Barfodet luksus rejse

  • 11 dage
  • København-Mahé-Denis Island t/r.
  • Denis Private Island
  • Rejseperiode: 2023
  • Seychellerne
  • Deluxe Beach Cottage inkl. helpension

FRA

45.350,-

Få et uforpligtende tilbud på en skræddersyet rejse.

Om Barfodet luksus rejse

11 fantastiske dage på Denis Private Island

Denis Private Island ligger 85 km nord for hovedstaden Victoria. Efter 30 minutters flyvning fra Mahé lufthavn med propelfly eller helikopter lander du på øens græs-landingsbane. Her byder øens Island Manager dig velkommen. Du får rig mulighed for at opleve og nyde øens uspolerede natur.

Denis Private Island har efter sigende et af Seychellernes rigeste marine liv med fisk og koraller i alle farver. En tur med snorklen eller med hele dykkerudstyret er en enestående oplevelse. Du kan også bare læne dig tilbage og nyde en af øens skønne, hvide sandstrande. Din villa ligger i strandkanten, og du kan gå barfodet gennem det hvide sand ud i det Indiske Ocean. Denis Private Island, et paradis til total afslapning.

Tur detaljer

Republikken Seychellerne består 115 øer indtager et areal på 455 km² og en eksklusiv økonomisk zone på 1,4 millioner km² i det vestlige Indiske Ocean.

Det er et øhav af legendarisk skønhed, der strækker sig fra mellem 4 og 10 grader syd for ækvator, og som ligger mellem 480 km og 1.600 km fra Afrikas østkyst. De indre 41 af de 115 øer består af ældgammel oceanisk granit, men de resterende 74 øer i yderområderne/ atoller er dannet af lavtliggende koraløer.

Link til MyClimate

https://www.myclimate.org

Rejs grønt
• Det gør du ved at vælge vores CO2 venlige priser.
• Du kompenserer for flyrejsens CO2-aftryk og støtter grønne projekter i udviklingslande og ny industrialiserede stater.

Denis-Private-Island_Pool

Dag 1: Afgang fra Danmark til Seychellerne

Afgang med fly fra Danmark til Seychellerne

Dag 2: Ankomst til Seychellerne med videre transfer til Denis Private Island

Ved ankomsten til Mahé International lufthavn, vil I vil blive mødt af vores lokale repræsentant fra 7°SOUTH, som vil sørge for, at I bliver tjekket ind til jeres indenrigsfly til Denis Private Island. Ved ankomsten til Denis Private Island vil I blive budt velkommen af øens manager som vil sørge for at I vil blive tjekket ind. Resten af dagen til fri disposition.

Dag 2 – 12: Denis Private Island

Efter morgenmaden vil I have mulighed for at opleve øen på egen hånd. Slentre på de smukke strande rundt om på øen, dykke, fiske og meget andet.
Resten af dagen(e) til fri disposition. Aftensmad på hotellet.

Dag 12: Afgang fra Seychellerne tilbage til Danmark (sen afgang kan forekomme)

Efter morgenmaden tjekker I ud fra hotellet. I har mulighed for at blive på hotellet og bruge dets faciliteter indtil I bliver hentet om eftermiddagen/ aftenen og fløjet til Mahé, hvor vores repræsentant fra 7°SOUTH vil sørge for at I bliver tjekket ind til jeres videre rejse tilbage til Danmark.

Dag 13: Ankomst til Danmark

Rejseperiode: 2023 Værelsestype: Pris CO2 venlig pris
06. jan – 02. feb
18. maj – 19. jul
31. aug – 27. sep
Deluxe Beach Cottage
Beach Front Spa Cottage
Beach Villa 
45.350,-
47.900,-
64.450,-
45.950,-
48.500,-
65.050,-
03. feb – 09. apr
25. apr – 17. maj
20. jul – 30. aug
28. sep – 31. okt
Deluxe Beach Cottage
Beach Front Spa Cottage
Beach Villa
54.300,-
57.350,-
70.600,-
54.900,-
57.950,-
71.200,-
10. apr – 24. apr Deluxe Beach Cottage
Beach Front Spa Cottage
Beach Villa
56.300,-
59.350,-
72.600,-
56.900,-
59.950,-
73.200,-

Alle ovennævnte priser er fra priser pr person i DKK.

