Barfodet luksusrejse på Denis Private Island – Seychellerne

Denis Private Island er en oplevelse for livet. Her får du rig mulighed for at opdage og nyde øens uspoleret tropeskov og har eftersignede et af Seychellernes rigeste marineliv.

Denis Private Island

Denis Private Island er et paradis placeret på en af Seychellernes smukkeste ydre øer.

Øen har et overfladeareal på 131 hektar og var engang en blomstrende kokosnødplantage.Bliv forkælet fra det øjeblik du ankommer. Du vil opleve det ultimative inden for barfodet luksus og afsondret indkvartering på øen.
Denis Island har 25 eksklusive individuelle og afsondrede villaer, spredt mellem casu Arinas og kokospalmer og alle med udsigt ud over det Indiske Ocean. Arrangeret på en sådan måde, at du har lyst til at være på øen helt alene. Alle villaerne har en veranda med havudsigt samt en privat gårdhave med udendørs bruser og ligger kun få skridt fra stranden. Havet bugner af marine liv, og du kan snorkle direkte fra stranden og ofte vil du se havskildpadder. Denis Island har alle de essentielle ingredienser til kedelig ø-stil, men øen kan også prale af en af verdens bedste fiskeri områder, og dykning for dem, der søger eventyr samt barfodet luksus.

Dejlig strand med palmer sand og vand på Denis Island

Kokkens traditionelle Seychelliske køkken kan nydes i den rummelige og luftige restaurant, privat på verandaen af din villa eller endda på stranden under stjernerne.

Lækker mad tilberedt frisk fanget fisk og skaldyr, lige fra udenfor kysten, og sammen med den fantastiske service er det et særligt træk ved et ophold her.
Denis Island er forpligtet til at sikre, at de mange naturlige skatte, der findes på øen, forbliver uberørt, så kommende generationer kan opleve og nyde dem. På land er store områder med skov og levesteder blevet rehabiliteret med indfødte bredbladede træer. Endemiske fuglearter er blevet introduceret som en del af en løbende national indsats for at øge avlspopulationen, hvilket vil føre til deres forbedrede status på listen over IUCN globalt truede fugle. Ingen andre steder i verden vil en morgenvandring føre dig over Seychellernes fody, mag pie Robin, Paradise fluefanger og Seychellernes sange.
Denis Island arbejder konstant på at sikre, at rev fladerne – vigtige planteskoler og fodringsområder for fisk og grønne skildpadder – fortsat spiller en afgørende rolle i økosystemets dynamik. Hawks Bill og grønne skildpadder, der lægger deres æg på Denis’ beskyttede kystlinje, overvåges og mærkes og giver værdifuld information. Denis Private Island er ren luksus for livsnydere.

Denis Private Island

Indkvartering:

Denis Island har 23 strandhytter og en strandvilla med en lille pool. Værelserne har aircondition og med private verandaer, der vender ud mod havet. Garden villaerne ligger tilbagetrukket, hvor man får et glimt af havet. De er alle placeret langs stranden på den nordvestlige spids af øen i frodige omgivelser og adskilt fra hinanden ved haver og hække. Alle værelser nyder luksussen af udendørs badeværelser med brusere i private gårdhaver.

Denis Private Island

Faciliteter:

De fantastiske faciliteter inkluderer en restaurant, bar, lounge, bibliotek, butik, billard, en lille pool og en oplyst tennisbane. Massage er tilgængelig i privatlivets fred på dit værelse. Den udvendige terrasse-restaurant tilbyder en forskelligartet og raffineret kulinarisk oplevelse. De fleste nætter tilbydes en fem retters menu eller en temaaften med underholdning såsom kreolske dansere eller japansk aften med en sushi-madlavnings demonstration. Stearinlysbelyste middage på stranden, vinsmagnings middage i vinkælderen eller middag serveret på villaens veranda kan arrangeres imod et ekstra gebyr.

Der er intet mobiltelefonsignal på øen, men hotellet kan hjælpe med internationale opkald, da alle værelser har IDD -telefoner. Medierummet har internetfaciliteter og et fjernsyn, og der er også et lille bibliotek.

Creole Night

Velvære:

Der er terapeuter til rådighed for at forkæle dig med et udvalg af terapier inspireret af Seychellisk, indiske og svenske teknikker, der vidunderligt supplerer Denis ‘naturligt holistiske livsstil og bruger æteriske olier, fint sand fra de uberørte strande og andre naturlige produkter. Behandlinger kan finde sted i privatlivets fred i din gårdhave.

