ERHVERVSREJSER – DOOR TO DOOR BUSINESS SERVICE

Lad Williams World Tours klare din virksomheds rejsebehov professionelt til en fornuftig pris

Du fortæller os dine behov, så klare vi resten.

ERHVERVSREJSER – DOOR TO DOOR BUSINESS SERVICE

Lad Williams World Tours klare din virksomheds rejsebehov professionelt til en fornuftig pris

Du fortæller os, hvad du har behov for.

Vi er et dansk drevet Rejsebureau.

VED BESTILLING AF ERHVERVSREJSER – RESERVERER VI DINE FLYAFGANGE, HOTELLER, UDLEJNINGSBILER, MØDELOKALER OG RESTAURANTER

 • Vi sørger for visumansøgning

 • Vi bestiller limousine-service fra dit hjem eller arbejde til lufthavnen

 • Vi finder ud af, hvilken lounge du kan benytte i de forskellige lufthavne

 • Vi reserverer dit favorit-sæde på dit favorit-luftfartsselskab

 • Vi klarer også en private jet, hvis du skal hurtigt ud og hjem

 • Vi bestiller specialmåltider på fly og hoteller

 • Vi sørger for meet and assist service i ankomstlufthavnen

 • Vi bestiller limousine-service fra ankomstlufthavnen til dit hotel

 • Vi bestiller dit favorit-værelse på dit favorithotel

 • Vi reserverer din favorit-bil hos dit favorit-biludlejningsselskab

 • Vi arrangerer mødelokaler på hotellet eller ude i byen

 • Vi reserverer bord på din favorit-restaurant til forretningsmiddagen

 • Vi bestiller limousine-service fra dit hotel til lufthavnen

 • Vi ændrer gerne din hjemrejse, hvis du skulle ændre planer

 • Vi bestiller limousine-service fra lufthavnen til dit hjem

 • Vi følger op med leverandørerne, hvis der opstår uregelmæssigheder

 • Vi sikrer de bedst mulige priser hos dine valgte leverandører

 • Du kommer hjem til familien og din virksomhed med en god aftale i lommen


10 gode grunde til at vælge Williams World Tours – wwt.dk til dine erhvervsrejser

På et eller andet tidspunkt vil enhver virksomhed med international drift stå over for et dilemma. “Fortsætter jeg med at administrere virksomhedsrejser og -udgifter internt, eller overlader jeg det til et erhvervsrejsebureau?”
Måske forventer du at i denne teknologidrevne verden med personlig rejse bookning og rejsestyrings apps på smartphones, computere og tablets at det er nemt at håndtere alle virksomhedsrejser.
Virkeligheden er en helt anden. Håndtering af virksomhedsrejser har tendens til at være en betydelig belastning af en virksomheds ressourcer. Tid, penge, omhyggelig planlægning, udgifter, rapporter, sikkerhed, VISA ‘er. Der er mange overvejelser.
Det er her investering i et erhvervsrejsebureau kan være meget gavnligt. Uanset om det er en fremstillingsvirksomhed eller et advokatfirma, er der mange måder, et kvalitets erhvervsrejsebureau kan hjælpe med at lette virksomhedernes rejser ved at forenkle processen, reducere administrationstiden og omkostningerne.

1. ERHVERVSREJSEBUREAUER-PARTNERSKABER (er lig bedre prisaftaler)

En af de mest direkte fordele ved at arbejde med et erhvervsrejsebureau er at have adgang til det brede netværk af forbindelser, som erhvervsrejsebureauerne har inden for luft-, hotel- og jernbaneindustrien. Dette kombineret med den innovative teknologi, der giver erhvervsrejsebureauet adgang til globale flypriser betyder, at selv et Dansk baseret erhvervsrejsebureau som Williams World Tours – wwt.dk altid giver dig de billigste fly og rejsemuligheder.

2. SUPPORT DØGNETS RUNDT, ÅRET RUNDT

Forestil dig, at du er en forretningsrejsende. Du er fløjet fra Danmark til USA og tjekket ind på dit hotel og fik at vide, at der ikke er foretaget en betaling. Med begrænsning af 9 til 17 hos almindelige rejsebureauer samt internettets begrænsninger af service og support, hvem ringer du til? Hvis du arbejder med et erhvervsrejsebureau som Williams World Tours – wwt.dk, kan du komme i kontakt med os døgnet rundt – uanset tidszone eller hvor du er i verden. Vi sørger for at få løst problemet med det samme.

3. DEN PERSONLIGE SERVICE

Williams World Tours – wwt.dk lære dine forretnings mål at kende og skræddersyr ud fra det din rejseløsning, så den passer til dit firmas behov. Uanset om du har brug for at reducere udgifterne, stramme overholdelsen af ​​rejsepolitikken eller strømline faktureringen, så udformer vi en rejseløsning, der passer til dig og din virksomhed. Det vi mener er, at Williams World Tours – wwt.dk tilbyder dig en unikt administreret service. Dette betyder, at din virksomhed kan drage fordel af den uvurderlige indsigt, viden og det personlige præg, som Williams World Tours – wwt.dk bringer med uafhængigheden af ​​et professionelt reservationssystem.