Ved bestillinger op til 60 dage før afrejse opnås der rabat!

Priser for børn:
Mellem 12 og 17 år dkk. 25.800,-
Mellem 2 og 11 år dkk. 11.900,-
Mellem 0 og 23 måneder dkk. 1.500,-

Prisen inkluderer:
Flybillet t/r. på økonomiklasse inkl. en kuffert p.p.  (max. 23 kg) fra København, skatter og afgifter, assistance i Mahé & på Denis Private Island lufthavn, transfer t/r., 10 nætters ophold på Denis Private Island i valgte værelseskategori inkl.  helpension.

Prisen inkluderer ikke:
Forsikringer og alt andet som ikke er nævnt ovenfor.

Tillæg:  Business Class t/r. fra dkk. 20.300,- pr person

Vi gør opmærksom på at der kan være visse indrejserestriktioner på Seychellerne.

Der tages højde for pladssituation & eventuelle prisreguleringer.

Her kan du følge COVID-19 udviklingen i verden med hensyn til rejserestriktionerne

Rejsevejledningerne skifter løbende, så derfor er det godt at holde sig orienteret på nedenstående link:

https://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/rejsevejledninger/

Har du planer om at rejse uden for Europa, så kan du også benytte nedenstående link:

KLIK HER: https://www.iatatravelcentre.com/world.php

Værd opmærksom på:

Hvis du ikke flyver direkte og er i transit i en lufthavn, så anses det ikke for, at du er rejst ind i landet. Hvis du skal hente din bagage og checke ind igen på et andet flynummer, så gælder der andre regler afhængigt af, hvor i verden du befinder dig.

Et andet nyttigt link er fra organisationen Riskline, som har udfærdiget et verdenskort over smitteudviklingen.

KLIK HER: https://www.riskline.com/covid-19/tools

Hvis du kommer hjem til Danmark fra en rejse, skal du til at tage en kviktest umiddelbart ved ankomst til Danmark og dernæst gå i selvisolation i 10 dage, som kan afbrydes af et negativt svar på en PCR-test, som er foretaget tidligst på fjerdedagen efter indrejse. Du skal følge myndighedernes anbefalinger om smitteforebyggende adfærd. Det betyder blandt andet, at du skal bruge mundbind i offentlig transport samt følge anbefalingerne om afstand og hygiejne. Dette er indtil videre gældende til og med 7. januar 2022. Der er gratis kviktestfaciliteter stillet til rådighed ved indrejse. Børn under 12 år er undtaget denne opfordring.

Andre nyttige links:

https://reopen.europa.eu/da

Husk altid på, at tjekke om reglerne gælder for danskere!

Det er vigtigt, at man som rejsende hele tiden holder sig orienteret om indrejse- og udrejserestriktioner i de lande, man ønsker at besøge.

Mange forsikringsselskaber har ændret eller skærpet bestemmelser vedrørende dækning af COVID-19 relaterede sygdomme i deres rejseforsikringer.

Derfor opfordrer vi, at rejsende tager kontakt til deres forsikringsselskab inden afrejse.

Husk at tage hensynet til dine medmennesker med i din beslutning.

Vi anbefaler, at du altid følger Udenrigsministeriets retningslinjer.

Hvis man skal rejse, så husk at de fleste flyselskaber nu forlanger, at man fremviser en negativ Corona test ved check-in, samt at test resultatet ikke må være mere end højst 48 eller 72 timer gammel ved afrejse!

