Eksotiske Seychellerne

  • 11 dage
  • København-Mahé-Praslin t/r.
  • Praslin
  • Rejseperiode: 2023
  • Seychellerne
  • Inkl. morgenmad

FRA

21.900,-

Få et uforpligtende tilbud på en skræddersyet rejse.

Om Eksotiske Seychellerne

Tag med Williams World Tours på en uforglemmelig rejse til Seychellerne. Nyd 11 dage på øen Praslin, hvor du finder spektakulære strande, naturskønne områder og utallige dyrearter og den gæstfri befolkning.

Tur detaljer

Republikken Seychellerne består 115 øer indtager et areal på 455 km² og en eksklusiv økonomisk zone på 1,4 millioner km² i det vestlige Indiske Ocean.

Det er et øhav af legendarisk skønhed, der strækker sig fra mellem 4 og 10 grader syd for ækvator, og som ligger mellem 480 km og 1.600 km fra Afrikas østkyst. De indre 41 af de 115 øer består af ældgammel oceanisk granit, men de resterende 74 øer i yderområderne/ atoller er dannet af lavtliggende koraløer.

Praslin er den næststørste ø på Seychellerne. Med indenrigsfly tager det kun 15 min. at komme fra Mahé til Praslin. Her findes du nogle af verdens smukkeste top 10 strande. Praslin er et Paradis for dem som elsker at snorkle og dykke for øen er omkranset af et stort koralrev. Det er også her du kan opleve den smukke regnskov Vallée de Mai, som er på UNESCO’s liste over verdensnaturarv. Her finder du de mange sjældne palmer arter og selvfølgelig Seychellernes brand, kokosnødden Coco de Mer.
rejs-groent

https://www.myclimate.org

Rejs grønt
• Det gør du ved at vælge vores CO2 venlige priser.
• Du kompenserer for flyrejsens CO2-aftryk og støtter grønne projekter i udviklingslande og ny industrialiserede stater.

Hvid sandstrand med blåt hav

Dag 1: Afrejse fra Danmark til Seychellerne

Dag 2: Ankomst til Seychellerne og videre transfer til Praslin

Ved ankomsten til Mahé International lufthavn, vil I vil blive mødt af vores lokale repræsentant fra 7°SOUTH, som vil sørge for, at I bliver tjekket ind til jeres indenrigsfly til Praslin. Ved ankomsten til Praslin vil I igen blive mødt af en anden af vores repræsentanter, som vil sørge for transfer til Coco de Mer Hotel, hvor I vil blive tjekket ind. Resten af dagen til fri disposition.

Dag 2 – 7: Praslin

Morgenmad på hotellet, hvorefter I enten kan vælge at dase ved poolen, prøve en hiking tur op i bjergene eller måske tage en tur op til den kendte Anse Lazio strand, som er på top 10 listen over de smukkeste strande i verden. En runde golf er også en mulighed. Dag 5 skal I besøge et Unesco naturreservat kaldet Vallée de Mai, som er kendt for de kæmpe kokosnødder kaldet “Coco de Mer” og den smukke regnskov. Resten af dagen(e) til fri disposition. 

Dag 7: Dag tur til La Digue

Efter morgenmaden vil I blive kørt til Praslin “jetty”, hvor I skal ud på en 25 min sejltur med færgen “Cat Rose ferry” til øen La Digue.  I har hele dagen til at udforske denne gudeskønne ø. Privatbiler er ikke tilladt på øen, så de eneste muligheder, man har for at komme rundt, er ved enten at gå eller leje en cykel. Øen er kendt for sine mange skildpadder, som findes overalt på øen. Alt på øen foregår i slowmotion, og der hersker en fredfyldt stemning. La Digue er også kendt for sine fantastisk smukke strande, som Anse Source d’Argent, der har et væld af små bugter og granitklipper, som står majestætisk ude i vandet. På den anden side af øen finder man Grand Anse stranden, som er kendt for sine store bølger. Sen eftermiddag vil I tage færgen tilbage til Praslin hvor igen vil blive transporteret til Coco de Mer Hotel. Aftenen til fri disposition.