4. REJSEPOLITIKOVERENSSTEMMELSE & SUPPORT

Rejsepolitik kan være vanskelig, og det er på grund af mængden af ​​’grå zoner’, der kan komme i spil med virksomhedsrejser. Det er meget sjældent tilfældet, at en rejsepolitik kan sige: ‘Du kan kun gøre A, men du må aldrig gøre B’ og stadig arbejde effektivt. Flyrejser kan annulleres, tasker kan gå tabt, leje biler kan opgraderes. Et kvalitets- erhvervsrejsebureau som Williams World Tours – wwt.dk giver dig kun rejseplaner, der overholder enhver eksisterende rejsepolitik, som din virksomhed allerede har.

Dette er generelt takket være at vi kan samarbejde med vigtige afdelinger i din virksomhed, såsom HR og/ eller økonomiafdelinger. Ved at analysere bookingtendenser kan vi hjælpe til med at pleje samt forbedre overholdelsen af ​​rejsepolitikken og vi kan anbefale, hvad de kan forbedre, og hvor de kan spare omkostninger i overensstemmelse med din og dit virksomheds rejsepolitik.

5. REJSEORGANISATION

At rejse med arbejde betyder ofte, at du har en meget stram tidsplan for møder og steder, du skal være. Dette giver ofte ikke meget tid til at jonglere rejsedokumenter og planlægge flyvninger eller andre former for rejser (især hvis noget bliver forsinket eller annulleret).

At arbejde med et erhvervsrejsebureau betyder, at du får dokumenterede rejseplaner (uanset hvor kompleks) og organisering af dine vigtigste rejsedokumenter, så alt hvad du skal gøre er at sørge for, at du kommer til lufthavnen til tiden. Williams World Tours – wwt.dk sørger for alt.

6. REJSEUDGIFTER

Selvom det kan virke som en mere strømlinet tilgang at overlade rejsebestilling til personalet, betyder det i sidste ende, at rapportering om reservationsmønstre, overholdelse af rejsepolitik eller udgifter kan være ekstremt vanskelig. Dette kan være en stor belastning for en virksomheds ressourcer, og som kun få har råd til – især hvis det gør virksomhedsrejser dyrere.

Et erhvervsrejsebureau kan bruge skræddersyet teknologi til at give virksomheds ejere eller rejsechefer fuld gennemsigtighed med hensyn til booking og rejseudgifter til personalet. Disse kan omfatte online reservations- og udgiftssporingsværktøjer som dem, der bruges af os. For dig betyder dette et langt mere komplet billede af, hvor omkostningseffektiv virksomhedsrejse er for din virksomhed.

7. MERE TID TIL DIN VIRKSOMHED

Uanset om du er en virksomheds ejer eller en PA, er det yderst vigtigt, at du bruger din tid på at gøre det, du er bedst til. Trawling gennem søgemaskineresultater på udkig efter de billigste flyrejser og egnede hoteller kan undertiden være en distraktion fra dette. Når virksomhedsrejser håndteres gennem Williams World Tours – wwt.dk betyder det, at du får mere tid med din virksomhed og kan fokusere fuldt ud på dine arbejdsopgaver og aftaler i hus.

8. DEDIKERET REJSTEKNOLOGI

Virksomhedsrejser kan være meget enklere med den rigtige teknologi lige ved hånden. Dette er grunden til, at et kvalitets erhvervsrejsebureau som Williams World Tours – wwt.dk er i stand til at håndterer alle dine reservationer.

Et samarbejde med os, så er du garanteret forhandlede konkurrencedygtige priser. Det betyder, at du kan give dine rejsende uafhængighed til at bestille deres egne ture, sende til godkendelse og administrere deres egne rejseplaner. Hvad mere er, de rejsende vil kun kunne se fly- og hotelindstillinger, der opfylder dine rejsepolitiske kriterier, hvilket hjælper dig med at få en omkostningseffektiv, sikker og nem måde at styre omkostningerne ved forretningsrejser samt folks sikkerhed på farten.

9. EKPETISE

Dette siger sig selv, men når du begynder at arbejde med et erhvervsrejsebureau som os, så tæller ekspertise meget. Ikke alene sørger vi for adgang til bedre priser hos flyselskaber og andre rejseleverandører, men vores mangeårige brancheerfaring er enormt værdifuld for din virksomhed. Dette kan hjælpe med at strømline processen med forretningsrejser yderligere og kan endda hjælpe med at reducere omkostningerne, da de kan give yderligere indsigt omkring optimering af rejsepolitikker. For eksempel, kan Williams World Tours – wwt.dk analyserer din aktivitet. Bemærker vi en tendens i booking af en bestemt hotelkæde, så forhandler vi en bedre sats på dine vegne.

10. ASSISTANCE

Der er meget overholdelse involveret i virksomhedsrejser, og Williams World Tours – wwt.dk kan give værdifuld hjælp til at sikre, at din virksomhed er kompatibel, og at dit personale er sikret.
Hvis en nødsituation opstår så sørger vi for at spore og komme i kontakt den rejsende.

Og her har du det; 10 grunde til, at arbejde med et erhvervsrejsebureau kan reducere administrationstiden, spare dine forretningspenge og forenkle hele processen. Hvis du tror, ​​at din virksomhed kan drage fordele af ovenstående argumenter så skal du kontakte Williams World Tours – wwt.dk allerede i dag for at aftale et møde med os om dine og virksomhedens behov.

Udfyld venligst formularen herunder

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.