Eventyrlige Jordan

  • 8 dage
  • København-Amman t/r.
  • Rundrejse
  • Rejseperiode: 2022
  • Jordan
  • Standard værelse inkl. halvpension

FRA

14.900,-

Få et uforpligtende tilbud på en skræddersyet rejse.

Om Eventyrlige Jordan

Jordan har været hjemsted for nogle af menneskehedens tidligste bosættelser. Vi tager jer med tilbage i historien, hvor I får mulighed for at opleve mange tidligere af verdens store civilisationers anlæg og bygningsværker.

Tur detaljer

RUNDREJSE I JORDAN

Et besøg i Jordan er også en tur tilbage i religionernes historie. Man følger i Moses fodspor, når man står på Mount Nebo. Madaba-mosaikken i St. George’s Kirke giver en indtryk af, hvordan Jerusalem og landet omkring det Døde Hav så ud for mere end 1500 år siden.

Jordan byder på meget andet end kultur og historie: Et besøg ved og en badetur i Det Døde Hav skal man have prøvet. Man oplever naturens dramatiske skønhed, når man tilbringer en nat i en teltlejr i Wadi Rum’s enestående ørkenlandskab, og når man snorkler rundt i Rødehavet ved Aqaba, bliver man straks betaget af koralrevet og de utallige fisk, som lever helt inde ved kysten.

Et besøg på en af de mange restauranter, som byder på den lækre arabiske mad, i Amman, Jordans pulserede hovedstad, skal man helt sikkert også give sig tid til på rejsen gennem Jordan.

Vi har her blot berørt nogle af Jordans største seværdigheder. Jordan byder på masser af andre spændende steder, som venter på at blive udforsket.

Dag 1: Danmark – Amman

Afrejse til Amman.
Vor repræsentant vil byde jer velkommen i Amman lufthavn og sørge for, at I bliver kørt til jeres hotel i Amman. Resten af dagen er til fri disposition!

Overnatning Amman.

Dag 2: Amman – Desert Castles – Amman  (M,A)

Efter morgenmaden henter jeres guide jer og kører jer til King Abdullah Mosque, som er smuk og let genkendelig med sin blå kuppel og virkelig et besøg værd (venligst noter at for at komme ind og se denne betagende moske, vil kvinder blive bedt om at bære Abaya (lang kjole/kappe) og dække håret til). Inde i moskeen ligger The Islamic Museum, som I også vil besøge.
Herefter går turen til Amman’s downtown med de traditionelle souks, cafeér,  restauranter med spændende lokale specialiteter, kirker, moskeer og mange andre seværdigheder bl.a. de historiske monumenter som det Romerske Amfiteater og Citadellet. Efter byrundturen fortsætter I til ørkenslottene, Qasr el Kharaneh, Qasr Amra og Qasr el Azrap. Disse bygningsværker er meget smukke eksempler på tidlig islamisk kunst og arkitektur. Efter turen vil I blive kørt tilbage til jeres hotel i Amman.

Overnatning Amman.

Dag 3: Amman – Jerash – Ajloun – Det Døde Hav  (M,A)

Efter morgenmaden bliver I hentet af jeres guide, som kører jer nordpå til Jerash. I vandrer her mellem de gamle romerske templer, teatre, pladser, stræder og kolonnader, alle inden for de tilbageblevne bymure, hvor der er udgravet dele af bebyggelser fra bronze-/jernalderen, de græske, romerske, byzantinske umayyad og abbasid perioder. Et område med mere end 2.500 års historie.

Derefter går turen til Ajloun Castle med en fantastisk udsigt over Jordan Dalen. Herefter kører I gennem dalen til Det Døde Hav, der ligger 400 meter under havoverfladen. Et besøg ved Det Døde Hav er en unik oplevelser og selvom fisk ikke kan leve i havet, så er en svømmetur i det meget salt- og mineralholdige vand en enestående fysisk og terapeutisk oplevelse.

Overnatning Det Døde Hav.

Dag 4: Det Døde Hav – Madaba – Mount Nebo – Shouback – Petra  (M,A)

Efter morgenmaden kører I til Madaba for at besøge St. George’s Kirke, nu en græsk-ortodoks basilika med den enorme Madaba Mosaik. Mosaikken viser detaljer over Jerusalem, Jeriko, Betlehem og andre hellige steder. Efter besøget i St. George klatrer I op til Mount Nebo, hvor Moses døde, og herfra er der en storslået udsigt over det hellige land. Herefter fortsætter turen videre til Shoubak Castle og slutter i Petra.

Overnatning Petra.