Dag 7 – 12: Praslin

Efter morgenmaden vil I have mulighed for at blive på hotellet eller på egen hånd tage til det lokale marked, slentre på de smukke strande rundt om på øen, hike, dykke, fiske og meget andet. En af dagene kommer I på en heldagstur ud til Marina Sea Park, hvor der er rig mulighed for, at snorkle og se de smukke fisk og koralrev. Resten af dagen(e) til fri disposition. Aftensmad på hotellet.

Dag 12: Afgang til Danmark (sen afgang kan forekomme)

Efter morgenmaden tjekker I ud fra hotellet. I har mulighed for at blive på hotellet og bruge dets faciliteter indtil I bliver hentet om eftermiddagen/ aftenen og kørt til Praslin lufthavn for at tage flyveren til Mahé, hvor vores repræsentant fra 7°SOUTH vil sørge for at I bliver tjekket ind til jeres videre rejse tilbage til  Danmark.

Dag 13: Ankomst til Danmark

Rejseperiode: Værelsestype: Priser pr person CO2 venlige priser
01. feb – 15.maj Standard kr. 23.900,- kr. 24.500,-
Superior kr. 25.500,- kr. 26.100,-
Single kr. 31.500,- kr. 32.100,-
16. maj – 15. jul Standard kr. 21.900,- kr. 22.500,-
Superior kr. 23.500,- kr. 24.100,-
Single kr. 28.300,- kr. 28.900,-
16. jul – 31. okt Standard kr. 25.900,- kr. 26.500,-
Superior kr. 27.600,- kr. 28.200,-
Single kr. 33.600,- kr. 34.200,-

Tillæg for halvpension: kr. 3.400,- pr person

Prisen inkluderer: Flybillet t/r. på økonomiklasse fra København • Skatter og afgifter • Assistance i Mahé & Praslin lufthavn • Transfer t/r. Mahé – Praslin • 10 nætters ophold på Coco de Mer Hotel i standard værelse inkl. morgenmad • 1 guided natur hiking tur i området ved hotellet • 1 dags tur til La Digue på egen hånd inkl. færgebillet t/r. • 1 guided halvdagstur på Praslin inkl. regnskoven Vallée de Mai som er beskyttet af UNESCO.

Tilkøb:

Rejseforsikring, ture samt alt andet som ikke er nævnt ovenfor

Vi gør opmærksom på at der kan være visse indrejserestriktioner på Seychellerne.

Der tages højde for pladssituationen & eventuelle prisreguleringer.

Her kan du følge COVID-19 udviklingen i verden med hensyn til rejserestriktionerne

Rejsevejledningerne skifter løbende, så derfor er det godt at holde sig orienteret på nedenstående link:

https://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/rejsevejledninger/

Har du planer om at rejse uden for Europa, så kan du også benytte nedenstående link:

KLIK HER: https://www.iatatravelcentre.com/world.php

Værd opmærksom på:

Hvis du ikke flyver direkte og er i transit i en lufthavn, så anses det ikke for, at du er rejst ind i landet. Hvis du skal hente din bagage og checke ind igen på et andet flynummer, så gælder der andre regler afhængigt af, hvor i verden du befinder dig.

Et andet nyttigt link er fra organisationen Riskline, som har udfærdiget et verdenskort over smitteudviklingen.

KLIK HER: https://www.riskline.com/covid-19/tools

Hvis du kommer hjem til Danmark fra en rejse, skal du til at tage en kviktest umiddelbart ved ankomst til Danmark og dernæst gå i selvisolation i 10 dage, som kan afbrydes af et negativt svar på en PCR-test, som er foretaget tidligst på fjerdedagen efter indrejse. Du skal følge myndighedernes anbefalinger om smitteforebyggende adfærd. Det betyder blandt andet, at du skal bruge mundbind i offentlig transport samt følge anbefalingerne om afstand og hygiejne. Dette er indtil videre gældende til og med 7. januar 2022. Der er gratis kviktestfaciliteter stillet til rådighed ved indrejse. Børn under 12 år er undtaget denne opfordring.

