VIP Club Class

Hvorfor nøjes med business class, når man kan få sin helt egen VIP Club Class?

Undgå køer ved check-in, sikkerheds- og paskontrol, bestem selv jeres flys afgangstid, når du bestiller en rejse til f.eks. Seychellerne.

VIP Club Class by WWT

Verdens premiere i Danmark! For første gang nogensinde kan I flyve direkte på vores VIP Club Class fra Billund eller Roskilde lufthavn til Seychellerne eller en af vores andre spændende eksotiske destinationer.

Williams World Tours – wwt.dk lancerer allerede fra efterårsferien 2021 og igen i vinterferien 2022 VIP Club Class med vores private jet service fra enten Roskilde eller Billund til Seychellerne og Oman.

Dette helt unikke koncept kan kun reserveres hos os. Der kan vælges blandt 10 femstjernede ressorts på Seychellerne. Vælges Oman så bor I på
Al Bustan Palace Hotels’ sublime femstjernede luksus i Muscat, og Anantara Al Jabal Al Akhdar Resort i Nizwa. Sammen med vores dedikerede rejsearrangører skræddersyr vi lige netop det ressort, der passer til jeres rejsedrømme. Alle vores femstjernede hoteller & ressorts er omhyggeligt udvalgt. For os handler det ikke om antallet af ressorts, men kvaliteten af dem som vi har valgt. For jer vil det betyde, at I kan 100% prioriterer familien i ferien.

Flytyper til dette formål er f.eks. Hawker4000, Falcon 2000LXS, Global Express XRS og Gulfstream 550. De 3 sidstnævnte kan flyve NONSTOP.
Afhængigt af flytype vil der være plads til mellem 8 og 12 personer.

Privat Jet/ Air Charter

Oplev stemningen og atmosfæren af eksklusiv luksus allerede på vej til rejsemålet og under hele opholdet med WWT’ VIP Club Class…

Bliv hentet af vores limousine service, stig om bord på jeres helt egen private jet, sæt jer i de luksuriøse sæder og bliv forkælet med en udsøgt service hele vejen til Seychellerne inkl. VIP catering, som selvfølgelig serveres af jeres personlige cabin attendant.

Check ind på fantastiske 5 stjernede hoteller/ ressorts, f.eks. Raffles på øen Praslin og slap af i enestående omgivelser.

Raffles Praslin

Bedste rejseperioder:

Seychellerne: Januar-maj & september-november.

Oman: Januar-maj & september-december.

Denne rejseform er skabt til familier på kryds af generationer, venner, og forretningsrelationer.

Bliv inspireret – og kontakt os endelig.

Vi sidder klar ved telefonerne for at realisere jeres rejsedrømme.

Vi kan træffes på tlf. +45 38 10 38 40 eller ved at klikke på nedenstående link.