Erhvervsrejser – Door to Door Business Service

Vi klarer din virksomheds rejsebehov professionelt til en fornuftig pris

Corporate Travel Management

Vores kontor er placeret i København, Danmark. Vi håndtere forretnings/ erhvervsrejser for dine mest værdifulde aktiver, dine mange medarbejdere. Det kræver flere lag af støtte fra dit erhvervsrejsebureau.

Hos Williams World Tours ApS arbejder vi sammen med vores kunder både i Danmark og i udlandet for at yde den bedste service og skabe rejseadministrationsløsninger baseret på gennemsigtighed, etisk salg og innovation, hvilket gør det muligt for de erhvervsrejsende kunder udelukkende at koncentrere sig på deres forretning, i sikker viden om, at vi er ved deres side døgnet rundt alle årets 365 dage når det gælder håndtering af virksomhedens erhvervsrejser.

  • Vi sørger for visumansøgning
  • Vi bestiller limousine-service fra dit hjem eller arbejde til lufthavnen
  • Vi finder ud af, hvilken lounge du kan benytte i de forskellige lufthavne
  • Vi reserverer dit favorit-sæde på dit favorit-luftfartsselskab

Hvorfor vælge Williams World Tours til dine erhvervsrejser?

Hos Williams World Tours fokuserer vi os om hver eneste erhvervsrejsende, og tager hensyn til hver forretningsrejse og alle interessenter, der er involveret i din organisation. Vi arbejder sammen med vores kunder om at udvikle robuste virksomhedsrejseprocesser og et rejseprogram, der passer til formålet i en verden i konstant forandring, mens vi altid opfylder din virksomheds mål og holder rejsende sikre.

Vi arbejde ud fra en ‘can do’ tilgang og at tilbyde langsigtet rejsesupport til vores kunder. I stedet for at tilbyde en ‘one size fits all’-løsning, konsulterer og samarbejder vi med potentielle kunder for fuldt ud at forstå deres krav og langsigtede mål for deres firmarejseprogram.

Dette gør det muligt for Williams World Tours at opbygge langsigtede rejseadministrationspartnerskaber med vores kunder, hvilket kan demonstreres ved, at vores top 10 erhvervskunder har arbejdet med os i mere end 17 år.

  • Vi bestiller specialmåltider på fly og hoteller
  • Vi klarer også en private jet, hvis du skal hurtigt ud og hjem
  • Vi sørger for meet and assist service i ankomstlufthavnen
  • Vi bestiller limousine-service fra ankomstlufthavnen til dit hotel

F.A.Q

Hvad er en virksomhedsrejsepolitik?

En virksomhedsrejsestyringspolitik giver klar og præcis vejledning til forretningsrejsende om, hvordan de har tilladelse til at rejse på forretningsrejser, tilpasset virksomhedens forretningsmål og målsætninger. Dette kan omfatte værdi for pengene, rejsendes velvære og bæredygtighed samt foretrukne leverandører og regler for rejseklasse, hotelprislofter og rejsens varighed.

Hvordan vil min virksomhed drage fordel af en virksomhedsrejsestyringspolitik?

Rejsestyringspolitikker guider dine medarbejdere til at gøre det rigtige inden for virksomhedens retningslinjer. Understøttet af et Travel Management Company (TMC) kan dette føre til bedre indkøbsvalg gennem indsigt i udgifter, omkostningskontrol styret af godkendelser og en mere bæredygtig tilgang til forretningsrejser og dit rejseprogram.

Williams World Tours giver information om restriktioner, PCR-test og karantæne ved hver bekræftelse. Det link, vi leverer, opdateres i realtid frem til afrejsetidspunktet. Hvis begrænsningerne har ændret sig fra reservationstidspunktet, er vores team klar til at finde alternativer 24/7.
Williams World Tours består af et mindre professionelt erhvervs team, så vi virkelig kan forstå vores kunders rejse-DNA og virksomhedens rejsepolitik for at sikre, at der er et ensartet højt serviceniveau.
Williams World Tours anvender en kultur af etisk salg. Vi belønnes ikke for vores leverandørincitamenter, men af ren oh skær kundetilfredshed. Det betyder, at vores kultur er at gøre det rigtige for vores kunder og præsentere dem for de tjenester og produkter, de ønsker, snarere end dem, der tilbyder kommercielle fordele til Williams World Tours.

Vi har også teknologi, der muliggør vores Downsell-forslag, hvilket sparer vores kunder penge på flybilletpriser. Dette system tjekker alle de reservationer, vi har for lavere priser, indtil 24 timer før afgang, selv efter at de er blevet reserveret. Så hvis en lavere billetpris på samme fly bliver tilgængelig, om booker vi den, annullerer den originale billet og giver besparelserne tilbage til vores kunder.