Der findes mange steder, hvor man kan bestille tid til Corona test fx kan det gøres lige overfor Københavns lufthavn mellem terminal 2 og 3, ved parkeringsanlægget P5.

Klik på nedenstående link for andre test steder:

https://coronaproever.queue-it.net/?c=coronaproever&e=serversidecoronalive&cv=1476592491&cid=da-DK

Kontakt os og lad os planlægge dit næste rejseeventyr, hvis du ikke kan vente med at få luft under vingerne og komme væk fra den grå hverdag.

Vi kan kontaktes på følgende måder:

Tlf. +45 3810 3840

E-mail: info@wwt.dk

Facebook: @wwt.dk

Web: https://wwt.dk

Super oplevelse og stor hjælp i forbindelse med en rundrejse for familien. Kender alle de gode små luksuiøse hoteller og super service og priser på fly.

Kan helt klart anbefales

Familien Honoré


Vi havde en helt fantastisk bryllupsrejse til Maldiverne, Lily Beach Resort arrangeret af
William World Tours (wwt)! Vores oplevelse af wwt var fra begyndelse tilslutning meget professionel. De tog kærligt hånd om os og hjalp os med at finde det helt perfekte paradis til os. Deres service og planlægning var i top både ifbm. booking af flybilletter, velkomst på øen, oplevelser på vores rejse, romantiske middage og ikke mindst var det en særdeles luksuriøs water villa med solopgange og solnedgange hver dag, privat butler (24 timer i døgnet) og privat pool, som wwt havde sørget for til os. Wwt var til rådighed hele tiden, hvis vi havde det mindste. Vi skulle absolut ikke tænke på noget andet end at nyde det :-).

Vi vil stærkt anbefale wwt og vil helt sikkert benytte dem igen.

Barfodet luksus rejse på Denis Private Island – Seychellerne

Denis Private Island er en oplevelse for livet. Her får du rig mulighed for at opdage og nyde øens uspoleret tropeskov og har eftersignede et af Seychellernes rigeste marineliv.

Denis Private Island er et paradis placeret på en af Seychellernes smukkeste ydre øer.

Øen har et overfladeareal på 131 hektar og var engang en blomstrende kokosnødplantage. Bliv forkælet fra det øjeblik du ankommer. Du vil opleve det ultimative inden for barfodet luksus og afsondret indkvartering på øen.
Denis Island har 25 eksklusive individuelle og afsondrede villaer, spredt mellem casu Arinas og kokospalmer og alle med udsigt ud over det Indiske Ocean. Arrangeret på en sådan måde, at du har lyst til at være på øen helt alene. Alle villaerne har en veranda med havudsigt samt en privat gårdhave med udendørs bruser og ligger kun få skridt fra stranden. Havet bugner af marine liv, og du kan snorkle direkte fra stranden og ofte vil du se havskildpadder. Denis Island har alle de essentielle ingredienser til kedelig ø-stil, men øen kan også prale af en af verdens bedste fiskeri områder, og dykning for dem, der søger eventyr samt barfodet luksus.

Kokkens traditionelle Seychelliske køkken kan nydes i den rummelige og luftige restaurant, privat på verandaen af din villa eller endda på stranden under stjernerne.

Lækker mad tilberedt frisk fanget fisk og skaldyr, lige fra udenfor kysten, og sammen med den fantastiske service er det et særligt træk ved et ophold her.
Denis Island er forpligtet til at sikre, at de mange naturlige skatte, der findes på øen, forbliver uberørt, så kommende generationer kan opleve og nyde dem. På land er store områder med skov og levesteder blevet rehabiliteret med indfødte bredbladede træer. Endemiske fuglearter er blevet introduceret som en del af en løbende national indsats for at øge avlspopulationen, hvilket vil føre til deres forbedrede status på listen over IUCN globalt truede fugle. Ingen andre steder i verden vil en morgenvandring føre dig over Seychellernes fody, mag pie Robin, Paradise fluefanger og Seychellernes sange.
Denis Island arbejder konstant på at sikre, at rev fladerne – vigtige planteskoler og fodringsområder for fisk og grønne skildpadder – fortsat spiller en afgørende rolle i økosystemets dynamik. Hawks Bill og grønne skildpadder, der lægger deres æg på Denis’ beskyttede kystlinje, overvåges og mærkes og giver værdifuld information. Denis Private Island er ren luksus for livsnydere.

