Se 10 af Verdens vildeste hoteller

Vildeste hoteller i verden

Overnatninger på et af verdens vildeste hoteller behøver nødvendigvis ikke altid at være forbundet med, at man skal have mange penge op af lommen. Vi har i dette blogindlæg udvalgt 10 af verdens vildeste hoteller som vi er sikre på både vil inspirer dig og synes godt om.

De vildeste hoteller vi har valgt her, kan prale lige fra en perfekt udsigt over Aurora Borealis fra glasbyggede igloer, senge omgivet af tropiske fisk under havets overflade og en suite inde i et udtjent fly, der er fastgjort midt i en skov. Virker det surrealistisk? Disse hoteller er spektakulære og en klasse for sig selv. Bogstaveligt talt er ophold i et af disse vildeste hoteller en oplevelse for livet, og en som du med sikkerhed vil huske resten af livet.

Tjek ud denne liste over 10 af verdens vildeste hoteller med 10 helt forskellige ferieoplevelser. Uanset om du ønsker at tage til troperne eller tage ud i sneen, så er det begivenhedsrige og helt sikkert de vildeste oplevelser, der venter på dig. En overnatning på et af disse vilde hoteller vil få dig til at genoverveje den måde, du rejser på. At finde gode overnatningssteder bør ikke være besværlig, men en del af det sjove i planlægningen. Slut med at altid finde det billigste værelse. Hvis der er en ting disse vilde hoteller kan lærer dig, så er det at oplevelsen betyder alt.

Lad os hjælpe dig med at arrangerer din næste rejse med et ophold på en af verdens vildeste hoteller.

Dit drømmeeventyr starter her.

Læs også om vores andre type af rejser som f. eks. luksusrejser.

1. Conrad Maldiverne, Maldiverne

Vildeste hoteller i verden

Suite under havets overflade midt i det Indiske Ocean

Hvis du er en af ​​de personer, der mener, at Ariel havde det bedre under havet, så vil Conrad Maldiverne gøre dig til den lykkeligste person i hele verden. Fyldt med unikke bekvemmeligheder, der spænder fra en over-sea spa, den smukke udsigt fra restauranten under havet og suiter, der er bygget som omvendte akvarier, så er det svært ikke at blive imponeret. Helt sikkert et af verdens vildeste hoteller.

2. Sala Silvermine, Sverige

Vildeste hoteller i verden

Suite i en gammel sølvmine

Bange for højder? Det vil ikke være noget problem for gæsterne som overnatter på Silver Mine Hotel. Hotellet tilbyder dig de dybeste placerede værelser du nogensinde vil finde her på planeten. Hotellet har niveauer ned til 155 meter under jorden. En turguide sørger for at bringe hotellets gæsterne ned til værelserne sammen med forfriskninger, og selvfølgelig op igen den næste dag. En af de vildeste oplevelse som man helt sikkert ikke finder magen til andre steder.

3. Montana Magica Lodge, Chile

Vildeste hoteller i verden

Hotel som er placeret i en uddød vulkan

Montana Magica Lodge er en fryd for øjet. Dette hotel er beliggende i Andesbjergene som er bygget ind i en vulkan. Og hvis det ikke var nok, har det et vandfald, der finder vej ned ad den stejle skråning ned til byen. Som på hotellets egen hjemmeside udtrykker det, så er der muligvis ingen bedre “påmindelse om moder naturs skønhed.”

4. Hotel Attrap Reves, Frankrig

Vildeste hoteller i verden

Suite midt ide i naturen som er placeret i en kæmpe plast boble

Har du nogensinde ønsket at sove i en boble? Nu har du chancen. På hotel Attrap Reves kan du “booke en boble” på en håndfuld tilbagetrukne og naturskønne steder. Hotellets nu berømte smukke bobler hjælper med at forhindre fugt og holder selv de mindste insekter ude. Det er som at campere i et gennemsigtigt telt, men langt mere luksuriøst. Nogle pakker inkluderer endda en jacuzzi, massage og gourmetmiddage, der leveres af Attrap Reves.

