Dubai - Sol og Shopping

  • 7 dage
  • København-Dubai t/r.
  • Dubai
  • Rejseperiode: 2022
  • Emiraterne
  • Executive værelse

FRA

Dagpris

Få et uforpligtende tilbud på en skræddersyet rejse.

Om Dubai - Sol og Shopping

Vores Dubai rejser er håndplukkede og sammensat af vores dygtige medarbejdere, som har mange års erfaring i at sammensætte gode ferier, som du aldrig vil glemme.

Vi flyver til Dubai med Emirates direkte til byen, hvor alt er muligt. Gå på opdagelse i de overdådige indkøbscentre. Lav en god handel på de lokale markeder. Slap af på stranden. Nyd en god kop kaffe eller drink i Hilton Executive Lounge.

Lad jer forkæle hele vejen.

Tur detaljer

De Forenede Arabiske Emirater består ar i alt 7 stater, hvor Dubai som med en befolkning på over 2.5 millioner indbyggere er den mest folkerige by i De Forenede Arabiske Emirater (UAE) og hovedstaden i Emiratet Dubai. Etableret i det 18. århundrede som en lille fiskerby, voksede byen hurtigt i begyndelsen af ​​det 21. århundrede til en kosmopolitisk metropol med fokus på turisme og gæstfrihed. Dubai er et af verdens mest populære turistmål. Det har de næstflest femstjernede hoteller i verden og det højeste.

ungt-par-i-guld-souk-i-dubai

Dag 1: Ankomst til Dubai og transfer til hotellet

Ved ankomsten til Dubai International lufthavn, vil I blive mødt af vores repræsentant som vil sørge for transfer til hotellet, hvor I vil blive tjekket ind. Resten af dagen til fri disposition.

Dag 2 – 7: Dubai

Morgenmad på hotellet, hvorefter I enten kan vælge at dase ved poolen, tage til søster hotellet ved Jumeriah Beach for at nyde strande eller tage på shopping tur til en af de mange shopping malls som Dubai byder på.

Dag 7: Afgang tilbage til Danmark

Efter morgenmaden tjekker I ud fra hotellet. I bliver hentet og kørt til Dubai International lufthavn for at blive tjekket ind til jeres rejse tilbage til  Danmark.

Kontakt os for rejsetilbud.

Tilkøb:

Rejseforsikring, ture samt alt andet som ikke er nævnt ovenfor

Vi gør opmærksom på at der kan være visse indrejserestriktioner i Dubai.

Der tages højde for pladssituation & eventuelle prisreguleringer.

Der tages højde for pladssituation & eventuelle prisreguleringer.

Her kan du følge COVID-19 udviklingen i verden med hensyn til rejserestriktionerne

Rejsevejledningerne skifter løbende, så derfor er det godt at holde sig orienteret på nedenstående link:

https://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/rejsevejledninger/

Har du planer om at rejse uden for Europa, så kan du også benytte nedenstående link:

KLIK HER: https://www.iatatravelcentre.com/world.php

Værd opmærksom på:

Hvis du ikke flyver direkte og er i transit i en lufthavn, så anses det ikke for, at du er rejst ind i landet. Hvis du skal hente din bagage og checke ind igen på et andet flynummer, så gælder der andre regler afhængigt af, hvor i verden du befinder dig.

Et andet nyttigt link er fra organisationen Riskline, som har udfærdiget et verdenskort over smitteudviklingen.

KLIK HER: https://www.riskline.com/covid-19/tools

Hvis du kommer hjem til Danmark fra en rejse, skal du til at tage en kviktest umiddelbart ved ankomst til Danmark og dernæst gå i selvisolation i 10 dage, som kan afbrydes af et negativt svar på en PCR-test, som er foretaget tidligst på fjerdedagen efter indrejse. Du skal følge myndighedernes anbefalinger om smitteforebyggende adfærd. Det betyder blandt andet, at du skal bruge mundbind i offentlig transport samt følge anbefalingerne om afstand og hygiejne. Dette er indtil videre gældende til og med 7. januar 2022. Der er gratis kviktestfaciliteter stillet til rådighed ved indrejse. Børn under 12 år er undtaget denne opfordring.

