LEJ ET PRIVATFLY HOS
WILLIAMS WORLD TOURS

WILLIAMS WORLD TOURS tilbyder privatfly charter, air charter service døgnet rundt til hele verden for både private, organisationer og firmaer hvor tid, præcision og personlig service er i højsædet.

Lej et Privatfly til Rejsen

Lej privatfly, ligegyldigt hvilken type privatfly du foretrækker, vil vi kunne arrangere det for dig.

Lej privatfly/ air charter til din ferie, bryllupsrejse, firma/ erhvervsrejse, vip rejse eller til fx repatriering af strandende gæster rundt om i verden.

Flyene har base/ opererer fra forskellige lufthavne verden over som gør det nemt og bekvemt at foretage en hurtig booking som matcher dine behov.

Dit privatfly kan være til rådighed og på vingerne indenfor få timer efter din henvendelse. Book/ lej privatfly og nyd vores VIP CLUB CLASS. Ikke kun når I sidder i kabinen men allerede fra det øjeblik I lejer et privatfly hos Williams World Tours.

  • Skræddersyede Private Jet rejser
  • Produkter og service altid i top

  • Private jet med á la carte servering

  • Private Jet med eksklusiv indretning
  • Spændende Gourmetmåltider

  • VIP CLUB CLASS Service ombord

Hvilke Privatfly kan du leje?

Vi har følgende privatfly til rådighed: Boeing Business jets, Challenger, Lear, Falcon, Gulfstream, Citation, Global Express og Hawker jets.

På anmodning af en større gruppe af rejsende så kan vi arrangere store flytyper som fx Airbus 320, 330, 350, 380 og Boeing 737 & 787, så du er altid meget velkommen til at spørge hvis der er interesse i denne type transport. Endvidere arrangerer vi helikopter charter service rundt om i hele verden.

Hvad koster leje af privatfly?

Priser for privatfly afhænger af flere faktorer, så som hvor mange passagerer som skal afsted, destination, hvor langt flyvningen tager, eventuelle restriktioner der er i den lufthavn man flyver til. Fx vil et altid være dyrere at flyve ud af København end Roskilde, da lufthavnens landingsafgifter er langt mindre i små lufthavne.

Andre ting som afgør prisen for en flyvning er om der bruges et privatfly med jet motorer eller turboprop. Den sidst nævnte er billigere, men langsommere og benyttes normalt kun til korte flyvninger.

kvindelig kabinepersonale med champagne
privatfly-med-limousine-service

Kontakt os hvis du vil leje et Fly

Ring eller skriv til vores venlige personale i dag, og du vil have tilbud, fly oplysninger indenfor kort tid. Vores dygtige personale har stor erfaring, kan besvare spørgsmål, og er behjælpelige med planlægningen af din flyvning med private jet.

Book og spar tid ved leje af fly. Flyv med privatfly, når det passer dig. Du undgår den store travle lufthavn, luftfartsselskabernes fyldte fly og faste afgangstider. Du kan tage til dit møde om morgen i fx Stockholm og videre til en anden by om eftermiddagen. Alt planlægges lige efter din kalender.

Book/ lej privatfly og helikopter service hos WILLIAMS WORLD TOURS på kontaktformularen eller på telefon +45 38 10 38 40 eller e-mail: aircharter@wwt.dk og modtag et uforpligtende tilbud.

Skriv til os for et uforpligtende tilbud, eller hvis du blot har spørgsmål omkring leje af privatfly.

Læs også om 10 gode grunde til at leje en Private Jet Air Charter Flyvning

Her kan du læse om 10 gode grunde til at leje et Privatfly/ Air Charter Flyvning.

Se også videoen om vores VIP Club Class

Udvalg af vores privatfly