Indkvartering:

Denis Island har 23 strandhytter og en strandvilla med en lille pool. Værelserne har aircondition og med private verandaer, der vender ud mod havet. Garden villaerne ligger tilbagetrukket, hvor man får et glimt af havet. De er alle placeret langs stranden på den nordvestlige spids af øen i frodige omgivelser og adskilt fra hinanden ved haver og hække. Alle værelser nyder luksussen af udendørs badeværelser med brusere i private gårdhaver.

Faciliteter:

De fantastiske faciliteter inkluderer en restaurant, bar, lounge, bibliotek, butik, billard, en lille pool og en oplyst tennisbane. Massage er tilgængelig i privatlivets fred på dit værelse. Den udvendige terrasse-restaurant tilbyder en forskelligartet og raffineret kulinarisk oplevelse. De fleste nætter tilbydes en fem retters menu eller en temaaften med underholdning såsom kreolske dansere eller japansk aften med en sushi-madlavnings demonstration. Stearinlysbelyste middage på stranden, vinsmagnings middage i vinkælderen eller middag serveret på villaens veranda kan arrangeres imod et ekstra gebyr.

Der er intet mobiltelefonsignal på øen, men hotellet kan hjælpe med internationale opkald, da alle værelser har IDD -telefoner. Medierummet har internetfaciliteter og et fjernsyn, og der er også et lille bibliotek.

Velvære:

Der er terapeuter til rådighed for at forkæle dig med et udvalg af terapier inspireret af Seychellisk, indiske og svenske teknikker, der vidunderligt supplerer Denis ‘naturligt holistiske livsstil og bruger æteriske olier, fint sand fra de uberørte strande og andre naturlige produkter. Behandlinger kan finde sted i privatlivets fred i din gårdhave.

Spisning:

Maden på Denis Private Island er udsøgt, med friske råvarer fra øens egen ejendom og fisket fra det omkringliggende farvand til morgenmad og frokost. Om aftenen kan gæsterne nyde kreolsk specialnat med grill på stranden eller sushi og sashimi tilberedt fra dagens fangst. Alternativt er der elegant præsenterede fem-retters bord d’hôte-middage i spisestuen eller omkring pool dækket. Den private vinkælder er fyldt med nøje udvalgte vine fra den nye og gamle verden.

Aktiviteter:

Der er adskillige aktiviteter til rådighed for dig, der bor på Denis Island, herunder kanosejlads, snorkling, vandreture i naturen, tennis, billard og en løbesti. Ture på øen omkring gården og ejendommen arrangeres regelmæssigt – gæsterne kan besøge de gamle landsbyhåndværksteder og den kæmpe skildpaddekoloni. Der kan også arrangeres udflugter til andre øer.

PADI Associated Dive Center tilbyder en række kurser og udflugter. Dykkersteder er på en gradvis skråning fra 18-25 m. Alt udstyr er tilgængeligt på stedet – kompressorer, regulatorer, våddragter, masker, finner. Begrænset udstyr er tilgængeligt for børn. Det anbefales derfor, at forældre medbringer våddragter, masker og finner til børn og våddragter til teenagere for at undgå skuffelse. Dykkere skal medbringe deres dykkerlogbog og licens. Vildtfiskeri, bund-, fluefiskeri- og trawlings ture kan også arrangeres, eller der er en rundvisning på øen med båd.

