Det mener kunderne

I efterårsferien 2014 var vi 15 familie medlemmer i alderen 10 til 70 en uge i Aqaba Jordan. Vi var klar over at alt ville være i skønneste orden, da det ikke var første gang vi havde benyttet Williams world tours og vi blev ikke skuffede. Der var 100 procent check på vores flybilletter, transfer frem og tilbage fra Amman til Aqaba og hotellet var lige så fantastisk som beskrevet i vores rejsepapir.

Jeg tror ikke, vi var helt sikker på hvad vi burde eller skulle forvente af Aqaba eller Jordan i det hele taget. Men vi havde den mest fantastiske ferie. Vi oplevede solen gå ned i ørkenen mens vi drak sød te lavet over bål af vores beduinske chaffør, det storslåede Petra, hvor man drømmer sig tilbage 2000 år, og bliver overvældet af bygningsværkerne lavet med præcision af de bare hænder. Vi kørte igennem olivenlunde og landskab som mindede om Grand canyon. Og til stor fornøjese for børnene besøgte vi Nemo i hans vante omgivelser da vi snorklede mellem fisk og koraller ved stranden. Vi så mavedans hver aften, mens vi nød den overdådige buffet på vores hotel.

Mennesker i Jordan er nysgerrig og naturligvis meget anderledes. Vi så flere pudsige ting efter danske forhold, feks så vi 12 mennesker i 1 taxa og en kamel parkeret på en gade mellem to biler. Vi så sheiker og et bryllup med bryllups dansere og sangere, der sang den samme sætning igen og igen. Alle snakker rimlig godt engelsk, så det var let at kommunikere. Alt i alt kan jeg varmt anbefale både Williams world tours, hotel Mövenpick og rejser til Aqaba. Der bliver taget hånd om din rejse og du får helt sikkert en oplevelse for livet.

Lisa Kondrup Freeman

Jeg har været på Seychellerne 2 gange. Første gang på min bryllupsrejse i 2008 og igen i 2011. Er absolut det smukkeste, reneste Bounty land man kan finde. Jeg skal derned igen til sommer for tredje gang, for man forelsker sig i det sted. Ørnene ligger nærmest øde hen og det gøre Seychellerne unikt i sig selv i og med man ikke finder alt den forurening som man ellers ser i Thailand og andre steder det der gør Seychellerne helt fantastisk. Seychellerne er en luksus destination for de mest privilegerede mennesker. Naturen og bjergene er fantastiske og øerne er meget forskellige fra hinanden, men alle strandene er fantastiske og sandet er kridthvidt og vandet helt rent og turkis blå som det kan blive, men min favorit strand er Anse Lazio som ligger på øen Praslin. Man behøver ikke finde strande der ikke er ødelagt eller overbefolket af turister alle strandene er næsten øde og på en travlt dag kan man max finde 20 mennesker.
På øen La Digue kan man opleve en gammel kirkegård for pirater og cykle rundt og se de fantastiske strande og palmer samt opleve de store Skildpadder, paradis fuglene og de store gule og sorte flagermus. Udover det kan man se huset hvor filmen Emmanuel filmen blev optaget i 1976 og eventyrfilmen Crusoe fra 1987. Tiden står nærmest stille på Seychellerne så jeg vil anbefale at folk udnytter tiden ved at besøge de små øer, snorkle og ellers opleve naturen og leje en bil og køre rundt og opleve øerne på egen hånd. Alt i alt det smukkeste og flotteste sted jeg har set og glæder mig til at besøge stedet igen den 15. juli 2017

Jeg anbefaler WWT og har haft de bedste oplevelser og service.

Chadi E Hassan

Vi havde en helt fantastisk bryllupsrejse til Maldiverne, Lily Beach Resort arrangeret af William World Tours (wwt)! Vores oplevelse af wwt var fra begyndelse til slutning meget professionel. De tog kærligt hånd om os og hjalp os med at finde det helt perfekte paradis til os. Deres service og planlægning var i top både ifbm. booking af flybilletter, velkomst på øen, oplevelser på vores rejse, romantiske middage og ikke mindst var det en særdeles luksuriøs water villa med solopgange og solnedgange hver dag, privat butler (24 timer i døgnet) og privat pool, som wwt havde sørget for til os. Wwt var til rådighed hele tiden, hvis vi havde det mindste. Vi skulle absolut ikke tænke på noget andet end at nyde det :-).

Vi vil stærkt anbefale wwt og vil helt sikkert benytte dem igen.


Elisabeth og Christian Koldt

Populære Rejser

Costa Rica – Nyhed

Costa Rica – Nyhed

Rejs til Mellemamerika og oplev det fantastiske Costa Rica.

Iran – Nyhed

Iran – Nyhed

Iran er hjemsted for en af verdens ældste civilisationer

Qatar – Nyhed

Qatar – Nyhed

Forkæl din partner med fire dages ren luksus i Emiratet Qatar

Sydafrika – Nyhed

Sydafrika – Nyhed

Er du interesseret i at opleve Afrikas natur og dyreliv på nærmeste hold uden at skulle forstyrres af en masse turister?

Luksus mini Badeferie

Luksus mini Badeferie

Hvorfor blive herhjemme i den kolde og mørke tid, når man kan tage på en luksus mini badeferie på The Chedi i Oman.

TWITTER FEED:

Just posted a photo @ Williams World Tours - wwt.dk https://t.co/FDyadgSgJU

Follow us