Persondatapolitik 2018-06-15T07:46:29+00:00

Persondatapolitik

1.0 Dataansvarlig

Williams World Tours IVS
Vester Farimagsgade 3, 1. -1276
1606 København V
Kontakt e-mail: info@wwt.dk
CVR. Nr.: 36 40 38 96

2.0 Personoplysninger vi indsamler til brug i vores aftale med dig, om din, og din virksomheds brug af Williams World Tours produkter og ydelser.

For at kunne opfylde vores aftale med dig indsamler vi oplysninger om dig og dine ansatte.

Vi indsamler følgende persondataoplysninger om dig og din virksomhed:

Din virksomheds navn, adresse, e-mail, telefonnummer, CVR. Nr. samt dit navn, mobilnummer og andre nødvendige kontaktinformationer.

Alle de personoplysninger vi indsamler, er dem som du selv opgiver ved køb eller oprettelse af konto hos os.

Personoplysninger du videregiver om ansatte, indsamler vi til brug for den optimale udnyttelse af ydelser købt hos os.

Vi indsamler ikke personlige oplysninger om dig fra tredjemand. Vi indsamler dog informationer via cookies på vores hjemmesiden. Se vores cookiepolitik her.

Personoplysninger indsamlet via cookies, bliver udelukkende brugt i vores interesse i at markedsføre os overfor dig.

Hvis du tilmelder dig et nyhedsbrev, deltager i en konkurrence, eller har fået tilsendt et tilbud
via vores prisberegner, indsamler vi de nødvendige oplysninger om dig, som minimum navn, e-mail, telefonnummer, alder og foretrukne rejsemål.

Oplysninger indsamlet i forbindelse med nyhedsbreve, konkurrencer eller prisberegner, bliver brugt til at forbedre vores tjeneste overfor dig, men også for at kunne målrette og tilbyde dig og din virksomhed andre ydelser i fremtiden.

Måden vi indsamler dine personoplysninger via vores nyhedsbreve, konkurrencer eller prisberegner betragter vi som dit samtykke.

Dit samtykke til vores persondatapolitik kan til enhver tid trækkes tilbage.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Det kan ske via e-mail til info@wwt.dk eller ved at ringe til os på tlf. +45 38 10 38 40.

Nyhedsbreve kan til enhver tid afmeldes i bunden af en wwt.dk tilsendt e-mail. Dette vil øjeblikket fjerne dig fra vores e-mail liste.

3.0 Brug af personoplysninger

Dine personoplysninger er en nødvendighed for at kunne afvikle vores kundeforhold med dig og din virksomhed.

Samtidigt bruger vi personoplysningerne til at forbedre vores tjenesteydelser, og målrette vores budskaber, reklamer og indhold til dig og din virksomhed.

Alle dine personoplysninger opbevares fortroligt, og videregives ikke til tredjemand, medmindre du på skrift eller mundtligt har givet tilladelse hertil.

Nederst på siden kan du se en liste over de underleverandører vi bruger til behandling af dine personoplysninger.

3.1 Indsigt i personoplysninger

Du kan til enhver tid rette henvendelse til Williams World Tours og få indsigt i hvilke oplysninger vi har registreret omkring dig og dit firma. Skriv til info@wwt.dk.dk

Hvis du mener der er registreret forkerte oplysninger, er du berettiget til at komme med indsigelser mod behandlingen af dine personoplysninger. Skriv til info@wwt.dk

Hvis vores personoplysninger er ukorrekte eller vildledende, har du ret til at få dem rettet.

Du kan til enhver tid gøre indsigelse eller tilbagekalde dit samtykke, til den måde, og de behandlinger vi foretager med dit samtykke.

Hvis du synes at måden vi behandler dine personoplysninger er forkerte eller vildledende, har du også mulighed for at sende en klage på www.datatilsynet.dk

3.2 Sletning af personoplysninger

Dine personoplysninger bliver gemt, så længe det er nødvendigt for et aktivt kundeforhold med dig og din virksomhed.

Ophører kundeforholdet, er du i din ret til at kræve at alle dine oplysninger bliver slettet.

3.3 Ændring af persondatapolitik

Vores persondata politik vil altid være at finde i menuen på Williams World Tours hjemmeside. Ved væsentlige ændringer vil den nye persondatapolitik fremsendes med e-mail.

Liste over de underleverandører vi bruger til behandling af dine personoplysninger

FirmanavnKategori
FlySaverBilletudsteder
E-conomicRegnskab
Cliche WebhostingHosting/ Webhoteller
MailChimpE-mail Marketing
Firmawebdesign.dkHjemmeside leverandør