EN REJSE TIL LIBANON SOM HAR SÅ MEGET AT BYDE PÅ

Fra snedækkede bjergtinder til Middelhavets dybblå vand med hvide sandstrande.

EN REJSE TIL LIBANON SOM HAR SÅ MEGET AT BYDE PÅ

Fra snedækkede bjergtinder til Middelhavets dybblå vand med hvide sandstrande.

OPLEV EN REJSE TIL LIBANON – MELLEMØSTENS “PARIS”

Oplev en rejse til Libanon -Mellemøstens “Paris”

Landet, der er mindre end Jylland, har så meget at byde på. Beirut, Mellemøstens Paris, har gennem tusinder af år været samlingspunkt for mange kulturer. Libanon har altid været et specielt land. Selvom der har været mange krige i landet, så er dets lange historie, skønne natur og folks gæstfrihed gået lige i hjertet på alle besøgende. Libanon, som i 1943, er et kompakt land på blot 10.452 km², og med en befolkning der nærmer sig 4 millioner. Libanons landskab strækker sig lige fra snedækkede bjergtinder til Middelhavets dybblå vand med hvide sandstrande.

LIBANON – DET EVENTYRLIGE LAND

Der er så meget man kan i dette eventyrlige land. Er man til det søde caféliv, det lokale/internationale køkken, forhistorie med gamle imponerende ruiner, det vilde natteliv, trekking, natur, ski/vandski, dykning, river rafting og meget, meget mere, så er Libanon lige stedet.

I nord findes bjerggruppen Jabal Libanes med højder på op til 3088 meter over havet. I denne region er der fire årstider lige fascinerende, som de er forskellige. Et frodigt og grønt forår med optimale vækstbetingelser for cedertræet – Libanons vartegn. En varm sommer samt efterår som gør Libanon selvforsynende med frugt og grønt. Og vintre med sne og kulde der er skabt til vintersports aktiviteter.

Vi kan altid hjælpe dig hvis du er interesseret i en eksotisk rejse.

Se vores Rejser til Libanon

Eksklusive rejser til Libanon finder du hos Williams World Tours

WWT har efter mere end 40 år i rejsebranchen opbygget erfaring og ekspertise i at sammensætte rejser til Libanon.

Vi arbejder tæt sammen med vore specielt udvalgte partnere, som sammen med os sørger for, at du får en uforglemmelig eksklusiv rejse oplevelse fra bestilling af rejsen til hjemkomst fra et af vore unikke rejsemål, som vi omhyggeligt har udvalgt.

Vi tager ansvar for alle vore rejsende. Det betyder konkret, at når du køber en rejse hos Williams World Tours, så kan du altid kontakte os, hvis der skulle opstå noget uventet undervejs. Du er altid i de bedste hænder, når du bestiller en rejse hos Williams World Tours.

Williams World Tours er selvfølgelig medlem af Rejsegarantifonden

Williams World Tours er medlem af rejsegarantifonden.Vi glæder os til at høre fra dig, når du skal planlægge din næste rejse ud i den store verden.

Vil du vide mere om vores rejsetilbud, så ring til os, send en email eller henvend dig via kontaktformularen.

info@wwt.dk eller ring til os på tlf. 38 10 38 40.

Velkommen til Williams World Tours – wwt.dk

Skriv til Robert for et uforpligtende tilbud, eller hvis du blot har spørgsmål til vores rejser.

Andre udvalgte Rejser