Vandsport:

Ikke-motoriseret vandsport og havbaserede aktiviteter sikrer, at gæsterne kan udforske det rige marine liv omkring Denis. Via det PADI-tilknyttede dykkercenter kan du deltage i dykkerkurser og udflugter, der er tilgængelige for både begyndere og avancerede dykkere. Lagunen er et tropisk akvarium med trigger fish, klovnfisk, papegøje, stråler og skildpadder, der ofte ses omkring koralrevet. Længere væk fra revet er observation af skildpadder, hvide spids- og revhajer, stråler, sejlfisk og almindelige tun, mens delfiner og hvaler også er hyppige besøgende. Hvalhajer og Manta stråler ses ofte fra september til november. Snorkling og dykkerudstyr er til rådighed.

Andet vandsport på øen inkluderer kanosejlads, svømning og fiskeri.

Havsport på Denis Private Island:

Tag ud på eller hop i vandet omkring Denis Island for at opdage et væld af aktiviteter og oplevelser i disse tropiske have.

Denis Private Island Lagoon indeholder et stort udvalg af vidunderlige tropiske fisk, smukke at se med koralrevets baggrund, så timevis af snorkling i disse farvande bliver aldrig kedelige.

Eller hvis du dykker eller ønsker at lære, er der et lille, professionelt PADI-dykkercenter på øen, der tilbyder en række kurser for dykkere af alle evner og muligheden for at gå dybt ned i disse magiske have. Skildpaddeobservationer såvel som hvide spids- og rev hajer, tun, delfiner og hvaler er alle registreret her. Snorkling og dykkerudstyr er også til rådighed.

Længere ude fra øen er der også mulighed for storvildtfiskeri, og en daglig charter med en erfaren besætning og avanceret udstyr er til rådighed for gæsterne.

Der er også masser af kanoer til rådighed, hvis du ønsker at tilbringe dine dage med afslappende padlen rundt på øen.

Naturture på øen:

Naturture på øen tilbyder guidet information om bevarelsesprojekterne og det bæredygtige program på øen; dette inkluderer et fascinerende besøg på gården og godset og en let gåtur rundt på øen. Interessante præsentationer af øens historie og miljø forebyggelse afholdes lejlighedsvis.

Placering & transport:

Denis Private Island på Seychellerne ligger 85 km nord for hovedstaden Victoria kun 30 minutters flyvning fra Mahé som sker enten med propelfly eller helikopter, hvor du bliver budt velkommen af øens Island Manager ved græs-landingsbanen.

Denis Private Island er en lille paradis ø midt ude i ingenting, men har så meget at byde på.

Eksklusive rejser til smukke destinationer finder du hos Williams World Tours

William World Tours har efter mere end 40 år i rejsebranchen opbygget erfaring og ekspertise i at sammensætte skræddersyede rejser.

Vi arbejder tæt sammen med vore specielt udvalgte partnere, som sammen med os sørger for, at du får en uforglemmelig eksklusiv rejse oplevelse fra bestilling af rejsen til hjemkomst fra et af vore unikke rejsemål, som vi omhyggeligt har udvalgt.

Vi tager ansvar for alle vore rejsende. Det betyder konkret, at når du køber en rejse hos Williams World Tours, så kan du altid kontakte os, hvis der skulle opstå noget uventet undervejs. Du er altid i de bedste hænder, når du bestiller en rejse hos Williams World Tours.

Williams World Tours er selvfølgelig medlem af Rejsegarantifonden

Williams World Tours er medlem af rejsegarantifonden.Vi glæder os til at høre fra dig, når du skal planlægge din næste rejse ud i den store verden.

Vil du vide mere om vores luksusrejser og rejsetilbud, så klik på de forskellige links nedenfor.

Endvidere kan du kontakte os på e-mail: info@wwt.dk eller ring til os på tlf. 38 10 38 40.

Velkommen til Williams World Tours – wwt.dk

Skriv til Robert for et uforpligtende tilbud, eller hvis du blot har spørgsmål til vores rejser.

Relaterede Rejser