Rejser til Seychellerne

Rejser til Seychellerne – Et Paradis i det Indiske Ocean

Tag med Williams World Tours på en uforglemmelig rejse til Seychellerne. Republikken Seychellerne består 115 øer indtager et areal på 455 km² i det vestlige Indiske Ocean.

Det er et øhav af legendarisk skønhed, der strækker sig fra mellem 4 og 10 grader syd for ækvator, og som ligger mellem 480 km og 1.600 km fra Afrikas kyst. De indre 41 af de 115 øer består af ældgammel oceanisk granit, men de resterende 74 øer i yderområderne/ atoller er dannet af lavtliggende koraløer.

Seychellerne er også kendt for sin imødekommende befolkning. Overalt møder du deres gæstfrihed og de lokale hjælper dig gerne med at finde de bedste udflugter og mange steder som er værd at besøge på øerne.

Lige meget hvilken af vores fire øer du vælger fra vores program, kan du glæde dig til nogle af verdens fantastiske strande, unikke oplevelser , fantastiske naturoplevelser. Rejser til Seychellerne er lig med en uforglemmelig badeferie med fokus på afslapning.

Alle vores hoteller er håndplukket og ligger på eller nær de hvide sandstrande. De fleste af hotellerne har gå – eller cykelafstand til det meste. Seychellerne har regulering for indrejse af turister, så du har rigelig med plads på de hvide strande og rig mulighed for at gøre lige det som du har lyst til, i dit helt eget tempo.

Tilsammen udgør disse fire øer det kulturelle og økonomiske centrum. Her findes de fleste af Seychellernes turistfaciliteter.

  • Skræddersyede Luksus Rejser
  • Produkter og service altid i top

  • Værelser af høj standard
  • Spændende Gourmetmåltider
  • Sublim Service på Hotel og Fly

Seychellernes største ø

På hovedøen Mahé, finder man en af verdens mindste hovedstæder, Victoria. Størstedelen af Seychellernes befolkning bor her og dermed er gør det til den livligste. På Mahé kan du også kombinere strandlivet med vandreture i de høje bjerge ad de naturskønne vandrestier eller et slag golf på Reef Golf Club.

I hovedstaden Victoria findes et godt udvalg af lokale kunstgallerier, souvenirbutikker, markeder og restauranter. Desuden findes der enkelte diskoteker, hvor du tæt på kan opleve det lokale natteliv.

Mahé er samtidig en af de absolut smukkeste øer med uimodståelige strande, som snor sig langs store dele af kysten med sit azurblåt hav. En af de mest populære smukke strande på Mahé er Anse Royale som ligger på øens sydøstlige kyst.

vandretur-i-bjergene-paa-seychellerne
hvid-sandstrand-paa-seychellerne

Verdens bedste strande på Praslin

Praslin Seychellernes næststørste ø har så meget at byde på. Her finder du bjerge som er kendt for vandreture. Smukke hvide sandstrande som er indbegrebet af paradis strande med silkeblødt sand og krystalklart vand, så hvis du er vild med livet under havets overflade så er snorkling og dykning det helt rette sted at rejse til.

Vi kan bl.a. anbefale stranden Anse Lazio der anses for at være en af verdens smukkeste strande. Ud for stranden er et koralrev, som gør snorklingen til en ren oplevelse, du aldrig vil glemme. Praslin er også stedet hvor du finder luksuriøse hoteller med gode restauranter som på mange måder er bygget i harmoni med øens enestående natur.

Øen Praslin er især kendt for Unesco naturreservatet Vallée de Mai, som er kendt for de kæmpe palmetræer med kokosnødderne kaldet “Coco de Mer”. Vallée de Mai er en regnskov med et rigt fugleliv. Et besøg værd.

Der er også mulighed for at komme på turer til øen Curieuse som ligger lige nord for øen Praslin.

Curieuse er den femtestørste af øerne i indre Seychellerne og tilbyder uspoleret landskab som giver de besøgende rig fotomuligheder, fra de fremragende granitstenstrande og de maleriske, frit gående gigantiske skildpadder til Coco de Mer palmerne og de uspolerede mangroveskove.

anse-lazio-seychellerne
vallee-de-mai-paa-seychellerne
creole-mad-paa-seychellerne

Se vores udvalgte Rejser til Seychellerne

Berømte skulpturelle granitklipper på La Digue

La Digue er Seychellernes fjerdestørste ø som ligger 15 minutters sejllads fra Praslin. La Digue er bedst kendt for sine skulpturelle granitklipper på strandene rundt om på øen og de to eneste transport former, nemlig på cykel eller gåben. Stranden Anse Source d’Argent på øens sydvestlige side er en perle og berømt for sin overdådige skønhed.

