EN REJSE TIL LIBANON SOM HAR SÅ MEGET AT BYDE PÅ

Fra snedækkede bjergtinder til Middelhavets dybblå vand med hvide sandstrande.

EN REJSE TIL LIBANON SOM HAR SÅ MEGET AT BYDE PÅ

Fra snedækkede bjergtinder til Middelhavets dybblå vand med hvide sandstrande.

OPLEV EN REJSE TIL LIBANON – MELLEMØSTENS “PARIS”

Landet, der er mindre end Jylland, har så meget at byde på. Beirut, Mellemøstens Paris, har gennem tusinder af år været samlingspunkt for mange kulturer. Libanon har altid været et specielt land. Selvom der har været mange krige i landet, så er dets lange historie, skønne natur og folks gæstfrihed gået lige i hjertet på alle besøgende. Libanon, som i 1943, er et kompakt land på blot 10.452 km², og med en befolkning der nærmer sig 4 millioner. Libanons landskab strækker sig lige fra snedækkede bjergtinder til Middelhavets dybblå vand med hvide sandstrande.

LIBANON – DET EVENTYRLIGE LAND

Der er så meget man kan i dette eventyrlige land. Er man til det søde caféliv, det lokale/internationale køkken, forhistorie med gamle imponerende ruiner, det vilde natteliv, trekking, natur, ski/vandski, dykning, river rafting og meget, meget mere, så er Libanon lige stedet.

I nord findes bjerggruppen Jabal Libanes med højder på op til 3088 meter over havet. I denne region er der fire årstider lige fascinerende, som de er forskellige. Et frodigt og grønt forår med optimale vækstbetingelser for cedertræet – Libanons vartegn. En varm sommer samt efterår som gør Libanon selvforsynende med frugt og grønt. Og vintre med sne og kulde der er skabt til vintersports aktiviteter.

Vi kan altid hjælpe dig hvis du er interesseret i en eksotisk rejse.

SE VORES LIBANON GALLERI 

Download program og rejsebeskrivelse nedenfor!

BEIRUT NIGHTLIFE
Lebanese Cuisine
Kontakt os

Kontakt os helt uforpligtende, hvis du ønsker et tilbud på en rejse til Libanon

Kontakt os