10 gode grunde til at vælge Williams World Tours til dine erhvervsrejser

På et eller andet tidspunkt vil enhver virksomhed med international drift stå over for et dilemma. “Fortsætter jeg med at administrere virksomhedsrejser og -udgifter internt, eller overlader jeg det til et erhvervsrejsebureau?”

Måske forventer du at i denne teknologidrevne verden med personlig rejse bookning og rejsestyrings apps på smartphones, computere og tablets at det er nemt at håndtere alle virksomhedsrejser.

Virkeligheden er en helt anden. Håndtering af virksomhedsrejser har tendens til at være en betydelig belastning af en virksomheds ressourcer. Tid, penge, omhyggelig planlægning, udgifter, rapporter, sikkerhed, VISA ‘er. Der er mange overvejelser.
Det er her investering i et erhvervsrejsebureau som Williams World Tours kan være meget gavnligt.

Uanset om det er en fremstillingsvirksomhed eller et advokatfirma, er der mange måder, et kvalitetserhvervsrejsebureau kan hjælpe med at lette virksomhedernes rejser ved at forenkle processen, reducere administrationstiden og omkostningerne.

Og her har du det; 10 grunde til, at arbejde med et erhvervsrejsebureau kan reducere administrationstiden, spare dine forretningspenge og forenkle hele processen. Hvis du tror, ​​at din virksomhed kan drage fordele af ovenstående argumenter, så skal du kontakte Williams World Tours allerede i dag for at aftale et møde med os om dine og virksomhedens behov.

1. ERHVERVSREJSEBUREAUER-PARTNERSKABER (er lig bedre prisaftaler)

En af de mest direkte fordele ved at arbejde med et erhvervsrejsebureau er at have adgang til det brede netværk af forbindelser, som erhvervsrejsebureauerne har inden for luft-, hotel- og jernbaneindustrien. Dette kombineret med den innovative teknologi, der giver erhvervsrejsebureauet adgang til globale flypriser betyder, at selv et Dansk baseret erhvervsrejsebureau som Williams World Tours altid giver dig de billigste fly og rejsemuligheder.

2. SUPPORT DØGNETS RUNDT, ÅRET RUNDT

Forestil dig, at du er en forretningsrejsende. Du er fløjet fra Danmark til USA og tjekket ind på dit hotel og fik at vide, at der ikke er foretaget en betaling. Med begrænsning af 9 til 17 hos almindelige rejsebureauer samt internettets begrænsninger af service og support, hvem ringer du til? Hvis du arbejder med et erhvervsrejsebureau som Williams World Tours – wwt.dk, kan du komme i kontakt med os døgnet rundt – uanset tidszone eller hvor du er i verden. Vi sørger for at få løst problemet med det samme.

3. DEN PERSONLIGE SERVICE

Williams World Tours lære dine forretningsmål at kende og skræddersyr ud fra det din rejseløsning, så den passer til dit firmas behov. Uanset om du har brug for at reducere udgifterne, stramme overholdelsen af ​​rejsepolitikken eller strømline faktureringen, så udformer vi en rejseløsning, der passer til dig og din virksomhed. Det vi mener er, at Williams World Tours tilbyder dig en unikt administreret service. Dette betyder, at din virksomhed kan drage fordel af den uvurderlige indsigt, viden og det personlige præg, som Williams World Tours – wwt.dk bringer med uafhængigheden af ​​et professionelt reservationssystem

4. REJSEPOLITIKOVERENSSTEMMELSE & SUPPORT

Rejsepolitik kan være vanskelig, og det er på grund af mængden af ​​’grå zoner’, der kan komme i spil med virksomhedsrejser. Det er meget sjældent tilfældet, at en rejsepolitik kan sige: ‘Du kan kun gøre A, men du må aldrig gøre B’ og stadig arbejde effektivt. Flyrejser kan annulleres, tasker kan gå tabt, leje biler kan opgraderes. Et kvalitets- erhvervsrejsebureau som Williams World Tours giver dig kun rejseplaner, der overholder enhver eksisterende rejsepolitik, som din virksomhed allerede har.

Dette er generelt takket være at vi kan samarbejde med vigtige afdelinger i din virksomhed, såsom HR og/ eller økonomiafdelinger. Ved at analysere bookingtendenser kan vi hjælpe til med at pleje samt forbedre overholdelsen af ​​rejsepolitikken og vi kan anbefale, hvad de kan forbedre, og hvor de kan spare omkostninger i overensstemmelse med din og dit virksomheds rejsepolitik.

5. REJSEORGANISATION

At rejse med arbejde betyder ofte, at du har en meget stram tidsplan for møder og steder, du skal være. Dette giver ofte ikke meget tid til at jonglere rejsedokumenter og planlægge flyvninger eller andre former for rejser (især hvis noget bliver forsinket eller annulleret).

