Liliana og John Jensen

By Liliana og John Jensen

Netop hjemkommet fra WWT’s ø-hop tur til Seychellerne vil vi gerne komplimentere dig for en virkelig interessant, veltilrettelagt og helt igennem fantastisk rejse.

Alt, flyrejse, intern transport og hoteller fungerede optimalt og med høj standard. Jeres lokale agent, 7 South, var yderst pålidelig og opmærksom og hentede og bragte os omkring uden den mindste afvigelse.

Det var fantastisk at opleve de forskellige øer i en passende blanding af længden og variationen af opholdene, med hotellerne og maden af fin kvalitet.

Også din assistance og hjælpsomhed ved vores planlægning af rejsebog tilrettelægning af alle detaljer vil vi takke for.
Vi kan kun give WWT og dig den bedste anbefaling og drømmer allerede om at kunne vende retur til Seychellerne.

Mvh. Liliana og John Jensen, Frederiksberg

Per og Bettina Dahl

By Per og Bettina Dahl

aften himmel af coco de mer hotellet paa praslin

Vi kom hjem i lørdags fra Praslin efter en rigtig dejlig ferie, takket være jeres planlægning.

Vi skal hilse jer personligt mange gange fra Ash og Bart, de var glad for at vi var kommet igen, efter 3 år.

Alt gik fint, vi havde en god flyvetur med Emirates og Air Seychelles (en oplevelse med Twin Otter) og vi blev taget godt imod af 7′ South, som kørte os til hotellet. De 2 ture vi havde booket var rigtig gode, især den til Vallée de Mai, hvor vi havde en god guide og chauffør, Robert, som kørte os rundt og fortalte om naturen og Seychelles historie – rigtig spændende.

På La Digue følte vi os hjemme, vi cyklede næsten hele øen rundt og spiste godt.

Der var en rigtig god standard på Coco de Mer, hver morgen tjekkede de temperaturen på alle gæster, man skulle have maske på mens man gik rundt indendørs på restauranten.

Mange tak for jeres hjælp, vi er glade for at det gik så fint i denne tid med restriktioner!

De bedste hilsner

Per og Bettina

Vibeke Ladefoged Larsen

By Vibeke Ladefoged Larsen
Seychellerne

Familieportræt i Vallée de Mai

Rejsen der følger en hele livet

For 2 ½ år siden rejste vi til Seychellerne med WWT. Vi var meget spændte på, hvad der ventede os, og om rejsemålet matchede vores familie med to børn på 5 år og 8 år.

Vi oplevede et folk, der er meget stolte af deres land, kultur og natur. Alle var utrolig venlige og hjælpsomme. Den generelle stemning på øerne er utrolig rolig, og man føler sig meget tryg, når man ude på eventyr.

Vores rejse til Seychellerne varede i 18 dage og bestod af besøg på de tre centrale øer Mahe, Praslin og La Digue. Derudover var vi på dagsture, hvor vi besøgte et par småøer. Hver sin ø havde sin egen charme og særlige oplevelser.

WWT havde udvalgt tre hoteller i de smukkeste omgivelser. Vi faldt i søvn hver aften til lyden af rolige bølgeskvulp.

På Mahé oplevede vi hovedstaden Victoria med det smukke lille hindutempel, det store mad- og fiskemarked og de små hyggelige gader.

Fra havnen i Victoria sejlede vi ud og besøgte en marina nationalpark, bestående af små øer og smukke rev hvor vi snorklede. Børnene fik redningsveste og snorkleudstyr på og blev udstyret med lidt mad til fiskene. De fik en oplevelse for livet, De svømmede i store stimer af farverige fisk, de spiste af deres hænder.

Vores dage på Praslin var ganske særlige. En dag blev tilbragt i deres regnskov Vallée de Mai der ligger centralt på øen. Der er et ubeskriveligt planteliv, med den særlige Coco de mer kokosnød, store eksotiske frugter og palmeblade på over 4 meter, man kan gemme sig i.

Fra Praslin sejlede vi en dag til Curieuse. En lille ø nord for Praslin. Der bor hundredvis af kæmpe landskildpadder der bevæger sig frit på øen. Vi brugte lang tid på at kigge på dem og fodre dem med blade. At gå rundt blandt dem var som en drøm. Derefter gik vi tværs over øen der består af et stort mangroveområde. Da vi var der, var det lavvande og mellem alle træernes rødder vrimlede det med kæmpekrabber.