Dag 5: Petra – Wadi Rum  (M,A)

Efter morgenmaden går besøges Petra,  “Rose City”, der er et af verdens vidundere. En by udhugget i sten af Nabatæerne for mere end 2.000 år siden for at dominere og kontrollere handelsruterne i det gamle Arabien. Efter en spadseretur igennem siq’en, en smal sti på 1,2 km, der er den egentlige indgang til byen kommer I til “Khazneh”, Skattekammeret, det største og mest imponerende gravkammer i Petra. Efter besøget i Petra fortsætter I mod sydøst til Wadi Rum, også kaldet Månedalen, hvor filmen “Lawrence of Arabia” blev optaget.

Overnatning Wadi Rum Desert Camp.

Dag 6: Wadi Rum – Aqaba (M,A)

Efter morgenmaden kører I ud med 4WD jeep og ser Wadi Rum, som er et unikt massivt formet bjerglandskab, der rejser sig op fra ørkenens rosa-røde sand med knejsende tinder i brunlige, rødlige og gyldne nuancer. I vil opleve bjergene Jebel Umm Ishrin, Jebel Umm Ulaydiyya og Umm Fruth.
Efter Wadi Rum besøget fortsætter I til Kystbyen Aqaba. Resten af dagen er til fri disposition!

Overnatning Aqaba.

Dag 7: Aqaba (M,A)

Dagen er til fri disposition! Overnatning Aqaba.

Dag 8: Aqaba – København (M,A)

Efter morgenmaden bliver I kørt til Aqaba Int. lufthavn.
Afrejse via Amman tilbage til Danmark.


Forklaring:
  M = Morgenmad,  F = Frokost,  A= Aftensmad

4 Stjernet Hotelpakke

Grand Palace, Amman/ Standard værelse/ 2 nætter
Dead Sea Spa, Døde Hav/ Standard værelse/ 1 nat
Petra Moon, Petra/ Standard værelse/ 1 nat
Captain Camp, Wadi Rum/ Standard værelse/ 1 nat
Marina Plaza, Aqaba – Tala Bay/ Standard værelse/ 2 nætter

Rejseperiode: Priser pr person
01. jan – 31. maj kr. 14.900,-

Enkeltværelse tillæg: kr. 4.000,- pr person


5 Stjernet Hotelpakke

Regency Palace, Amman/ Standard værelse/ 2 nætter
Holiday INN Resort, Døde Hav/ Standard værelse/ 1 nat
Mövenpick, Petra/ Standard værelse/ 1 nat
Sun City Camp, Wadi Rum/ Deluxe telt/ 1 nat
Mövenpick, Aqaba – Tala Bay/ Standard værelse/ 2 nætter

Rejseperiode: Priser pr person
01. jan – 31. maj kr. 17.700,-

Enkeltværelse tillæg: kr. 5.000,- pr person

Prisen inkluderer: Flybillet på økonomiklasse t/r. • Skatter & afgifter • ’Meet & greet’ ved ankomsten til Amman lufthavn • Transport i moderne Deluxe bil, mini van eller minibus med a/c (afhængig af antal personer) og engelsktalende chauffør • Hotelophold som angivet i programmet inkl. halvpension • Entrébilletter til alle seværdigheder som nævnt i programmet • Lokal engelsktalende guide i Jerash og Petra • Aftensmad i Wadi Rum Desert Camp • 2 timers jeep tour i Wadi Rum ørkenen • Drikkepenge og portørservice i Amman og Aqaba lufthavne og hoteller • Skatter og service afgifter på hotellerne • Informationspakke bestående af Jordan kort og generelle informationer

Tilkøb:

Rejseforsikring, ture samt alt andet som ikke er nævnt ovenfor

Vi gør opmærksom på at der kan være visse indrejserestriktioner i Jordan.

Der tages højde for pladssituationen & eventuelle prisreguleringer.

Her kan du følge COVID-19 udviklingen i verden med hensyn til rejserestriktionerne

Rejsevejledningerne skifter løbende, så derfor er det godt, at holde sig orienteret på nedenstående link:
https://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/rejsevejledninger/

Har du planer om, at rejse uden for Europa, så kan du også benytte nedenstående link:

KLIK HER: https://www.iatatravelcentre.com/world.php

Værd opmærksom på:

Hvis du ikke flyver direkte og er i transit i en lufthavn, så anses det ikke for, at du er rejst ind i landet. Hvis du skal hente din bagage og checke ind igen på et andet flynummer, så gælder der andre regler afhængigt af, hvor i verden du befinder dig.

Et andet nyttigt link er fra organisationen Riskline, som har udfærdiget et verdenskort over smitteudviklingen.