Andre nyttige links:

https://reopen.europa.eu/da

Husk altid på, at tjekke om reglerne gælder for danskere!

Det er vigtigt, at man som rejsende hele tiden holder sig orienteret om indrejse- og udrejserestriktioner i de lande, man ønsker at besøge.

Mange forsikringsselskaber har ændret eller skærpet bestemmelser vedrørende dækning af COVID-19 relaterede sygdomme i deres rejseforsikringer.

Derfor opfordrer vi, at rejsende tager kontakt til deres forsikringsselskab inden afrejse.

Husk at tage hensynet til dine medmennesker med i din beslutning.

Vi anbefaler, at du altid følger Udenrigsministeriets retningslinjer.

Hvis man skal rejse, så husk at de fleste flyselskaber nu forlanger, at man fremviser en negativ Corona test ved check-in, samt at test resultatet ikke må være mere end højst 48 eller 72 timer gammel ved afrejse!

Der findes mange steder, hvor man kan bestille tid til Corona test fx kan det gøres lige overfor Københavns lufthavn mellem terminal 2 og 3, ved parkeringsanlægget P5.

Klik på nedenstående link for andre test steder:

https://coronaproever.queue-it.net/?c=coronaproever&e=serversidecoronalive&cv=1476592491&cid=da-DK

Kontakt os og lad os planlægge dit næste rejseeventyr, hvis du ikke kan vente med at få luft under vingerne og komme væk fra den grå hverdag.

Vi kan kontaktes på følgende måder:

Tlf. +45 3810 3840

E-mail: info@wwt.dk

Facebook: @wwt.dk

Web: https://wwt.dk

Super oplevelse og stor hjælp i forbindelse med en rundrejse for familien. Kender alle de gode små luksuiøse hoteller og super service og priser på fly.

Kan helt klart anbefales

Familien Honoré


Vi havde en helt fantastisk bryllupsrejse til Maldiverne, Lily Beach Resort arrangeret af
William World Tours (wwt)! Vores oplevelse af wwt var fra begyndelse tilslutning meget professionel. De tog kærligt hånd om os og hjalp os med at finde det helt perfekte paradis til os. Deres service og planlægning var i top både ifbm. booking af flybilletter, velkomst på øen, oplevelser på vores rejse, romantiske middage og ikke mindst var det en særdeles luksuriøs water villa med solopgange og solnedgange hver dag, privat butler (24 timer i døgnet) og privat pool, som wwt havde sørget for til os. Wwt var til rådighed hele tiden, hvis vi havde det mindste. Vi skulle absolut ikke tænke på noget andet end at nyde det :-).

Vi vil stærkt anbefale wwt og vil helt sikkert benytte dem igen.

Eksklusive rejser til smukke destinationer finder du hos Williams World Tours

William World Tours har efter mere end 40 år i rejsebranchen opbygget erfaring og ekspertise i at sammensætte skræddersyede rejser.

Vi arbejder tæt sammen med vore specielt udvalgte partnere, som sammen med os sørger for, at du får en uforglemmelig eksklusiv rejse oplevelse fra bestilling af rejsen til hjemkomst fra et af vore unikke rejsemål, som vi omhyggeligt har udvalgt.

Vi tager ansvar for alle vore rejsende. Det betyder konkret, at når du køber en rejse hos Williams World Tours, så kan du altid kontakte os, hvis der skulle opstå noget uventet undervejs. Du er altid i de bedste hænder, når du bestiller en rejse hos Williams World Tours.

Williams World Tours er selvfølgelig medlem af Rejsegarantifonden

Williams World Tours er medlem af rejsegarantifonden.Vi glæder os til at høre fra dig, når du skal planlægge din næste rejse ud i den store verden.

Vil du vide mere om vores luksusrejser og rejsetilbud, så klik på de forskellige links nedenfor.

Endvidere kan du kontakte os på e-mail: info@wwt.dk eller ring til os på tlf. 38 10 38 40.

Velkommen til Williams World Tours – wwt.dk

Skriv til Robert for et uforpligtende tilbud, eller hvis du blot har spørgsmål til vores rejser.

Relaterede Rejser