På La Digue oplever man virkelig roen. Der er kun få biler på øen, og folk bevæger sig rundt på cykel og gåben. Langs vejene møder man af og til en af de smukke kæmpeskildpadder. På La Digue finder men Anse Source d’Argent. En af verdens smukkeste strande. De er et månelignende klippelandskab. Det føles helt surrealistisk at bevæge sig rundt blandt de smukke sandstensklipper.

Noget særligt ved dette rejsemål er, at Seychellerne begrænser antallet af turister. Det betyder, at selv når man går rundt på de mest spektakulære steder er det ikke mange andre. Vi oplevede en dag at gå en lang tur langs den smukkeste strand på La Digue, hvor vi kun mødte et andet menneske.

Det dyreliv, vi så på vores tur, var en stor oplevelse for hele familien. Over os fløj der kæmpeflagermus, rundt på murene, og planterne pillede små gekkoer, og havet bugnede af smukke fisk. Men den største oplevelse var de store landskildpadder.

Vi mødte meget få børnefamilier på vores ferie. Størstedelen af turisterne var voksne par. Men vi kan kun anbefale rejsemålet for børnefamilier. Vi rejste hjem med en følelse af den fulde stemning og oplevelser fra det smukke land. I de over to år der er gået siden vores tur, er der ikke gået en uge, hvor vi ikke har talt om den. Rejsen var en kæmpe oplevelse for os. Tre uger levede vi i det smukkeste postkort mens vi spiste den lækreste mad. Vi skal uden tvivl besøge det smukke land igen.

Elisabeth og Christian Koldt

By Elisabeth og Christian Koldt

Vi havde en helt fantastisk bryllupsrejse til Maldiverne, Lily Beach Resort arrangeret af
William World Tours (wwt)! Vores oplevelse af wwt var fra begyndelse tilslutning meget professionel. De tog kærligt hånd om os og hjalp os med at finde det helt perfekte paradis til os. Deres service og planlægning var i top både ifbm. booking af flybilletter, velkomst på øen, oplevelser på vores rejse, romantiske middage og ikke mindst var det en særdeles luksuriøs water villa med solopgange og solnedgange hver dag, privat butler (24 timer i døgnet) og privat pool, som wwt havde sørget for til os. Wwt var til rådighed hele tiden, hvis vi havde det mindste. Vi skulle absolut ikke tænke på noget andet end at nyde det :-).

Vi vil stærkt anbefale wwt og vil helt sikkert benytte dem igen.

Lisa Kondrup Freeman

By Lisa Kondrup Freeman

I efterårsferien 2014 var vi 15 familie medlemmer i alderen 10 til 70 en uge i Aqaba Jordan. Vi var klar over at alt ville være i skønneste orden, da det ikke var første gang vi havde benyttet Williams world tours og vi blev ikke skuffede. Der var 100 procent check på vores flybilletter, transfer frem og tilbage fra Amman til Aqaba og hotellet var lige så fantastisk som beskrevet i vores rejsepapir. 

Jeg tror ikke, vi var helt sikker på hvad vi burde eller skulle forvente af Aqaba eller Jordan i det hele taget. Men vi havde den mest fantastiske ferie. Vi oplevede solen gå ned i ørkenen mens vi drak sød te lavet over bål af vores beduinske chaffør, det storslåede Petra, hvor man drømmer sig tilbage 2000 år, og bliver overvældet af bygningsværkerne lavet med præcision af de bare hænder. Vi kørte igennem olivenlunde og landskab som mindede om Grand canyon. Og til stor fornøjese for børnene besøgte vi Nemo i hans vante omgivelser da vi snorklede mellem fisk og koraller ved stranden. Vi så mavedans hver aften, mens vi nød den overdådige buffet på vores hotel.

Mennesker i Jordan er nysgerrig og naturligvis meget anderledes. Vi så flere pudsige ting efter danske forhold, feks så vi 12 mennesker i 1 taxa og en kamel parkeret på en gade mellem to biler. Vi så sheiker og et bryllup med bryllups dansere og sangere, der sang den samme sætning igen og igen. Alle snakker rimlig godt engelsk, så det var let at kommunikere. Alt i alt kan jeg varmt anbefale både Williams world tours, hotel Mövenpick og rejser til Aqaba. Der bliver taget hånd om din rejse og du får helt sikkert en oplevelse for livet.