På La Digue kan du opleve gigantiske skildpadder som går frit omkring på øen. De store kæmpe landskildpadder kan blive op til 250 år gamle. Vælger du at rejse til La Digue, kan du glæde dig til at holde ferie i afslappet og varm atmosfære med tydelige vestindiske indflydelser.

Fantastiske naturoplevelser på Denis Private Island

Denis Private Island på Seychellerne ligger 85 km nord for hovedstaden Victoria kun 30 minutters flyvning fra Mahé som sker enten med propelfly eller helikopter, hvor du bliver budt velkommen af øens Island Manager ved græs-landingsbanen.

Her får du rig mulighed for at opdage og nyde øens uspoleret tropeskov og har eftersignede et af Seychellernes rigeste marineliv med fisk og koraler i alle farver, så du foretage snorkling og dykning i det hele store gear. Hele øen byder også på skønne, hvide sandstrande. Tager du hertil, bor du i en villa direkte på stranden med hvidt sand. Et paradis for total afslapning.

boern-med-kaempe-landskildpadde-paa-seychellerne
granitformationer
massage paa stranden

Bird Island Naturelskeres paradis

Øen er placeret i den nordligste ø i Seychellernes øhav, 100 km fra Mahé.

Øen er nu et privat feriested med 7 chalet-villaer, en vejrstation og en lille landingsbane, der forbinder øen med Mahé. Flyvningen mellem hovedøen og tager 30 min.

Den 0,94 km lange koralø med sine smukke strande er hjemsted for tusindvis af tropiske fugle, gigantiske landskildpadder og betagende marine liv -I månederne oktober – november kan du opleve store hvaler som pukkelhvalen og den sydlige ret hval svømme forbi. Det er ikke mange steder i verden man finder sådan en guldgrube for naturelskere

På den lille ø finder man også et medlem a Guinness World of Records, nemlig skildpadden Esmeralda som trods navnet er en han. Hans officielle fødselsår er 1771 og nej vi har ikke lavet en taste fejl.

Der lægges stor vægt på oplevelser og afslapning, hvor besøgende kan sætte pris på bevarelsen af dyrelivet i de smukkeste, rolige omgivelser og undslippe det almindelige livs besværet og kaos. Denne lille ø er et sandt sted hvor tiden står stille fra nutidens travle verden.

hvid-sandstrand-paa-seychellerne
mand med kokosnoedder over skulderen
denis private island

Flere Populære Destinationer

Vi tilrettelægger rejser til enkelte personer, par, familier, grupper samt firmakunder. Vort udvalg rækker fra små charmerende boutique-hoteller til større ressorts. Alle af god kvalitet, så vore kunder er sikker på en god oplevelse, hver gang de bestiller rejsen igennem Williams World Tours.

  • Seychellerne
3 Tours
  • Sydafrika
2 Tours
  • Oman
2 Tours
  • Marokko
1 Tour
  • Costa Rica
1 Tour

Rejser til Seychellerne byder på Sol, vidunderlige strande og oplevelser

Williams World Tours har i mange år haft stor fokus på rejser til Seychellerne og kender de forskellige øer særdeles godt. Der har i de senere år været en støt stigende interesse for rejser til Seychellerne på diverse sociale medier.

Vi sidder klar til at vejlede jer, når rejsen til Seychellerne skal planlægges. De forskellige prisklasser og forskellige øer gør, at der findes Seychellerne rejser for en hver pengepung.

Vi skræddersyr jeres rejse til Seychellerne helt efter jeres ønsker og behov.

Se vores rejse-eksempel her på siden, som er en rundrejse til de mest kendte øer: Praslin, La Digue og til sidst seychellernes hovedø, Mahé.

Med dette program er der gode chancer for, at jeres ønsker om en rejse til Seychellerne, et uspoleret rejsemål bliver opfyldt.

Kontakt os endelig, hvis I har spørgsmål. Vi giver råd og vejledning, så det bliver den eksotiske ferieoplevelse, som I altid har drømt om.

En rejse til Seychellerne er en rejse med oplevelser, fantastiske strande, gæstfri befolkning ude midt i det Indiske Ocean.

Du kan se alle vores Eksotiske rejser her.

Se også vores luksus hoteller, luksusrejser og luksusferier.

Skriv til Robert for et uforpligtende tilbud, eller hvis du blot har spørgsmål til vores rejser.