At arbejde med et erhvervsrejsebureau betyder, at du får dokumenterede rejseplaner (uanset hvor kompleks) og organisering af dine vigtigste rejsedokumenter, så alt hvad du skal gøre, er at sørge for, at du kommer til lufthavnen til tiden. Williams World Tours sørger for alt.

6. REJSEUDGIFTER

Selvom det kan virke som en mere strømlinet tilgang at overlade rejsebestilling til personalet, betyder det i sidste ende, at rapportering om reservationsmønstre, overholdelse af rejsepolitik eller udgifter kan være ekstremt vanskelig. Dette kan være en stor belastning for en virksomheds ressourcer, og som kun få har råd til – især hvis det gør virksomhedsrejser dyrere.

Et erhvervsrejsebureau kan bruge skræddersyet teknologi til at give virksomheds ejere eller rejsechefer fuld gennemsigtighed med hensyn til booking og rejseudgifter til personalet. Disse kan omfatte online reservations- og udgiftssporingsværktøjer som dem, der bruges af os. For dig betyder dette et langt mere komplet billede af, hvor omkostningseffektiv virksomhedsrejse er for din virksomhed.

7. MERE TID TIL DIN VIRKSOMHED

Uanset om du er en virksomheds ejer eller en PA, er det yderst vigtigt, at du bruger din tid på at gøre det, du er bedst til. Trawling gennem søgemaskineresultater på udkig efter de billigste flyrejser og egnede hoteller kan undertiden være en distraktion fra dette. Når virksomhedsrejser håndteres gennem Williams World Tours, betyder det, at du får mere tid med din virksomhed og kan fokusere fuldt ud på dine arbejdsopgaver og aftaler i hus.

8. DEDIKERET REJSTEKNOLOGI

Virksomhedsrejser kan være meget enklere med den rigtige teknologi lige ved hånden. Dette er grunden til, at et kvalitetserhvervsrejsebureau som Williams World Tours er i stand til at håndterer alle dine reservationer.

Et samarbejde med os, så er du garanteret forhandlede konkurrencedygtige priser. Det betyder, at du kan give dine rejsende uafhængighed til at bestille deres egne ture, sende til godkendelse og administrere deres egne rejseplaner. Hvad mere er, de rejsende vil kun kunne se fly- og hotelindstillinger, der opfylder dine rejsepolitiske kriterier, hvilket hjælper dig med at få en omkostningseffektiv, sikker og nem måde at styre omkostningerne ved forretningsrejser samt folks sikkerhed på farten.

9. EKSPERTISE

Dette siger sig selv, men når du begynder at arbejde med et erhvervsrejsebureau som os, så tæller ekspertise meget. Ikke alene sørger vi for adgang til bedre priser hos flyselskaber og andre rejseleverandører, men vores mangeårige brancheerfaring er enormt værdifuld for din virksomhed. Dette kan hjælpe med at strømline processen med forretningsrejser yderligere og kan endda hjælpe med at reducere omkostningerne, da de kan give yderligere indsigt omkring optimering af rejsepolitikker. For eksempel, kan Williams World Tours analyserer din aktivitet. Bemærker vi en tendens i booking af en bestemt hotelkæde, så forhandler vi en bedre sats på dine vegne.

10. ASSISTANCE

Der er meget overholdelse involveret i virksomhedsrejser, og Williams World Tours kan give værdifuld hjælp til at sikre, at din virksomhed er kompatibel, og at dit personale er sikret. Hvis en nødsituation opstår, så sørger vi for at spore og komme i kontakt den rejsende.

Og her har du det; 10 grunde til, at arbejde med et erhvervsrejsebureau kan reducere administrationstiden, spare dine forretningspenge og forenkle hele processen. Hvis du tror, ​​at din virksomhed kan drage fordele af ovenstående argumenter, så skal du kontakte Williams World Tours allerede i dag for at aftale et møde med os om dine og virksomhedens behov.

Tag en snak med vores Erhvervsrejse konsulent

Williams World Tours det rigtige valg for håndtering af din virksomheds erhvervsrejser

Williams World Tours har i mange år haft stor fokus på erhvervsrejser og kender de forskellige forhold og regler særdeles godt indenfor dette område.

Vi håndterer erhvervsrejser for både mindre, mellemstore virksomheder og institutioner  indenfor den private samt offentlige sektor.

Vi sidder klar til at vejlede jer, når erhvervsrejsen skal planlægges. Vi tager os alle forhold der måtte være ved de forstående rejser, lige fra den enkelte forretningsrejsende til erhvervsgruppe rejser. Ingen opgave er for svær for os.

Vi skræddersyr jeres erhvervsrejser helt efter jeres ønsker og behov.

Kontakt os endelig, hvis I har spørgsmål. Vi giver gerne råd og vejledning.

Du kan skrive til Robert, hvis du har spørgsmål til vores erhvervsrejser.