Costa  Rica Rejser

Costa Rica Rejser ved Turkisblåt vand

Vil I have store oplevelser, så tag på en af vores Costa Rica rejser, et sandt paradis der forbinder Nord- og Sydamerika og grænser op til Panama i den sydlige del af Mellemamerika.

Costa Ricas kyster er både mod Stillehavet og Det Caribiske Hav som er kendt for deres lange, hvide sandstrande afbrudt af rå klippe formationer.

  • Skræddersyede Costa Rica Rejser
  • Produkter og service altid i top

  • Værelser af høj standard
  • Sublim Service på Hotel og Fly

Unik rundrejse i Costa Rica, hvor I bl.a. besøger Guacalillo Mangroveskoven ved Stillehavets kyst og Tortuguero nationalpark

Tag på en af vores Costa Rica rejser og oplev storslåede regnskove, nationalparker og biologiske reservater og slap af på en af de farvestrålende sandstrande ved den caribiske kyst.

Udforsk Costa Rica som er landet uden hær, med flere lærere end politibetjente, hvor man lever i fredfyldt sameksistens med naturen. Spis morgenmad ved det Caribiske Hav, find en fredelig strand, tag en vandretur i de eksotiske bjerge, prøv de varme kilder og spis aftensmad ved Stillehavets rige kyst. Befolkningen i Costa Rica har et udtryk de bruger “pura vida” som betyder – nyd livet.

paa vores costa rica rejser kan man opleve de farverige tukaner
kaffeplukkere staar i marken i costa rica

Unik Costa Rica Rejse

Guacalillo Mangrove
Når man tager på en Costa Rica rejse, så kommer man til at opleve Costa Ricas smukke nationalparker, aktive vulkaner, tropiske regnskove og mangroveskove med fantastisk dyreliv med mangfoldigt antal af spændende dyrearter og endnu flere eksotiske plantearter. Her finder man den sande, rene mellemamerikanske natur og eksotiske dyr.

I Costa Rica ligger Mangroven som er placeret ved den centrale stillehavskyst mellem Guacalillo-flodmundingen og floden Tárcoles. Dette er en mangroveskov, der er rig på biodiversitet, hvor man kan observere en af ​​de største kolonier af krokodiller i landet. Området er ligeledes et vigtigt spisekammer for papegøjen, ​​Scarlet Macaw, og et yndet sted for mange pattedyr og reptiler.

Besøg i nationalparken. Dette er en perfekt kombination for naturelskere. Oplev regnskoven i denne unikke nationalpark og nyd de smukke strande Manuel Antonio.

Der er fire interessante seværdigheder i parken. Den første er “tómbolo” på Cathedral Point, som forbinder den gamle Cathedral Island til fastlandet. Den anden er blæsehullet i Escondido Port. Den tredje er Serrucho Port, en dybt eroderet klippe, der ligner en sav og har havgrotter. Den fjerde er det præcolumbianske undersøiske skildpadde fælde. Man kan se utallige små fisk ved lavvande. Der er mange forskellige dyrearter, 109 registrerede pattedyr og 184 fuglearter.

billede af farverig froe hygger som sig paa et blad paa costa rica
i costa rica kan man opleve krokodille ved flodbreden
billede af en smuk strand med palmer i costa rica

Se vores udvalgte Costa Rica Rejser

Arenal Hanging Bridges

Turen på de hængende broer finder sted på et 600 hektar stort reservat med sin fantastiske natur, fyldt med frodig vegetation og nogle af Costa Ricas smukkeste fugle og dyr, som jeres erfarne guide vil hjælpe jer med at få øje på.

I løbet af den 3,1 km lange tur, krydser I 9 faste broer og 6 hængebroer, som er hængt op med en maksimal grad på 7 grader, så alle kan gå på dem.

La Fortuna

I Costa Rica finder man Arenal søen som ligger i La Fortuna, den største og vigtigste ferskvandssø  i Costa Rica. I samme område ligger den mest kendte vulkan, Arenal-vulkanen som med sit høje kegleformede udseende står majestætisk i de smukke omgivelser.

