it.net/?c=coronaproever&e=serversidecoronalive&cv=1476592491&cid=da-DK

Kontakt os og lad os planlægge dit næste rejseeventyr, hvis du ikke kan vente med at få luft under vingerne og komme væk fra den grå hverdag.

Vi kan kontaktes på følgende måder:

Tlf. +45 3810 3840
E-mail: info@wwt.dk
Facebook: @wwt.dk
Web: https://wwt.dk

Super oplevelse og stor hjælp i forbindelse med en rundrejse for familien. Kender alle de gode små luksuiøse hoteller og super service og priser på fly.

Kan helt klart anbefales

Familien Honoré


Vi havde en helt fantastisk bryllupsrejse til Maldiverne, Lily Beach Resort arrangeret af
William World Tours (wwt)! Vores oplevelse af wwt var fra begyndelse tilslutning meget professionel. De tog kærligt hånd om os og hjalp os med at finde det helt perfekte paradis til os. Deres service og planlægning var i top både ifbm. booking af flybilletter, velkomst på øen, oplevelser på vores rejse, romantiske middage og ikke mindst var det en særdeles luksuriøs water villa med solopgange og solnedgange hver dag, privat butler (24 timer i døgnet) og privat pool, som wwt havde sørget for til os. Wwt var til rådighed hele tiden, hvis vi havde det mindste. Vi skulle absolut ikke tænke på noget andet end at nyde det :-).

Vi vil stærkt anbefale wwt og vil helt sikkert benytte dem igen.

Eksklusive rejser til smukke destinationer finder du hos Williams World Tours

William World Tours har efter mere end 40 år i rejsebranchen opbygget erfaring og ekspertise i at sammensætte skræddersyede rejser.

Vi arbejder tæt sammen med vore specielt udvalgte partnere, som sammen med os sørger for, at du får en uforglemmelig eksklusiv rejse oplevelse fra bestilling af rejsen til hjemkomst fra et af vore unikke rejsemål, som vi omhyggeligt har udvalgt.

Vi tager ansvar for alle vore rejsende. Det betyder konkret, at når du køber en rejse hos Williams World Tours, så kan du altid kontakte os, hvis der skulle opstå noget uventet undervejs. Du er altid i de bedste hænder, når du bestiller en rejse hos Williams World Tours.

Williams World Tours er selvfølgelig medlem af Rejsegarantifonden

Williams World Tours er medlem af rejsegarantifonden.Vi glæder os til at høre fra dig, når du skal planlægge din næste rejse ud i den store verden.

Vil du vide mere om vores luksusrejser og rejsetilbud, så klik på de forskellige links nedenfor.

Endvidere kan du kontakte os på e-mail: info@wwt.dk eller ring til os på tlf. 38 10 38 40.

Velkommen til Williams World Tours – wwt.dk

Skriv til Robert for et uforpligtende tilbud, eller hvis du blot har spørgsmål til vores rejser.

Relaterede Rejser