Andre nyttige links:

https://reopen.europa.eu/da

Husk altid på, at tjekke om reglerne gælder for danskere!

Det er vigtigt, at man som rejsende hele tiden holder sig orienteret om indrejse- og udrejserestriktioner i de lande, man ønsker at besøge.

Mange forsikringsselskaber har ændret eller skærpet bestemmelser vedrørende dækning af COVID-19 relaterede sygdomme i deres rejseforsikringer.

Derfor opfordrer vi, at rejsende tager kontakt til deres forsikringsselskab inden afrejse.

Husk at tage hensynet til dine medmennesker med i din beslutning.

Vi anbefaler, at du altid følger Udenrigsministeriets retningslinjer.

Hvis man skal rejse, så husk at de fleste flyselskaber nu forlanger, at man fremviser en negativ Corona test ved check-in, samt at test resultatet ikke må være mere end højst 48 eller 72 timer gammel ved afrejse!

Der findes mange steder, hvor man kan bestille tid til Corona test fx kan det gøres lige overfor Københavns lufthavn mellem terminal 2 og 3, ved parkeringsanlægget P5.

Klik på nedenstående link for andre test steder:

https://coronaproever.queue-it.net/?c=coronaproever&e=serversidecoronalive&cv=1476592491&cid=da-DK

Kontakt os og lad os planlægge dit næste rejseeventyr, hvis du ikke kan vente med at få luft under vingerne og komme væk fra den grå hverdag.

Vi kan kontaktes på følgende måder:

Tlf. +45 3810 3840

E-mail: info@wwt.dk

Facebook: @wwt.dk

Web: https://wwt.dk

Super oplevelse og stor hjælp i forbindelse med en rundrejse for familien. Kender alle de gode små luksuiøse hoteller og super service og priser på fly.

Kan helt klart anbefales

Familien Honoré


Vi havde en helt fantastisk bryllupsrejse til Maldiverne, Lily Beach Resort arrangeret af
William World Tours (wwt)! Vores oplevelse af wwt var fra begyndelse tilslutning meget professionel. De tog kærligt hånd om os og hjalp os med at finde det helt perfekte paradis til os. Deres service og planlægning var i top både ifbm. booking af flybilletter, velkomst på øen, oplevelser på vores rejse, romantiske middage og ikke mindst var det en særdeles luksuriøs water villa med solopgange og solnedgange hver dag, privat butler (24 timer i døgnet) og privat pool, som wwt havde sørget for til os. Wwt var til rådighed hele tiden, hvis vi havde det mindste. Vi skulle absolut ikke tænke på noget andet end at nyde det :-).

Vi vil stærkt anbefale wwt og vil helt sikkert benytte dem igen.

Eksklusive rejser til smukke destinationer finder du hos Williams World Tours

William World Tours har efter mere end 40 år i rejsebranchen opbygget erfaring og ekspertise i at sammensætte skræddersyede rejser.

Vi arbejder tæt sammen med vore specielt udvalgte partnere, som sammen med os sørger for, at du får en uforglemmelig eksklusiv rejse oplevelse fra bestilling af rejsen til hjemkomst fra et af vore unikke rejsemål, som vi omhyggeligt har udvalgt.

Vi tager ansvar for alle vore rejsende. Det betyder konkret, at når du køber en rejse hos Williams World Tours, så kan du altid kontakte os, hvis der skulle opstå noget uventet undervejs. Du er altid i de bedste hænder, når du bestiller en rejse hos Williams World Tours.

Williams World Tours er selvfølgelig medlem af Rejsegarantifonden

Williams World Tours er medlem af rejsegarantifonden.Vi glæder os til at høre fra dig, når du skal planlægge din næste rejse ud i den store verden.

Vil du vide mere om vores luksusrejser og rejsetilbud, så klik på de forskellige links nedenfor.

Endvidere kan du kontakte os på e-mail: info@wwt.dk eller ring til os på tlf. 38 10 38 40.

Velkommen til Williams World Tours – wwt.dk

Skriv til Robert for et uforpligtende tilbud, eller hvis du blot har spørgsmål til vores rejser.

Relaterede Rejser