KLIK HER: https://www.riskline.com/covid-19/tools

Hvis du kommer hjem til Danmark fra en rejse, skal du til at tage en kviktest umiddelbart ved ankomst til Danmark og dernæst gå i selvisolation i 10 dage, som kan afbrydes af et negativt svar på en PCR-test, som er foretaget tidligst på fjerdedagen efter indrejse. Du skal følge myndighedernes anbefalinger om smitteforebyggende adfærd. Det betyder blandt andet, at du skal bruge mundbind i offentlig transport samt følge anbefalingerne om afstand og hygiejne.. Dette er indtil videre gældende til og med 7. januar 2022. Der er gratis kviktestfaciliteter stillet til rådighed ved indrejse. Børn under 12 år er undtaget denne opfordring.


Andre nyttige links:

https://reopen.europa.eu/da


Husk altid på, at tjekke om reglerne gælder for danskere!

Det er vigtigt, at man som rejsende hele tiden holder sig orienteret om indrejse- og udrejserestriktioner i de lande, man ønsker at besøge.

Mange forsikringsselskaber har ændret eller skærpet bestemmelser vedrørende dækning af COVID-19 relaterede sygdomme i deres rejseforsikringer.
Derfor opfordrer vi, at rejsende tager kontakt til deres forsikringsselskab inden afrejse.

Husk at tage hensynet til dine medmennesker med i din beslutning.

Vi anbefaler, at du altid følger Udenrigsministeriets retningslinjer.

Hvis man skal rejse, så husk at de fleste flyselskaber nu forlanger, at man fremviser en negativ Corona test ved check-in, samt at test resultatet ikke må være mere end højst 48 eller 72 timer gammel ved afrejse!

Der findes mange steder, hvor man kan bestille tid til Corona test fx kan det gøres lige overfor Københavns lufthavn mellem terminal 2 og 3, ved parkeringsanlægget P5.

Klik på nedenstående link for andre test steder:

https://coronaproever.queue-it.net/?c=coronaproever&e=serversidecoronalive&cv=1476592491&cid=da-DK

Kontakt os og lad os planlægge dit næste rejseeventyr, hvis du ikke kan vente med at få luft under vingerne og komme væk fra den grå hverdag.

Vi kan kontaktes på følgende måder:

Tlf. +45 3810 3840
E-mail: info@wwt.dk
Facebook: @wwt.dk
Web: https://wwt.dk

Super oplevelse og stor hjælp i forbindelse med en rundrejse for familien. Kender alle de gode små luksuiøse hoteller og super service og priser på fly.

Kan helt klart anbefales

Familien Honoré


Vi havde en helt fantastisk bryllupsrejse til Maldiverne, Lily Beach Resort arrangeret af
William World Tours (wwt)! Vores oplevelse af wwt var fra begyndelse tilslutning meget professionel. De tog kærligt hånd om os og hjalp os med at finde det helt perfekte paradis til os. Deres service og planlægning var i top både ifbm. booking af flybilletter, velkomst på øen, oplevelser på vores rejse, romantiske middage og ikke mindst var det en særdeles luksuriøs water villa med solopgange og solnedgange hver dag, privat butler (24 timer i døgnet) og privat pool, som wwt havde sørget for til os. Wwt var til rådighed hele tiden, hvis vi havde det mindste. Vi skulle absolut ikke tænke på noget andet end at nyde det :-).

Vi vil stærkt anbefale wwt og vil helt sikkert benytte dem igen.

Eksklusive rejser til smukke destinationer finder du hos Williams World Tours

William World Tours har efter mere end 40 år i rejsebranchen opbygget erfaring og ekspertise i at sammensætte skræddersyede rejser.

Vi arbejder tæt sammen med vore specielt udvalgte partnere, som sammen med os sørger for, at du får en uforglemmelig eksklusiv rejse oplevelse fra bestilling af rejsen til hjemkomst fra et af vore unikke rejsemål, som vi omhyggeligt har udvalgt.

Vi tager ansvar for alle vore rejsende. Det betyder konkret, at når du køber en rejse hos Williams World Tours, så kan du altid kontakte os, hvis der skulle opstå noget uventet undervejs. Du er altid i de bedste hænder, når du bestiller en rejse hos Williams World Tours.

Williams World Tours er selvfølgelig medlem af Rejsegarantifonden

Williams World Tours er medlem af rejsegarantifonden.Vi glæder os til at høre fra dig, når du skal planlægge din næste rejse ud i den store verden.

Vil du vide mere om vores luksusrejser og rejsetilbud, så klik på de forskellige links nedenfor.

Endvidere kan du kontakte os på e-mail: info@wwt.dk eller ring til os på tlf. 38 10 38 40.

Velkommen til Williams World Tours – wwt.dk

Skriv til Robert for et uforpligtende tilbud, eller hvis du blot har spørgsmål til vores rejser.

Relaterede Rejser