5. Ice Hotel, Sverige

Vildeste hoteller i verden

Is hotel midt ude i masken, hvor alt er bygget og udformet i is

Et af verdens vildeste hoteller ligger i Sverige. Ice Hotel som hotellet hedder er den type sted, du vil finde dig selv i, i den næste istid. Hele hotellet er lavet af is. Her kan du som gæst vælge mellem “kolde boliger” eller “varme boliger” afhængigt af hvor eventyrlystne du er. Selvom du vælger ikke at bo i en af hotellets is-suiter, så vil hotellets smukke skulpturer, kunstværker og arkitektur stadigvæk tage pusten fra dig.

6. La Cabane en l’Air, Frankrig

Vildeste hoteller i verden

Overnatning i træhytter placeret oppe i træerne

La Cabane en l’Airs er et netværk af træhuse langs Frankrigs kyst som vil få enhver besøgende til at føle sig som George of the Jungle og på den bedst tænkelige måde. Med mere end 100 hytter placeret rundt om i landet er disse “hytter” ikke så primitive som deres navn måske antyder. Disse værelser er smukt og unikt designet og ligger over jordoverfladen. Deres udformning samt placering skaber de mest smukke og elegante træhuse, du nogensinde har set.

7. Kakslauttanen Arctic Resort, Finland

Vildeste hoteller i verdenHotel suite med udsigt til nordlyset

Ude under nordlyset og midt i ørkenen finder du Kakslauttanen Arctic Resort. Dette betagende hotel er berømt for sine glas igloer, der tilbyder den perfekte udsigt til det grønne lysskær over himmel, som kan ses otte måneder om året. Hotellet tilbyder også sne igloer, bjælkehytter og værelser i “Julemandens bolig.”

8. Hotel Costa Verde, Costa Rica

Vildeste hoteller i verden

Hotel suite i en pensioneret Boeing 727

Luftfartselskere, det er tid til at spidse øre. På Hotel Costa Verde som er placeret mellem Manuel Antonio National Park og Stillehavet,har du mulighed for at leje din helt egen suite som er udformet i en pensioneret Boeing 727. Selve hotel suiten er indbygget i siden af ​​et flyet. Dette fantasifulde hotel har også en restaurant indbygget i et stort fly som er placeret på jorden. Udsigten vil helt sikkert tage pusten fra dig. Hotel Costa Verde er et ferieeventyr og hoteloplevelse som du aldrig vil glemme.

9. Aescher Cliff, Switzerland

Vildeste hoteller i verden

Overnatning på siden af bjergene i Schweiz

Hvis du ønsker din drømmeferie et afsides sted i naturskønne omgivelser, så skal du ikke se længere væk end til Aescher Cliff som er placeret på de afsidesliggende bjergsider i Schweiz. Dette unikke hotel er kun åbent fra maj til oktober måned og tilbyder en sovesals-lignende oplevelse, der er lige så fælles som den er vidunderlig. Prismæssigt ekstremt overkommelig og det til trods for den enestående udsigt. Dette sted er en perle.

10. Kokopelli’s Cave, USA

Vildeste hoteller i verden

Suite placeret i en aflagt grotte i New Mexico

Selvom at mange af verdens vildeste hoteller findes udenfor USA, så er der et værd at nævne hotel Kokopelli’s Cave, der ligger i New Mexico. Hotellet er et 1.700 kvadratmeter paradis for dem, der ønsker at være Flintstones for en weekend. Dens vandfaldsbrusere, jacuzzi-badekar og forbløffende smukke udsigt over Arizona, Utah og Colorado er heller ikke noget at kimse af.

Vi kan tilbyde dig mange flere oplevelser rundt omkring i verden i andre af verdens vildeste hoteller. Se f.eks. alle vores Eksotiske rejsemål eller vores luksusferier.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev allerede i dag og værd iblandt de første som modtager og læser om vores allerseneste og spændende rejse nyheder.

Forfatter: Robert William Assaad ©

Seneste indlæg

Kontakt os