EVENTYRLIG REJSE TIL OMAN

Bliv draget og forelsket i dette utrolige land

fra kr. 23.200,- per person v/ 2 personer

EVENTYRLIG REJSE TIL OMAN

Bliv draget og forelsket i dette utrolige land

fra kr. 23.200,- per person v/ 2 personer

1001 NATS EVENTYRLIGE REJSE TIL OMAN

Når man bestiller en rejse til Sultanatet Oman kan man ikke undgå at blive draget af og forelsket i dette fascinerende lands mennesker og historie.

En rejse igennem Oman er fyldt med eksotiske oplevelser: Gør en god handel på Muscats fiskemarked eller i souk’en, besøg den gamle hovedstad, Nizwa, i Jebel Akdhar, tag en svømmetur i en af de frodige wadi’s, sejl en tur på Musandams forrevne fjorde, besøg Ras al Hadd, hvor de store havskildpadder lægger deres æg, overnat under en helt utrolig stjernehimmel i Wahiba Sands, slap af i Salalah, den grønne by i syd, gå på opdagelse i Oman’s mange gamle borge og sidst men ikke mindst tag på en fisketur på havet ud for Oman, her kan man opleve hvaler, delfiner og et utal af eksotiske fiskearter.

FASCINERENDE REJSE TIL OMAN, HVOR MAN HAR VÆRNET OM KULTURARVEN OG DE GAMLE TRADITIONER

Oman, et fascinerende møde med det lykkelige, moderne Arabien, hvor man har værnet om kulturarven og de gamle arabiske traditioner.

Fra at være et lukket og tilbagestående land uden megen kontakt til omverdenen så har Oman siden 1972 åbnet sig op og er blevet et moderne land, som værner om dets kulturarv og de ældgamle arabiske traditioner, men med et veludviklet skole- og sundhedsvæsen, et effektivt vejnet og velfungerende service i lufthavne og på hoteller.

Som besøgende mærker man straks den arabiske gæstfrihed. Man kan besøge Oman hele året, sommermånederne er dog ekstremt varme. Den bedste rejsetid er fra oktober til april. Man kan kun glæde sig til de mange oplevelser, der venter på en.

Hvis du er interesseret i eksotiske rejser kan du se alle vores Bounty rejser her.

Se vores Rejser til Oman

Eksklusive rejser til Oman finder du hos Williams World Tours

WWT har efter mere end 40 år i rejsebranchen opbygget erfaring og ekspertise i at sammensætte rejser til Oman.

Vi arbejder tæt sammen med vore specielt udvalgte partnere, som sammen med os sørger for, at du får en uforglemmelig eksklusiv rejse oplevelse fra bestilling af rejsen til hjemkomst fra et af vore unikke rejsemål, som vi omhyggeligt har udvalgt.

Vi tager ansvar for alle vore rejsende. Det betyder konkret, at når du køber en rejse hos Williams World Tours, så kan du altid kontakte os, hvis der skulle opstå noget uventet undervejs. Du er altid i de bedste hænder, når du bestiller en rejse hos Williams World Tours.

Williams World Tours er selvfølgelig medlem af Rejsegarantifonden

Williams World Tours er medlem af rejsegarantifonden.Vi glæder os til at høre fra dig, når du skal planlægge din næste rejse ud i den store verden.

Vil du vide mere om vores rejsetilbud, så ring til os, send en email eller henvend dig via kontaktformularen.

info@wwt.dk eller ring til os på tlf. 38 10 38 40.

Velkommen til Williams World Tours – wwt.dk

Skriv til Robert for et uforpligtende tilbud, eller hvis du blot har spørgsmål til vores rejser.

Andre udvalgte Rejser