Libanon

Der er meget, du ikke ved om Libanon

Premium WordPress Themes

landet der er mindre end Jylland, og alligevel har så meget at byde på. ??Libanon, Mellemøstens “Paris”, har gennem tusinder af generationer været samlingspunkt for mange kulturer. Libanon har altid været et specielt land. Selvom der har været krige i Libanon, og den sidste som sluttede i 1990, så har dets lange historie, skønne natur samt sit folks gæstfrihed altid gået lige i hjertet på alle som har været på besøg.

Libanon som opnåede sin selvstændigt i 1943 er et kompakt land på blot 10.452 km², og med en befolkning der nærmer sig 4 millioner. Libanons landskab strækker sig lige fra snedækkede bjergtinder til Middelhavets dybblå vand med hvide sandstrande.

Der er så meget man kan i dette eventyrlige land. Er man til det søde caféliv, det lokale/internationale køkken, forhistorie med gamle imponerende ruiner, det vilde natteliv, trekking, natur, ski/vandski, dykning, river rafting og meget, meget mere, så er Libanon lige stedet.

I nord findes bjerggruppen Jabal Libanes med højder på op til 3088 meter over havet. I denne region er der fire årstider lige fascinerende, som de er forskellige. Et frodigt og grønt forår med optimale vækstbetingelser for cedertræet – Libanons vartegn. En varm sommer samt efterår som gør Libanon selvforsynende med frugt og grønt. Og vintre med sne og kulde der er skabt til vintersports aktiviteter.

Libanon – we take you there

God fornøjelse.

Libanon

Kontakt os nu for at bestille

Populære Rejser

Costa Rica – Nyhed

Costa Rica – Nyhed

Rejs til Mellemamerika og oplev det fantastiske Costa Rica.

Iran – Nyhed

Iran – Nyhed

Iran er hjemsted for en af verdens ældste civilisationer

Qatar – Nyhed

Qatar – Nyhed

Forkæl din partner med fire dages ren luksus i Emiratet Qatar

Sydafrika – Nyhed

Sydafrika – Nyhed

Er du interesseret i at opleve Afrikas natur og dyreliv på nærmeste hold uden at skulle forstyrres af en masse turister?

Luksus mini Badeferie

Luksus mini Badeferie

Hvorfor blive herhjemme i den kolde og mørke tid, når man kan tage på en luksus mini badeferie på The Chedi i Oman.

TWITTER FEED:

Just posted a photo @ Williams World Tours - wwt.dk https://t.co/FDyadgSgJU

Follow us