FERIE TIL MALDIVERNE SOM DU LÆNGE HAR DRØMT OM

Sommer, sol og strand finder du hele året på Maldiverne

FERIE TIL MALDIVERNE SOM DU LÆNGE HAR DRØMT OM

Sommer, sol og strand finder du hele året på Maldiverne

FERIE TIL MALDIVERNE MED SOMMER, SOL OG STRAND

Tag på en ferie til Maldiverne til en verden langt fra hverdagens stress, og slap af på de hvide strande ved den turkisfarvede lagune. Nyd  den frodige grønne vegetation i baggrunden og nyd solen, som skinner fra den azurblå himmel. luksusrejser med Sommer, sol og strand finder du hele året rundt på øen Bandos midt i det Indiske Ocean. Fra det øjeblik du ankommer til Maldiverne og Bandos Island Resort, kan du nyde den venlige og perfekte service.

Bandos Island Resort ligger kun syv kilometer fra Mahe’s internationale lufthavn. Bandos’ egne både bringer dig hurtigt til det idylliske resort med 215 værelser, mange gode spisesteder og et væld af rekreative muligheder på land, på vandet, i vandet og under vandet.

FÅ RO I SINDET MED EN LUKSUSREJSE TIL MALDIVERNE

Bandos Island Resort’s flersprogede personale og gode faciliteter gør det til en destination, hvor kunder fra hele verden i alle aldre kan mødes og slappe af i en multi-kulturel atmosfære. Bandos’ ferskvand pool med soppebassin for børn, er et behageligt område for familier med små børn.
I Orchid Spa’s luksuriøse omgivelser kan man blive forkælet, revitaliseret og opnå den fuldstændige ro i sindet. Du, der vil være lidt mere aktiv, kan benytte sig af Bandos’ Diving Centre med egen medical clinic med trykkammer og med professionelt personale, der med stor viden vil følge og guide dig,når den enestående undersøiske verden omkring øen skal udforskes.

Williams World Tours tilbyder forskellige pakker til denne 4-stjernede perle.

Se alle vores Eksotiske rejsemål.

SE VORES MALDIVERNE GALLERI 

Kontakt os for program, rejsebeskrivelse og priser

Kontakt os helt uforpligtende, hvis du ønsker et tilbud på en ferie til Maldiverne

Kontakt os

RELATEREDE DESTINATIONER

Se også:
Eksklusiv ferie på Seychellerne
Læs mere
Se også:
Luksus rejser til Dubai
Læs mere