Denis Private Island

Spisning:

Maden på Denis Private Island er udsøgt, med friske råvarer fra øens egen ejendom og fisket fra det omkringliggende farvand til morgenmad og frokost. Om aftenen kan gæsterne nyde kreolsk specialnat med grill på stranden eller sushi og sashimi tilberedt fra dagens fangst. Alternativt er der elegant præsenterede fem-retters bord d’hôte-middage i spisestuen eller omkring pool dækket. Den private vinkælder er fyldt med nøje udvalgte vine fra den nye og gamle verden.

Creole Night

Aktiviteter:

Der er adskillige aktiviteter til rådighed for dig, der bor på Denis Island, herunder kanosejlads, snorkling, vandreture i naturen, tennis, billard og en løbesti. Ture på øen omkring gården og ejendommen arrangeres regelmæssigt – gæsterne kan besøge de gamle landsbyhåndværksteder og den kæmpe skildpaddekoloni. Der kan også arrangeres udflugter til andre øer.

PADI Associated Dive Center tilbyder en række kurser og udflugter. Dykkersteder er på en gradvis skråning fra 18-25 m. Alt udstyr er tilgængeligt på stedet – kompressorer, regulatorer, våddragter, masker, finner. Begrænset udstyr er tilgængeligt for børn. Det anbefales derfor, at forældre medbringer våddragter, masker og finner til børn og våddragter til teenagere for at undgå skuffelse. Dykkere skal medbringe deres dykkerlogbog og licens. Vildtfiskeri, bund-, fluefiskeri- og trawlings ture kan også arrangeres, eller der er en rundvisning på øen med båd.

Denis Private Island

Vandsport:

Ikke-motoriseret vandsport og havbaserede aktiviteter sikrer, at gæsterne kan udforske det rige marine liv omkring Denis. Via det PADI-tilknyttede dykkercenter kan du deltage i dykkerkurser og udflugter, der er tilgængelige for både begyndere og avancerede dykkere. Lagunen er et tropisk akvarium med trigger fish, klovnfisk, papegøje, stråler og skildpadder, der ofte ses omkring koralrevet. Længere væk fra revet er observation af skildpadder, hvide spids- og revhajer, stråler, sejlfisk og almindelige tun, mens delfiner og hvaler også er hyppige besøgende. Hvalhajer og Manta stråler ses ofte fra september til november. Snorkling og dykkerudstyr er til rådighed.

Andet vandsport på øen inkluderer kanosejlads, svømning og fiskeri.

Denis Private Island

Havsport på Denis Private Island:

Tag ud på eller hop i vandet omkring Denis Island for at opdage et væld af aktiviteter og oplevelser i disse tropiske have.

Denis Private Island Lagoon indeholder et stort udvalg af vidunderlige tropiske fisk, smukke at se med koralrevets baggrund, så timevis af snorkling i disse farvande bliver aldrig kedelige.

Eller hvis du dykker eller ønsker at lære, er der et lille, professionelt PADI-dykkercenter på øen, der tilbyder en række kurser for dykkere af alle evner og muligheden for at gå dybt ned i disse magiske have. Skildpaddeobservationer såvel som hvide spids- og rev hajer, tun, delfiner og hvaler er alle registreret her. Snorkling og dykkerudstyr er også til rådighed.

Længere ude fra øen er der også mulighed for storvildtfiskeri, og en daglig charter med en erfaren besætning og avanceret udstyr er til rådighed for gæsterne.

Der er også masser af kanoer til rådighed, hvis du ønsker at tilbringe dine dage med afslappende padlen rundt på øen.

Denis Private Island

Naturture på øen:

Naturture på øen tilbyder guidet information om bevarelsesprojekterne og det bæredygtige program på øen; dette inkluderer et fascinerende besøg på gården og godset og en let gåtur rundt på øen. Interessante præsentationer af øens historie og miljø forebyggelse afholdes lejlighedsvis.

Denis Private Island

Placering & transport:

Denis Private Island på Seychellerne ligger 85 km nord for hovedstaden Victoria kun 30 minutters flyvning fra Mahé som sker enten med propelfly eller helikopter, hvor du bliver budt velkommen af øens Island Manager ved græs-landingsbanen.

Denis Private Island er en lille paradis ø midt ude i ingenting, men har så meget at byde på.


Vi tilbyder også andre Eksotiske rejsemål rundt omkring i verden. Kontakt os allerede i dag, så skræddersyr vi din luksusrejse efter dine ønsker.