SAFARI I SYDAFRIKA

Vælg imellem to spændende ture som tager jer igennem Namibia eller til Victoria Falls med Rovos Rail -Pride of Africa som fører jer tilbage i tiden

SAFARI I SYDAFRIKA

Vælg imellem malariafri Safari i Sydafrika, eller en tur tilbage i tiden med Afrikas Stolthed – Rovos Rail

TAG PÅ SAFARI I SYDAFRIKA MED PRIVAT RANGER OG PERSONALE

Er du interesseret i at opleve Afrikas natur og dyreliv på nærmeste hold uden at skulle forstyrres af en masse turister?
Nu kan du leje din helt egen safari lodge med privat ranger og personale, som tager sig af dig og din familie eller venner fra tidlig morgen til sen aften i 6 dage.

Vi tilbyder et ophold på Leopard Rock Lodge all inclusive, og vi mener all inclusive: Tre daglige måltider, alle drikkevarer, kaffe og sun downers på de to daglige game drives med jeres egen personlige ranger, der fører jer rundt i Madikwe Game Reservatet i lodgens åbne Toyota Landcruiser.

SAFARI FERIE MIDT I MADIKWE GAME RESERVATET

Leopard Rock Lodge ligger midt i Madikwe Game Reservatet, ca. fem timers bilkørsel fra Johannesburg Lufthavn, på grænsen til Botswana. Reservatet er ca. dobbelt så stort som Bornholm. Her trives elefanter, næsehorn, løver, leoparder, geparder, flodheste, bøfler, zebra, gnuer, en masse antilope arter og mange andre afrikanske dyr i fredelig sameksistens med områdets relativt få besøgende.

Leopard Rock Lodge består af hovedbygningen med spisestue, opholdstue, bar, fjernsynsstue og fem bungalows, hvoraf de fire står til jeres rådighed. Hver bungalow, med god plads til to personer, indeholder en separat opholdsafdeling med udsigt over området, en soveafdeling, et badeværelse med kar og en udendørs bruser.I den parklignende have er der swimming pool og grill plads. Der er gratis wi-fi i hovedbygningen. Lodgens personale sørger for daglig rengøring af jeres bungalows.Børn under 12 år vil ikke have meget ud af et ophold på lodgen

ROVOS RAIL

Oplev romantikken og atmosfæren fra en svunden tid, når I står på en af Rovos Rails’ omhyggeligt istandsatte togvogne, som indvendigt er beklædt med de fineste træpaneller.

Nyd en udsøgt frokost eller middag i fem stjernet luksus, imens I kører igennem skiftende afrikanske landskaber.

Sammen med Rovos Rail har vi sammensat to program, hvor I har mulighed for at slappe af i togets behagelige omgivelser.

Her kan du se alle vores eksotiske rejser og rejsemål.

SE VORES GALLERI FRA SYDAFRIKA 

Download program, rejsebeskrivelse og priser nedenfor!

Rovos Rail – Namibia
Rovos Rail – Victoria Falls

Kontakt os helt uforpligtende, hvis du ønsker et tilbud på en Safari i Sydafrika

Kontakt os