Kryds søen med båd og fortsæt over land ad en ikke-asfalteret vej til Monteverde.

Opdag på egen hånd de fantastiske seværdigheder i  Monteverde: Herpetarium, Hummingbird Gallery, oste fabrikken eller en af de mange lokale kaffebarer!

paa vores costa rica rejser kan man opleve naturen i junglen fra haengebroerne
billedet viser en smuk vulkan soe i costa rica
billedet viser hvordan man rister kaffeboennerne i costa rica

Monteverde Cloud Forest Private Reserve, en Tropisk Regnskov

Monteverde Cloud Forest Reserve er et beskyttet område på 10.415 hektar i Costa Rica. Her findes der mere end 500 arter af orkideer, som vokser på de enorme træers stammer, mens vinstokke, bregner, mos udfylder andre ledige pladser.

The Cloud Forest i Monteverde huser mere end 130 arter af pattedyr blandt andet det tretåede dovendyr, 400 arter af fugle, herunder den smukke quetzal, 30 arter af kolibrier, 5000 arter af natsværmere og 3000 plantearter.

En rejse til Costa Rica er en af de største oplevelser for naturelskere. Et sandt paradis for dem som besøger landet.

paa vores costa riva rejser kan man proeve en zipliner i regnskoven
paa vores costa rica rejser kan man ogsaa opleve dovendyr i traekronerne

Flere Populære Destinationer

Vi tilrettelægger rejser til enkelte personer, par, familier, grupper samt firmakunder. Vort udvalg rækker fra små charmerende boutique-hoteller til større ressorts. Alle af god kvalitet, så vore kunder er sikker på en god oplevelse, hver gang de bestiller rejsen igennem Williams World Tours.

  • Seychellerne
3 Tours
  • Sydafrika
2 Tours
  • Oman
2 Tours
  • Marokko
1 Tour
  • Costa Rica
1 Tour

Costa Rica rejser med bedste oplevelser hos Williams World Tours

Sammen med vor samarbejdspartner i Costa Rica, har vi sammensat et eksempel på en unik Costa Rica rejse med store naturoplevelser, gode hoteller med udsøgt madoplevelser. I vores Costa Rica program skal I blandt andet besøge Costa Ricas hovedstad San Jose hvor rundrejsen starter, Guacalillo Mangroveskoven i det vestlige Costa Rica ved Stillehavets kyst, med en stor bestand af krokodiller.

I Costa Rica kan du opleve regnskoven og Corcovado nationalpark . Tag en vandretur på 3 km i trætoppene over Arenal Hanging Bridges i den frodige skov, og de skønne strande i Manuel Antonio National Park, hvor ikke mindre end 109 forskellige dyrearter og 184 fuglearter holder til. I Costa Ricas Monteverde Cloud Forest Private Reserve kan man opleve mere end 500 orkidearter, over 130 dyrearter hundredvis af fuglearter. Alene 30 forskellige kolibri-arter og tusindvis af eksotiske planter. Slut af med en afslapning ved Mancita Beach ved Stillehavskysten, inden der tages tilbage til hovedstaden, San José, Costa Ricas største by, inden afrejsen tilbage til Danmark.

Williams World Tours tilbyder forskellige rejser til Costa Rica. Vores rejsekonsulenter sidder klar til at vejlede og sammensætte jeres rejse til Costa Rica.

Costa Rica rejser kan sammensættes på mange forskellige måder. En rejse til Costa Rica er lig med en aktiv ferie, smukke strande, vulkaner, naturoplevelser kombineret med varme kilder og ren afslapning på Costa Ricas smukke strande.

Oplev Costa Rica, et rejsemål som helt klart er et besøg værd.

Se tilbuddene for vores Costa Rica rejser her.

Se også alle vores eksotiske rejser, uforglemmelige luksusrejser og bryllupsrejser.

Skriv til Robert for et uforpligtende tilbud, eller hvis du blot har spørgsmål til vores rejser.