Chadi E Hassan

By Chadi E Hassan

Jeg har været på Seychellerne 2 gange. Første gang på min bryllupsrejse i 2008 og igen i 2011.
Er absolut det smukkeste, reneste Bounty land man kan finde. Jeg skal derned igen til sommer for tredje gang, for man forelsker sig i det sted. Ørnene ligger nærmest øde hen og det gøre Seychellerne unikt i sig selv i og med man ikke finder alt den forurening som man ellers ser i Thailand og andre steder det der gør Seychellerne helt fantastisk. Seychellerne er en luksus destination for de mest privilegerede mennesker. Naturen og bjergene er fantastiske og øerne er meget forskellige fra hinanden, men alle strandene er fantastiske og sandet er kridthvidt og vandet helt rent og turkis blå som det kan blive, men min favorit strand er Anse Lazio som ligger på øen Praslin. Man behøver ikke finde strande der ikke er ødelagt eller overbefolket af turister alle strandene er næsten øde og på en travlt dag kan man max finde 20 mennesker.
På øen La Digue kan man opleve en gammel kirkegård for pirater og cykle rundt og se de fantastiske strande og palmer samt opleve de store Skildpadder, paradis fuglene og de store gule og sorte flagermus. Udover det kan man se huset hvor filmen Emmanuel filmen blev optaget i 1976 og eventyrfilmen Crusoe fra 1987. Tiden står nærmest stille på Seychellerne så jeg vil anbefale at folk udnytter tiden ved at besøge de små øer, snorkle og ellers opleve naturen og leje en bil og køre rundt og opleve øerne på egen hånd. Alt i alt det smukkeste og flotteste sted jeg har set og glæder mig til at besøge stedet igen den 15. juli 2017

Jeg anbefaler WWT og har haft de bedste oplevelser og service.

Fru Husher og Fru Friis

By Fru Husher og Fru Friis

Vi drømte om Dubai. 
Som rejsende ledte vi efter en rejse via Google  eller via et bureau, som kunne tilbyde en rejse til Dubai til en rimelig pris.
Det fandt via nettet ved at Google os frem. Det er ikke sådan, at vi ikke kan selv, men vi fandt et godt tilbud.

WWT tilbød en fuld pakke med ophold, Airbus 380 med Emirates, free lounge, Happy Hour, free transfer til og fra lufthavn og free transfer til Jumeriah strand. Lige hvad vi søgte. Vi tog ind til bureauet og mødte Robert William og en kollega. Liflig snak og kyndigguiden, vi var ikke i tvivl, her ville vi booke vores billetter. Som sagt, så gjort. Alt gik efter planen. Billetter og booking. Havde vi spørgsmål blev de besvaret med det samme både pr. Tlf. og pr. Mail. Ingen ventetid.

Vi havde en fantastisk rejse og alt gik som ønsket og efter planen.

Vi kan på det kraftigste anbefale WWT. De er dygtige, muntre og med den rejse viden, så er det bare at spørge.

Tak WWT for god service. Vi kommer klart tilbage!

Feriehilser
Fru Husher og Fru Friis

Familien Honoré

By Familien Honoré

Super oplevelse og stor hjælp i forbindelse med en rundrejse for familien. Kender alle de gode små luksuiøse hoteller og super service og priser på fly.

Kan helt klart anbefales

Familien Honoré

Vi havde en fantastisk rejse til Seychellerne, vi kan ikke sætte en finger på noget, vi ville have anderledes og snakker stadig meget om ferien.
– vi havde aldrig hørt om WWT, men de levede til fulde op til alle vores forventninger om en uforglemmelig ferie.
– vi har nogle udfordringer ift. ferier, da vi har et barn med cøliaki, men alt dette var der fuldstændig styr på, både på hotellet samt fly.
-ferien var fantastisk for familiemedlemmer i alle aldre.
-udflugterne var godt planlagte og velgennemførte med gode guider.
-personalet på hotellet var fantastiske og meget nærværende i alt hvad de gjorde.

Hvis vi nogensinde skal rejse meget langt væk igen, vil vi absolut tænke på Jer!!

Mange hilsner fra Martin og Helle Jensen