In the footsteps of the legendary 007
‘Marrakech’

Agent 007 har igennem årtier ført os ind i en fascinerende verden fyldt med smukke kvinder, beregnende forbrydere, hurtige biler, strømlinede yachts, betagende destinationer, de bedste hoteller, og restauranter, mondæne natklubber, stilfulde kasinoer og barer, hvor den klassiske ’Martini – shaken not stirred’ selvfølgelig blev serveret.

Royal Mansour


Oplev denne stemning og atmosfære af eksklusiv luksus i Marrakesh, hvor scener fra filmen ’Spectre’ blev optaget. Vi har sammensat et skræddersyet oplæg til jeres helt specielle 007-oplevelse i denne spændende by.

Stig om bord på jeres egen private jet og bliv forkælet på vores VIP Club Class med en udsøgt service undervejs til Marrakesh.

Check ind på det fantastiske Royal Mansour, som må regnes for at være et af de få hoteller i verden, der fokuserer på det allerhøjeste serviceniveau og anderledes koncepter.

Royal Mansour    Royal Mansour     Royal Mansour

Royal Mansour

Royal Mansour    Royal Mansour   

Få skridt fra den berømte Jemaa El Fna plads ligger dette Marrakesh Palads, som tilbyder gæsterne et enestående koncept med en Medina i mediaen.

Tag et skridt ind i den hemmelige og overdådige historie om et af verdens skønneste hoteller. Når man går ind ad dørene til The Royal Mansour føler man straks den fulde styrke af byens puls: Traditionel arkitektur, frodige haver og enestående Riads venter en. Designet på dette luksushotel i Marrakesh har indarbejdet elementer fra en autentisk Medina, hvor man kan slentre rundt og opdage små sanselige lækkerier. Værelser og suiter er blevet erstattet af luksuriøse Riads og hotel gangene med snoede stræder.

Royal Mansour Marrakech er det eneste hotel i verden, som tilbyder dette unikke koncept.

Vi tilbyder også andre Eksotiske rejsemål rundt omkring i verden. Kontakt os allerede i dag, så skræddersyr vi din luksusrejse efter dine ønsker.